Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige boliger på Nørrebro

Her er pt. ingen ledige boliger (30/07/2020).

Kollegiet åbnede i 2018 på Nørrebro, og indeholder i alt 47 boliger til unge under uddannelse. Der findes både 1-, 2-, 4- og 5-værelses boliger i bygningen, hvilket betyder, at der er lidt for enhver smag og behov.

Alle værelserne har eget badeværelse og køkken, og så er der et fællesvaskeri til rådighed, samt en tagterrasse og en gårdhave.

To ledige boliger
De ledige boliger er begge klar til overtagelse fra 1. september.

Den ene bolig er på 39 kvadratmeter med en husleje på 5.998 kr./mdr. + aconto på 350,- pr måned.

Den anden bolig er på 50 kvadratmeter med en husleje på 7.756,- pr. måned + aconto på 400 kr.

 

Ansøgningskrav
For at komme i betragtning til en bolig skal du være studieaktiv, samt ville have en lejeperiode på minimum et år. Det er tilladt at bo to i nogle af lejlighederne, så længe den respektive lejlighed er 40 kvadratmeter eller mere, og mindst en af lejerne er studieaktiv. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmails og få besked om ledige studieboliger, kollegieværelser og ansøgningsfrister direkte i inbakken

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.