Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Nye kollegieboliger på Nørrebro

Nyt kollegium på Nørrebro har lige nu ledige kollegieboliger. Kollegiet åbnede i 2018, og indeholder i alt 47 boliger til unge under uddannelse. Der findes både 1-, 2-, 4- og 5-værelses boliger i bygningen, hvilket betyder, at der er lidt for enhver smag og behov. 

Alle værelserne har eget badeværelse og køkken, og så er der et fællesvaskeri til rådighed, samt en tagterrasse og en gårdhave.

6 ledige kollegieboliger
Der er lige nu 6 ledige kollegieboliger på dette kollegium. Boligerne har forskellige overtagelsesdatoer, og varierer også i størrelse og pris.

  • 1 bolig på 39 kvadratmeter med overtagelse d. 15. maj, 2019
  • 1 bolig på 39 kvadratmeter med overtagelse d. 1. juli, 2019
  • 1 bolig på 41 kvadratmeter med overtagelse d.1. juli, 2019
  • 1 bolig på 47 kvadratmeter med overtagelse d.1. juli, 2019
  • 1 bolig på 45 kvadratmeter med overtagelse d.1. august, 2019
  • 1 bolig på 56 kvadratmeter med overtagelse d.1. august, 2019

Huslejen ligger på mellem  5.957 kr./mdr. – 8.819 kr./mdr. eksklusiv vand og varme. Lejen varierer alt efter boligens størrelse og placering i ejendommen.

Ansøgningskrav
For at komme i betragtning til en bolig skal du være studieaktiv, samt ville have en lejeperiode på minimum et år. Det er tilladt at bo to i nogle af lejlighederne, så længe den respektive lejlighed er 40 kvadratmeter eller mere, og mindst en af lejerne er studieaktiv. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.