Ledige boliger ved Nørrebros Runddel

Dette kollegie åbnede i 2018 og indeholder i alt 47 boliger til unge under uddannelse. Der findes både 1-, 2-, 4- og 5-værelses boliger i bygningen, hvilket betyder, at man her kan bo for sig selv, eller flytte sammen med andre studerende i større lejligheder. Der er også mulighed for at leje som par.

Alle kollegieboligerne har eget badeværelse og køkken, og så er der et fællesvaskeri til rådighed, samt en fælles tagterrasse og en fælles hyggelig gårdhave.

Kollegiet ligger på Nørrebro, tæt ved Nørrebros Runddel, omringet af spisesteder, bagerier, caféer og indkøbsmuligheder. Man er heller ikke langt fra populære Assistens Kirkegård, hvor mange ynder at gå tur. 
De offentlige transportmuligheder består af bus og metro – og ellers er centrum København i cykelafstand fra kollegiet.

Ledige lejemål
Lige nu er der flere ledige 1-værelses boliger samt en ledig 2-værelses. De ledige lejligheder er fra 38 kvadratmeter med en lejepris fra 6.250 kr./md. Der kan ansøges om boligstøtte til alle boligerne. 

Ansøgningskrav
For at komme i betragtning til en bolig skal du være studieaktiv, samt ville have en lejeperiode på minimum et år. Det er tilladt at bo to i de lejligheder der er 40 kvadratmeter eller mere, og så længe mindst en af lejerne er studieaktiv.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i København K

Nye ungdomsboliger i Kbh K

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.