Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige boliger på Nørrebro

Kollegiet åbnede i 2018 på Nørrebro, og indeholder i alt 47 boliger til unge under uddannelse. Der findes både 1-, 2-, 4- og 5-værelses boliger i bygningen, hvilket betyder, at der er lidt for enhver smag og behov.

Alle værelserne har eget badeværelse og køkken, og så er der et fællesvaskeri til rådighed, samt en tagterrasse og en gårdhave.

To ledige lejemål og ét kommende lejemål
De ledige boliger er klar til overtagelse fra 15/5 og 1/6.

Den ene bolig er på 46 kvadratmeter med en husleje på 8.815 kr./mdr. ekskl. aconto.

Den anden ledige bolig er på 40 kvadratmeter med en husleje på 7.854 kr./mdr. ekskl. aconto. 

Derudover er der én boliger, som snart er klar som lejemål. Så snart denne er klar, så give vi besked herom.

 

Ansøgningskrav
For at komme i betragtning til en bolig skal du være studieaktiv, samt ville have en lejeperiode på minimum et år. Det er tilladt at bo to i nogle af lejlighederne, så længe den respektive lejlighed er 40 kvadratmeter eller mere, og mindst en af lejerne er studieaktiv. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmails og få besked om ledige studieboliger, kollegieværelser og ansøgningsfrister direkte i inbakken

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.