Annoncering

Kbh-kollegier.dk er en hjemmeside for betalende medlemmer. Dette betyder, at noget af vores indhold er offentligt tilgængeligt, mens vores fulde oversigter, søgeværktøjet og direkte links til de pågældende kollegier er forbeholdt betalende medlemmer. Vi tilbyder dog, at kollegier som søger at nå ud til alle vores besøgende kan anvende vores advertorial tilbud som mulighed for annoncering. 

Der er flere muligheder for at annoncere på kbh-kollegier.dk:

 • Advertorial med fremhævelse på forsiden, ledige boliger, 12 bydele såsom Nørrebro og alle andre ledige boligsider, i 30 dage – 8.500 kr. ekskl. moms.
 • Advertorial på vores engelske side, der rangerer højt på Google.
  30 dage for 4.000 kr. ekskl. moms.
 • Promovering på vores Instagram og Facebook-side med +14.700 følgere – 2.000 kr. ekskl. moms per post.
 • Promovering via nyhedsbrevet med +4.700 modtagere – 2.500 kr. ekskl. moms per feature.

Vil du vide mere om priser, annonceringsperioder m.m. kan du kontakte os på mail@kbh-kollegier.dk eller ringe 31757254.

Obs. der er tale om vejledende priser, og disse er højere i juli, august og september, hvor der er højsæson og ofte dobbelt så meget trafik som en almindelig måned.

Tilføj jeres kollegie eller studieboliger

Det er gratis at ligge på Kbh-kollegier.dk’s liste med kollegier.
Det eneste krav er, at boligen er for studerende. Hvis du sender en beskrivelse af boligen med følgende til mail@kbh-kollegier.dk:

 • Navn på kollegiet / studieboligen
 • Antal boliger/ værelser
 • Husleje (inkl. eller ekskl. forbrug)
 • Depositum og indskud
 • Beskrivelse / liste over af fællesfaciliteterne
 • Eventuelle krav til ansøgere (alder, uddannelse, indtægt m.m.).
 • Adressen
 • Billeder af kollegiet eller studieboligerne

Så sørger vi for at kollegiet bliver publiceret og tilgængeligt for vores medlemmer. Vil du vide mere om kbh-kollegier.dk så se her.

Data om KBH-kollegier.dk

I 2022 havde vi +200.000 besøgende, hvilket svarer til omkring 16.700 besøgende pr. måned. Af disse er ca. 20% tilbagevendende besøgende og af de besøgende er 90% danske brugere, mens de resterende 10% bl.a. er fordelt på 4% fra Norden, 1% fra USA og 1% fra Tyskland. Vores site har betalende medlemmer som har adgang til hele sitet, søgeværktøjet, samt alle kollegier og dertilhørende links, og med over 37.500 månedlige sidevisninger kan du, hvis du ønsker at annoncere, nå ud til en bred skare af boligsøgende studerende.

Førertrøjen på Google

De seneste 12 måneder (maj, 2023) har vi fået 126.000 besøgende fra vores organiske placeringer på Google. Det er skabt på grundlag af +300 søgetermer i top 3 af Google.

Her er et udvalg af vores organiske placering:

 • Nr. 1 på “Kollegie København” (2.400 månedlige søgninger)
 • Nr. 1 på “Kollegier København (2.700)
 • Nr. 2 på “Studiebolig København (2.400)
 • Nr. 2 på “Kollegie” (1.500)
 • Nr. 2 på “Ungdomsboliger København” (800)
 • Nr. 1 på “Kollegium København (200)
 • Nr. 1 på “Kollegier i København”
 • Nr. 3 på “Studieboliger København” (1.800)
 • Nr. 2  på “Kollegie Amager” (100)
 • Nr.  3 på “Studiebolig Lyngby (150)
Data om nyhedsbrevet og SoMe

Kbh-kollegier.dk udsender ugentligt 1-3 nyhedsbreve med features af 1-2 kollegier, som har ledige boliger og derfor mangler nye beboere eller kommende ansøgningsfrister. På nyhedsbrevet har vi over 5.000 abonnenter og en gennemsnitlig åbningsrate på 20-30%. Med en betalt feature i nyhedsbrevet ledes trafikken direkte ind til det pågældende kollegie på en valgt landingpage. 

Kbh-kollegier har en Facebookside og en instagram profil hvor der ugentligt postes 2-3 opslag og stories med kollegier som søger nye beboere. Facebooksiden har en månedlig rækkevidde på 14.200 brugere mens Instagramprofilen har en månedlig rækkevidde på 1.200 brugere. 

Annoncecase

Nido Bryggen

Før lanceringen af boligbyggeriet påbegyndtes samarbejdet.
Vi begyndte med et indlæg øverst på vores forside som teasede for bygningen, lejlighederne og faciliteterne, samt direkte link til hjemmeside med mulighed for 360 grader virtuel tour og venteliste. Da boligbyggeriet blev åbnet blev samarbejdet fornyet, og kollegiet forblev på forsiden blandt de øverste indlæg. Tekster og billeder blev løbende fornyet på alle sider så informationerne var korrekte. Dertil blev der linket til specifikke landingpages hos Nido, som var tilgængelige for alle hjemmesidebesøgende. 

Nyhedsbrev: I løbet af samarbejdet annoncerede vi med Nido Bryggen i samtlige af vores ugentlige nyhedsbreve. Disse nyhedsmails blev åbnet over 4.500 gange og førte til vores indlæg om Nido Bryggen med tilhørende links til Nido Bryggens bookingsite, synligt for alle besøgende. 

SoMe: I samarbejdet indgik yderligere organiske post som blev delt på Facebook og Instagram fra Kbh-kollegier.dk’s respektive profiler.
Disse posts indeholdt flere billeder og beskrivelser fra bygningen med link til Kbh-kollegier.dk hvor alle informationer kunne tilgås. 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail: mail@kbh-kollegier.dk

Kontakt ved interesse

Ønsker du at annoncere på kbh-kollegier.dk skal du kontakte mediebureauet, Berthu & Co. De kan hjælpe dig til den bedste synlighed på kbh-kollegier.dk, men også hjælpe jer med alt fra kampagnestrategi, LinkedIn markedsføring, analyser & indsigter eller hvis I har behov for en SEO-konsulent. Det gælder uanset om du vælger at anvende annonceringsmulighederne på kbh-kollegier.dk eller ej. Vi arbejder desuden med hjemmesider, hvor vi står bag HusForbi.dk, Hegnetlund-krisecenter, Air-fryeren.dk og Pizza-ovnen.dk.

Kontakt Berthu & Co på kontakt@berthuogco.dk