Annoncering på kbh-kollegier.dk

Tilmeld kollegie eller studiebolig – ganske gratis

Det er gratis at tilføje et kollegie eller en studiebolig på kbh-kollegier.dk. Det eneste krav er, at boligen er for studerende. Hvis du sender en beskrivelse af boligen med følgende til [email protected]: – Navn på kollegiet / studieboligen – Antal boliger/værelser – Husleje (inkl. eller ekskl. forbrug) – Depositum og indskud – Beskrivelse af fællesfaciliteterne – Eventuelle krav til ansøgere (alder, uddannelse, indtægt m.m.). – Adresen – Billeder af kollegiet eller studieboligerneSå sørger vi for at kollegiet bliver publiceret og tilgængeligt for vores medlemmer. Vil du vide mere om kbh-kollegier.dk så se her.

Annoncering på kbh-kollegier.dk

Der er flere muligheder for at annoncere på kbh-kollegier.dk.– Advertorial med fremhævelse på forsiden – Promovering på vores Facebook-side med +14.000 følgere – Promovering via nyhedsbreve med +2.000 modtagereVil du vide mere om hvem og hvor mange der besøger vores hjemmeside kan du kontakte os. Se mere nedenfor.

Kontakt ved interesse

Ønsker du at annoncere på kbh-kollegier.dk skal du kontakte mediebureauet, Berthu & Co. De kan hjælpe dig til den bedste synlighed på kbh-kollegier.dk, men også hjælpe jer med alt fra søgemaskineoptimering, kampagnestrategi, analyser & indsigter. Det gælder uanset om du vælger at anvende annonceringsmulighederne på kbh-kollegier.dk. Kontakt Berthu & Co på [email protected]