Ledige værelser på Nørrebro

Obs! Ansøgningsfristen er udløbet.

På dette Nørrebro-kollegium er der lige nu hele 4 gode chancer for at gøre studietiden ekstra mindeværdig. Du kan blive en af de heldige, der får nøglerne til et kollegieværelse og adgang til et fællesskab med mange fester og gode stunder. Snart står 2 værelser ledige på kollegiet, med indflytning i hhv. marts og maj 2024.

Med beliggenheden tæt på Nørreport Station, giver kollegiet ideel mulighed for at tilgå Københavns byliv. Derudover er kollegiet kendt for et godt socialt miljø med en masse fede fester og hyggelige arrangementer.

De ledige værelser
Begge ledige værelser er til 1 person. Huslejen på de ledige værelser ligger på hhv. 4.026 kr./md. for det ene værelse på 22 kvadratmeter, og 4.498 kr./md. for det andet værelse på 23 kvadratmeter. Derudover betales multimediepakke på 159 kr./md. samt beboerbidrag på 50 kr./md.

Ved indflytning skal der betales et depositum svarende til tre måneders husleje + forudbetaling af den første måneds husleje.

Om kollegiet
Kollegiet ligger på det centrale Nørrebro og kun 5 minutter på cykel til Nørreport Station, og i gåafstand til butikker, restauranter og barer. Det er et kollegium der byder på madklubber, sociale aktiviteter og fester.
Kollegiet har i alt 47 værelser, hvoraf 14 af dem er tiltænkt to personer. 

Ansøgning
Du skal være indskrevet på Københavns Universitet for at være ansøgningsberettiget til kollegiets værelser. Der er ansøgningsfrist d. 5. februar!

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.