Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

4 ledige værelser på Nørrebro

Ansøgningsfristen til disse kollegieværelser er overskredet.

På Nørrebro er der lige nu fire ledige kollegieværelser. Med sin beliggenhed tæt på Nørrebro giver kollegiet ideel mulighed for at tilgå Københavns byliv.

Derudover er kollegiet kendt for et godt socialt miljø. Kollegiet har i alt 47 værelser, hvoraf 14 af dem er tiltænkt to personer.   

På dette kollegium fejres hver eneste måned med en traditionsbundne begivenheder for at opretholde fællesskabet. Hvis du elsker en hver god anledning for sociale begivenheder er dette kollegium lige noget for dig!

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal sendes til kollegiet senest d. 2. august 2020. og der forventes at være samtaler d. 8. i samme måned.

De ledige værelser:
Boligerne er på 55-61 kvadratmeter (23-29 kvadratmeter netto). Værelserne står klar 15. september/1. oktober/1. november og er tiltænkt én beboer pr. værelse. Huslejen ligger på 4.575,84-4.983,22 kr. 

Ved indflytning skal der desuden betales et depositum svarende til tre måneders leje + forudbetaling af den første måneds husleje.

___________________________________________________

Om kollegiet
Kollegiet ligger på det centrale Nørrebro og kun 5 minutter på cykel til Nørreport Station, og i gåafstand til butikker, restauranter og barer. Det er et kollegium der byder på madklubber, sociale aktivteter og fester. 

Ansøgningskrav
Du skal være indskrevet på Københavns Universitet for at være ansøgningsberettiget til kollegiets værelser.

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
fælleskøkken 3

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.