5 ledige værelser på Nørrebro - kbh-Kollegier.dk

5 ledige værelser på Nørrebro

Ansøgningsfristen for de ledige værelser er overskredet (20.09.2021).

På Nørrebro er der lige nu fire ledige kollegieværelser. Derudover fremlejes ét værelse henover efteråret og vinteren. Med sin beliggenhed tæt på Nørreport Station, giver kollegiet ideel mulighed for at tilgå Københavns byliv. Derudover er kollegiet kendt for et godt socialt miljø. Kollegiet har i alt 47 værelser, hvoraf 14 af dem er tiltænkt to personer.

Huslejen på de ledige værelser ligger på henholdsvis 3.941-5.419 kr./mdr., inkl. multimediepakke og beboerbidrag. Ved indflytning skal der betales et depositum svarende til tre måneders husleje + forudbetaling af den første måneds husleje.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal sendes til kollegiet senest d. 18. september 2021, og der forventes at blive afholdt samtaler d. 25. – 26. i samme måned.

De ledige værelser
Selve værelserne har en størrelse på 16-34 nettokvadratmeter. Ét af de ledige værelser kan overtages 15. oktober, mens resten kan overtages 1. november. Et af værelserne er tiltænkt én person, mens resten er til to beboere. 

Om kollegiet
Kollegiet ligger på det centrale Nørrebro og kun 5 minutter på cykel til Nørreport Station, og i gåafstand til butikker, restauranter og barer. Det er et kollegium der byder på madklubber, sociale aktivteter og fester.

Ansøgningskrav
Du skal være indskrevet på Københavns Universitet for at være ansøgningsberettiget til kollegiets værelser.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ansøgningsfrist 6. oktober

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoen d. 6. oktober. Dette er dagen for kollegiets næste ansøgningsfrist. Om…

LÆS MERE »

62 ledige kollegieboliger

I Ballerup blev et kollegium indviet i oktober 2020 og lige nu er der 60 ledige studieboliger! De lyst indrettede boliger kommer med eget køkken,…

LÆS MERE »

336 nye studieboliger

Til november 2021, forventes 336 helt nye og moderne  studieboliger at stå indflytningsklar på Amager. Boligerne ligger tæt på metro, og boligkomplekset er udstyret med…

LÆS MERE »
Koekken Blaekhus Frederiksberg

Nye boliger på Frederiksberg

Nye boliger på Frederiksberg Denne bygherre har de sidste par år, bygget moderne boliger til studerende, nyuddannede og unge professionelle, rundt omkring i København. Lige…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.