Kollegiefællesskab på Nørrebro - kbh-Kollegier.dk

Kollegiefællesskab på Nørrebro

Der tages pt. ikke imod ansøgninger

På et storslået Nørrebro-kollegium er der lige nu 2 gode chancer for at gøre studietiden ekstra mindeværdig. Du kan blive en af de heldige, der får nøglerne til et kollegieværelse og adgang til et fællesskab med mange fester og gode stunder. Snart står 2 værelser ledige på kollegiet, med indflytning henholdsvis 1. marts og 1. april.

Med beliggenheden tæt på Nørreport Station, giver kollegiet ideel mulighed for at tilgå Københavns byliv. Derudover er kollegiet kendt for et godt socialt miljø med en masse fede fester.

De ledige værelser
Værelserne har en størrelse på hhv. 21 og 35 nettokvadratmeter. 
Huslejen på de ledige værelser ligger på 4.490 kr./md. samt  5.654 kr./md. og derudover betales multimediepakke på 159 kr./md. samt beboerbidrag på 50 kr./md.
Ved indflytning skal der betales et depositum svarende til tre måneders husleje + forudbetaling af den første måneds husleje.

Om kollegiet
Kollegiet ligger på det centrale Nørrebro og kun 5 minutter på cykel til Nørreport Station, og i gåafstand til butikker, restauranter og barer. Det er et kollegium der byder på madklubber, sociale aktiviteter og fester.
Kollegiet har i alt 47 værelser, hvoraf 14 af dem er tiltænkt to personer. 

Ansøgningskrav
Du skal være indskrevet på Københavns Universitet for at være ansøgningsberettiget til kollegiets værelser. Hvis man søger som par, skal minimum én i parret være indskrevet på Københavns Universitet. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.