Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

1 ledigt værelse på Nørrebro

På Nørrebro er der lige nu ét ledigt kollegieværelse. Med sin beliggenhed tæt på Nørreport Station giver kollegiet ideel mulighed for at tilgå Københavns byliv. Derudover er kollegiet kendt for et godt socialt miljø. Kollegiet har i alt 47 værelser, hvoraf 14 af dem er tiltænkt to personer.   

På dette kollegium fejres hver eneste måned med en traditionsbundne begivenheder for at opretholde fællesskabet. Hvis du elsker en hver god anledning for sociale begivenheder er dette kollegium lige noget for dig!

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal sendes til kollegiet senest d. 24. maj 2020. og der forventes at være samtaler d. 30. i samme måned.

Det ledige værelse:
Boligen, der er tiltænkt en person, er med sine 56 kvadratmeter (24 kvadratmeter netto) velegnet til to personer. Værelset står klar 15. juni. Huslejen ligger på 4.575,84. Udover huslejen skal der betales 159 kr. til en multimediepakke og 50 kr. i beboerbidrag. Ved indflytning skal der desuden betales et depositum svarende til tre måneders leje + forudbetaling af den første måneds husleje.

___________________________________________________

Om kollegiet

Kollegiet ligger på det centrale Nørrebro og kun 5 minutter på cykel til Nørreport Station, og i gåafstand til butikker, restauranter og barer. Det er et kollegium der byder på madklubber, sociale aktivteter og fester. 

Ansøgningskrav

Du skal være indskrevet på Københavns Universitet for at være ansøgningsberettiget til kollegiets værelser.

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
fælleskøkken 3

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.