Seks ledige værelser på Nørrebro - kbh-Kollegier.dk

Seks ledige værelser på Nørrebro

På Nørrebro er der lige nu seks ledige kollegieværelser. Med sin beliggenhed tæt på Nørreport Station, giver kollegiet ideel mulighed for at tilgå Københavns byliv. Derudover er kollegiet kendt for et godt socialt miljø. Kollegiet har i alt 47 værelser, hvoraf 14 af dem er tiltænkt to personer.

Huslejen på de ledige værelser ligger på henholdsvis 3.759-5.327 kr./mdr., inkl. multimediepakke og beboerbidrag. Ved indflytning skal der betales et depositum svarende til tre måneders husleje + forudbetaling af den første måneds husleje.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal sendes til kollegiet senest d. 15. juni 2021, og der forventes at blive afholdt samtaler d. 26. – 27. i samme måned.

De ledige værelser
Selve værelserne har en størrelse på 12-31 nettokvadratmeter. Ét af de ledige værelser kan overtages hurtigst muligt, mens resten kan overtages til august eller september. Halvdelen er værelserne er tiltænkt én person, mens resten er til to beboere. 

Om kollegiet
Kollegiet ligger på det centrale Nørrebro og kun 5 minutter på cykel til Nørreport Station, og i gåafstand til butikker, restauranter og barer. Det er et kollegium der byder på madklubber, sociale aktivteter og fester.

Ansøgningskrav
Du skal være indskrevet på Københavns Universitet for at være ansøgningsberettiget til kollegiets værelser.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
kollegieværelset

Adskillige ledige kollegieværelser

En kollegieadministrator, der råder over kollegier flere steder i København, har lige nu adskillige ledige værelser. Mange af kollegieboligerne, som egentlig var tiltænkt amerikanske studerende,…

LÆS MERE »

Rundvisning på Østerbro

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoerne den 2. og den 28. juni. Dette er datoerne for kollegiets…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.