Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ansøgningsfrist på prisvindende kollegium

Ønsker du at bo et sted hvor den unikke arkitektur skaber optimale rammer for udviklingen af et stort kollegiefællesskab? Tiden som studerende er fyldt med en masse oplevelser, der kan nydes i selskab med en masse andre engagerede og spændende unge mennesker.

Hvis du ”bare” leder efter et billigt sted at bo, skal du altså ikke kigge videre her. Dette kollegium tilbyder nemlig meget mere end blot et sted at sove.

Den cirkulære struktur gør det muligt at få et overblik over resten af bygningen og det store kollegiefællesskab. Et sted hvor det sociale dog især viser sig, er i kollegiets køkkener. Her forbindes tolv værelser til ét køkken, hvilket giver mange interaktioner på daglig basis.

Derudover kan alle kollegiets beboere samles til fester, i caféen og til andre aktiviteter. Hvis det lyder som noget for dig, så er det nu du skal slå til! 

Om kollegiet
Det er et arkitektprisvindende kollegium med 360 værelser placeret i en cirkelformet bygning, der rummer et grønt atrium i midten. Udover en fantastisk beliggenhed med grønne arealer, så kan cykelturen til Rådhuspladsen i København klares på under 15 minutter.

Værelserne indeholder eget badeværelse, og beboerne har adgang til et hav af lækre fællesfaciliteter såsom fælleskøkken altaner, læsesal, festlokale, billardstue og meget mere.

Kollegiet har åbent for indsendelse af ansøgninger fire gange årligt. Der skal ansøges motiveret.

Huslejen starter fra 3.192 kr./mdr. eksklusiv forbrug af el, vand, varme og radio- og TV, men det er inkl. internet. Forbrug af el, vand og varme er ca. 400 kr. pr/mdr. (2020). 

Ansøgning

For at være berettiget til et værelse skal du være under 30 år, have over 1 år tilbage af studiet, din uddannelse skal ligge i Øresundsregionen (herunder København) og være indskrevet på en SU-berettigede bachelor- eller kandidatuddannelse (eller en uddannelse sidestillet hermed). Det omfatter følgende uddannelsesinstitutter:

 • Københavns Universitet (KU)
 • Danmarks Tekniske Universitet (DTU)
 • Roskilde Universitetscenter (RUC)
 • Copenhagen Business School (CBS)
 • IT-Universitetet i København (ITU)
 • Danmarks Pædagogiske Universitet (DPU)
 • Aalborg Universitet – i København (AAU)
 • Aarhus Universitet – i København (AU)
 • Syddansk Universitet – i København (SDU)
 • Danmarks Biblioteksskole
 • Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
 • Det Kongelige Danske Kunstakademi
 • Kunstakademiets Arkitektskole
 • Kunstakademiets Konservatorskole
 • Rytmisk Musikkonservatorium

Din gymnasielle uddannelse skal være bestået med mindst 7 i gennemsnit.

Ansøgning kan tidligst foretages fire måneder før du starter på din uddannelse, men indflytning kan tidligst ske to måneder før du påbegynder uddannelsen. Du skal som minimum have 12 måneders studietid tilbage, når du ansøger.

Kollegiet tager imod motiverede ansøgninger fire perioder om året.

Næste ansøgningsperiode: 1.-7. november, 2020
Bemærk, at ansøgninger modtaget uden for denne periode ikke kommer i betragtning. Hvis din ansøgning bedømmes positivt vil du komme på kollegiets venteliste. Kollegiet tilstræber, at der højest går 3 måneder fra optagelsen på ventelisten, og til man tildeles et kollegieværelse. Kollegiet oplyser at COVID-19-situationen kan medføre ventelisteophold på 6-9 måneder.

Begynd på din motiverede ansøgning allerede i dag
Der skal skrives en motiveret ansøgning på maks 1 A4 side, og derfor kan du allerede nu gå igang med skrivearbejdet. Den motiverede ansøgning er din mulighed for, at påvirke ansøgningsprocessen til din fordel. I den motiverede kollegieansøgning bør du skrive om hvorfor du ønsker optagelse, og hvordan du kan bidrage til kollegiets liv. Læs mere om den motiverede ansøgningsform og få inspiration til indholdet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige kollegieværelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmails og få besked om ledige studieboliger, kollegieværelser og ansøgningsfrister direkte i inbakken

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.