Ansøgningsfrist på arkitektprisvindende kollegium

Frist på legendarisk Amager-kollegium

Ansøgningsfristen er udløbet

Ønsker du at bo et sted, hvor den unikke arkitektur skaber optimale rammer for udviklingen af et stort kollegiefællesskab? Studieårene får ekstra fylde når hverdagen fyldes med grin og fællesspisning mens weekendens legendariske fester med tiden bliver til sjove anekdoter og langvarige minder. Sådan kan tilværelsen i hvert fald blive, hvis du får en plads på dette kollegium!  

Hvis du ”bare” leder efter et billigt sted at bo, skal du altså ikke læse videre her. Dette kollegium tilbyder nemlig meget mere end blot et sted at sove. Bygningens cirkulære struktur gør det muligt at få et overblik over resten af kollegiet og det store fællesskab. 

Et sted hvor det sociale dog især realiserer sig, er i kollegiets køkkener. Her forbindes tolv værelser om ét køkken, hvilket giver mange interaktioner på daglig basis. Derudover kan alle kollegiets beboere samles til fester, i caféen og til andre aktiviteter.

Hvis det lyder som noget for dig, så er det nu du skal slå til!

Om kollegiet
Det er et arkitektprisvindende kollegium med 360 værelser placeret i en cirkelformet bygning, der rummer et grønt atrium i midten. Udover en fantastisk beliggenhed med grønne arealer, så kan cykelturen til Rådhuspladsen i København klares på under 15 minutter.

Værelserne indeholder eget badeværelse, og beboerne har adgang til et hav af lækre fællesfaciliteter såsom fælleskøkken altaner, læsesal, festlokale, billardstue og meget mere!

Kollegiet har åbent for indsendelse af ansøgninger fire gange årligt. Der skal ansøges motiveret.

Huslejen starter fra 3.192 kr./mdr. eksklusiv forbrug af el, vand, varme og radio- og TV, men det er inkl. internet. Forbrug af el, vand og varme er ca. 400 kr. pr/mdr. (jan, 2022).

Ansøgning
For at være berettiget til et værelse skal du være under 30 år, have over 1 år tilbage af studiet, din uddannelse skal ligge i Øresundsregionen (herunder København og Roskilde) og være en SU-berettigede bachelor- eller kandidatuddannelse (eller en uddannelse sidestillet hermed).

Det omfatter følgende uddannelsesinstitutter:

 • Københavns Universitet (KU)
 • Danmarks Tekniske Universitet (DTU)
 • Roskilde Universitetscenter (RUC)
 • Copenhagen Business School (CBS)
 • IT-Universitetet i København (ITU)
 • Danmarks Pædagogiske Universitet (DPU)
 • Aalborg Universitet – i København (AAU)
 • Aarhus Universitet – i København (AU)
 • Syddansk Universitet – i København (SDU)
 • Danmarks Biblioteksskole
 • Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
 • Det Kongelige Danske Kunstakademi
 • Kunstakademiets Arkitektskole
 • Kunstakademiets Konservatorskole
 • Rytmisk Musikkonservatorium

Din gymnasielle uddannelse skal være bestået med mindst 7 (nye skala).

Ansøgning kan foretages fire måneder før du starter på din uddannelse, men indflytning kan tidligst ske to måneder før du påbegynder uddannelsen. Du skal som minimum have 12 måneders studietid tilbage, når du ansøger.

Næste ansøgningsperiode: 1.-7. maj, 2022
Bemærk, at ansøgninger modtaget uden for denne periode, ikke kommer i betragtning. Hvis din ansøgning bedømmes positivt vil du komme på kollegiets venteliste. Kollegiet tilstræber, at der højest går 3 måneder fra optagelse på ventelisten, og til man tildeles et kollegieværelse.

Begynd på din motiverede ansøgning allerede i dag
Der skal skrives en motiveret ansøgning på maks 1 A4 side, og derfor kan du allerede nu gå igang med skrivearbejdet. Den motiverede ansøgning er din mulighed for, at påvirke ansøgningsprocessen til din fordel.

I den motiverede kollegieansøgning bør du skrive om hvorfor du ønsker optagelse, og hvordan du kan bidrage til livet på kollegiet. Læs mere om den motiverede ansøgningsform og få inspiration og gode råd til indholdet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser på Frederiksberg

Der er ledige værelser på dette skønne Frederiksberg-kollegie! Kollegiet er nybygget og ligger centralt på Frederiksberg i gåafstand til barer, caféer og en række indkøbsmuligheder i…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.