Populært Amager-kollegie har åbent for ansøgninger

Obs! Ansøgningsfristen er overskredet. Næste ansøgningsvindue er åbent 1.-7. maj.

Om kollegiet
Det arkitektprisvindende kollegium med 360 værelser er placeret i en cirkelformet bygning, der rummer et grønt atrium i midten. Udover en fantastisk beliggenhed med grønne arealer, så kan cykelturen til Rådhuspladsen i København klares på under 15 minutter.

Det sociale kollegieliv udfolder sig især i kollegiets køkkener. Her forbindes tolv værelser om ét køkken, hvilket giver mange interaktioner på daglig basis. Derudover kan alle kollegiets beboere samles til fester, i caféen og til andre aktiviteter.

Værelserne indeholder eget badeværelse, og beboerne har derudover adgang til et hav af lækre fællesfaciliteter såsom fælleskøkken, altaner, læsesal, festlokale og billardstue. Hvis du får en plads på dette kollegium, får du med andre ord meget mere end blot et sted at sove. 

Huslejen starter fra 3.863 kr./md. eksklusiv forbrug af el, vand, varme og radio- og TV, men det er inkl. internet. Forbrug af el, vand og varme er ca. 400 kr./md. (oktober 2023).

Ansøgning
Kollegiet har åbent for indsendelse af ansøgninger fire gange årligt.Bemærk, at ansøgninger modtaget uden for denne periode, ikke kommer i betragtning. 

En del af ansøgningsprocessen består af en motiveret ansøgning på max 1 A4 side. Den motiverede ansøgning er din mulighed for, at påvirke ansøgningsprocessen til din fordel.

I den motiverede kollegieansøgning bør du skrive om hvorfor du ønsker optagelse, og hvordan du kan bidrage til livet på kollegiet. Læs mere om den motiverede ansøgningsform her

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.