Kollegier i indre by

Indre by omhandler det centrale København, der i 1800-tallet udgjorde København, og som er “indhegnet” bag søerne og voldene. Indre by kaldes også København K, og byder på 15 kollegier i alt. Nogle af indre bys kollegier er flere hundreder år gamle, og har huset mange kendte danskere såsom Jens Otto Krag, Simon Spies og Kaj Munk. Det store antal kollegier i det centrale København giver dig flere gode muligheder for at finde en kollegiebolig. Flere kollegier i indre by er selvstændige, og det betyder at du skal ansøge direkte og/eller ansøge motiveret hos flere af dem. Disse kollegier kan være svære at finde, men det hjælper vi dig med.

Fakta om Indre by
Antal kollegier i Indre By: 15
Prisniveau: Lavt
Ansøgningstyper
Uddannelsesinstitutioner i Indre by

Et udvalg af kollegier i Indre by

Populære områder i indre by

Kongens Have

46107824_2067859603544628_3404216913037885440_n-e1542105892165.jpg

Kongens Have er en stor offentlig park, og huser Rosenborg Slot hvor Dronning Margrethes kronjuveler idag opbevares.

Det er en stor og smuk park, som særligt i sommermånederne er fyldt med liv.

Nyhavn

Nyhavn er en hyggelig oase, der tiltrækker turister og Københavnere til spadserture blandt de farvede bygninger og skibe langs kajen.

Nyhavn er på mange måder symbolet på København, og er absolut et besøg værd. 

Havnen

Københavns Havn har gennemgået en markant udvikling henover de seneste ti år, og er idag prydet af ikoniske bygninger såsom Den Sorte Diamant, Blocks, Skuespilhuset, Operaen og mange flere. Der er havnebade, bådlejning og meget mere, som skaber liv i og omkring havnen.

Strøget

Strøget i København snor sig fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv via Storkspringvandet, der er en større plads tæt ved Christiansborg Slot. Du finder hundredevis af butikker på Strøget og via de mange sidegader, gemmer der sig lækre restauranter, specialbutikker og caféer. 

Kongens Nytorv

Kongens Nytorv er en af de mest kendte og dyreste pladser i København. Her ligger berømte bygninger såsom det Kongelige Teater, Hotel d’angleterre og den franske ambassade. Der er ligeledes adgang til Nyhavn fra pladsen.

Tivoli

Tivoli er verdens ældste forlystelsespark, og den ligger i absolut centrum af København (mellem Rådhuspladsen og Hovedbanegården). Udover sjove forlystelser og de smukke grønne områder, kan vi anbefale Fredagsrock, hvor forskellige musikere spiller op på scenen. Tivoli Food Hall er et nyt madmarked (overfor hovedbanegården), hvor der er gratis adgang direkte fra gaden. Et lækkert madmarked med mange små madboder, og udendørs siddepladser inde i Tivolis have.

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 200 kollegier, med mere end 23.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.