Kollegier på Frederiksberg

I midten af København ligger den selvstændige kommune, Frederiksberg. Kendt som den borgerlige hovedstad fyldt med grønne områder, smuk arkitektur, og hjem for 26 kollegier. Leder du efter et kollegium på Frederiksberg, så er der mange gode muligheder. Der findes bl.a. en række kollegier omkring Copenhagen Business Schools campusområder. Som medlem af kbh-kollegier.dk kan du let finde dine kollegiemuligheder på Frederiksberg.

Fakta om Frederiksberg
Antal kollegier på Frederiksberg: 26
Prisniveau: Højt
Ansøgningstyper
Uddannelsesinstitutioner på Frederiksberg

Et udvalg af kollegier på Frederiksberg

Populære områder på Frederiksberg

Solbjerg Plads

Solbjerg Plads ligger mellem Copenhagen Business School’s hovedbygning, Frederiksberg Centret og Frederiksberg Gymnasium, og er derfor fyldt med liv og mange unge mennesker.

Pladsen er desuden omgivet af Frederiksberg Metrostation, Falkoner kollegiet, cafeer og restauranter, og derfor har pladsen perfekte forudsætninger for at skabe gode oplevelser året rundt. Falkoner Kollegiet ligger eksempelvis her.

Kort sagt: Her er alt hvad hjertet kan begære.

Frederiksberg Allé/Gl. Kongevej

Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej er to af de mest velkendte gader på Frederiksberg, og betegnes også som “det gamle Frederiksberg”.

Frederiksberg Allé er kendetegnet ved de smukke træer der giver Alléen dens karakteristiske udtryk.

Gammel Kongevej ligger parallelt med Frederiksberg Allé, og er kendetegnet ved de mange butikker og cafeer der ligger hele vejen ind til Vesterport i midten af København.

Landbohøjskolen/Forum

Landbohøjskolen er omgivet af grønne arealer og smukke villakvarterer. Her bor de kendte, direktører og studerende side om side. Landbohøjskolen har desuden sit eget kollegie på Frederiksberg.

Forum afholder ikke blot nogle af de største arrangementer i København, men har også sin egen metrostation, hvilket gør det nemt at komme til og fra.

H.C. Ørstedsvej og Rosenørns Allé forbinder området til resten af Frederiksberg og samler også både cafeer og restauranter i området.

 

Frederiksberg Have

Hvem siger der ikke er grønne områder i byen? Omkring Københavns Zoo ligger 31,7 hektar idyllisk natur i form af Frederiksberg Have. Søer, kanaler, buske og træer skaber rammerne for mange udendørsaktiviteter og sommerhygge i den store have. Haven indeholder også det ikoniske Frederiksberg Slot, som i dag fungerer som Officerskole og på billeder altid skuer ud over havens midte.

Frederiksberg Centret

Med priser som “Danmarks Bedste Shoppingcenter” og “Best Nordic Shopping Center” siger det vidst sig selv, at Danmarks mest prisbelønnede shoppingcenter ligger i centrum af Frederiksberg.

Copenhagen Business School

Ved en række af Frederiksbergs metrostop (Frederiksberg, Fasanvej, Lindevang og Flintholm) har CBS bygninger og campus-områder, og derfor sætter skolen sit eget præg på Frederiksberg og områderne omkring skolen.

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 290 kollegier, med mere end 35.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.
 

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »