Kollegier på Frederiksberg

I midten af København ligger den selvstændige kommune, Frederiksberg. Kendt som den borgerlige hovedstad fyldt med grønne områder, smuk arkitektur, og hjem for 26 kollegier. Leder du efter et kollegium på Frederiksberg, så er der mange gode muligheder. Der findes bl.a. en række kollegier omkring Copenhagen Business Schools campusområder. Som medlem af kbh-kollegier.dk kan du let finde dine kollegiemuligheder på Frederiksberg.

Fakta om Frederiksberg
Antal kollegier på Frederiksberg: 26
Prisniveau: Højt
Ansøgningstyper
Uddannelsesinstitutioner på Frederiksberg

Et udvalg af kollegier på Frederiksberg

Populære områder på Frederiksberg

Solbjerg Plads

Solbjerg Plads ligger mellem Copenhagen Business School’s hovedbygning, Frederiksberg Centret og Frederiksberg Gymnasium, og er derfor fyldt med liv og mange unge mennesker.

Pladsen er desuden omgivet af Frederiksberg Metrostation, Falkoner kollegiet, cafeer og restauranter, og derfor har pladsen perfekte forudsætninger for at skabe gode oplevelser året rundt. Falkoner Kollegiet ligger eksempelvis her.

Kort sagt: Her er alt hvad hjertet kan begære.

Frederiksberg Allé/Gl. Kongevej

Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej er to af de mest velkendte gader på Frederiksberg, og betegnes også som “det gamle Frederiksberg”.

Frederiksberg Allé er kendetegnet ved de smukke træer der giver Alléen dens karakteristiske udtryk.

Gammel Kongevej ligger parallelt med Frederiksberg Allé, og er kendetegnet ved de mange butikker og cafeer der ligger hele vejen ind til Vesterport i midten af København.

Landbohøjskolen/Forum

Landbohøjskolen er omgivet af grønne arealer og smukke villakvarterer. Her bor de kendte, direktører og studerende side om side. Landbohøjskolen har desuden sit eget kollegie på Frederiksberg.

Forum afholder ikke blot nogle af de største arrangementer i København, men har også sin egen metrostation, hvilket gør det nemt at komme til og fra.

H.C. Ørstedsvej og Rosenørns Allé forbinder området til resten af Frederiksberg og samler også både cafeer og restauranter i området.

 

Frederiksberg Have

Hvem siger der ikke er grønne områder i byen? Omkring Københavns Zoo ligger 31,7 hektar idyllisk natur i form af Frederiksberg Have. Søer, kanaler, buske og træer skaber rammerne for mange udendørsaktiviteter og sommerhygge i den store have. Haven indeholder også det ikoniske Frederiksberg Slot, som i dag fungerer som Officerskole og på billeder altid skuer ud over havens midte.

Frederiksberg Centret

Med priser som “Danmarks Bedste Shoppingcenter” og “Best Nordic Shopping Center” siger det vidst sig selv, at Danmarks mest prisbelønnede shoppingcenter ligger i centrum af Frederiksberg.

Copenhagen Business School

Ved en række af Frederiksbergs metrostop (Frederiksberg, Fasanvej, Lindevang og Flintholm) har CBS bygninger og campus-områder, og derfor sætter skolen sit eget præg på Frederiksberg og områderne omkring skolen.

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 280 kollegier, med mere end 34.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.
 

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »