Gennemrenoverede studios i valby

106 lejligheder er netop blevet gennemrenoveret til moderne studios på en af Valbys centrale hovedveje. Her skal unge bo side om side i centrum mens de nemt kan blive transporteret til Indre By eller resten af København på cykel, med S-tog eller bus som er at finde tæt på. 

Om boligerne
Disse studios har alle eget køkken og bad samt store vinduespartier som lukker lys i den åbne og funktionelle planløsning. Lejlighederne er mellem 23-53 kvm. og er tilknyttet fællesrum i bygningen som naturligvis deles med andre unge. Nogle af lejlighederne har altan mens andre har store vinduer fra gulv til loft, som lukker bylivet ind. Alle lejligheder har adgang til cykelparkering, eget depotrum, vaskerum, fællesrum og en fælles tagterrasse.

Huslejen ligger mellem 7.200 og 9.100 kr./md. Dertil kommer forbrug (aconto) på 650 kr./md.  (august 2023). Der kan ansøges boligstøtte til disse boliger, da de alle indeholder eget køkken.

Der er lige nu flere ledige boliger på 32 kvadratmeter, alle til 8.000 kr./md. Der kan ansøges om boligstøtte der kan nedbringe omkostningerne. 

Ansøgning
Der ansøges ved at udfylde kontaktformular om den specifikke bolig du er interesseret i, hos udlejer. 
Find oversigt over de ledige boliger, samt ansøgningssted ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Valby Studio Lejligheder
Nye boliger i Valby
Badeværelse Valby studios

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.