Om kbh-kollegier.dk - Din guide til kollegiemarkedet

OM KBH-KOLLEGIER.DK

Kbh-Kollegier.dk hjælper dig med at finde rundt i det store kollegielandskab i København. Ved at samle 275 kollegier på en hjemmeside, har vi gjort boligsøgningen nemmere for dig. Her finder du en oversigt over kollegiernes beliggenhed, beskrivelser af de forskellige kollegier og information om, hvordan du søger. På den måde er al den information du skal bruge, samlet på ét sted, og du kan bruge tiden på at skrive ansøgninger fremfor at lede efter information.

BYGGET PÅ PERSONLIG ERFARING
I 2009 stod jeg selv overfor den store udfordring at skulle finde et kollegium i København. Det overraskede mig, hvor svært det var at finde den rette information om kollegierne og deres ansøgningsprocedurer. Det var på det tidspunkt, at idéen til Kbh-Kollegier.dk opstod.

Heldigvis lykkedes det mig at få et værelse på Industrikollegiet, hvor jeg boede i fire år. I løbet af de fire år engagerede jeg mig meget i kollegiet. Bl.a. har jeg, fra min tid i beboerrådet, erfaring med, hvilke ansøgninger der slipper igennem nåleøjet, når der skal udvælges nye beboere til et kollegie.

I 2011 besluttede jeg mig for at omsætte min viden om kollegier og værelsesansøgninger til Kbh-Kollegier.dk. Med hjemmesiden vil jeg gøre det nemmere for andre at finde vej til det kollegieliv, som jeg selv har været så glad for.

UDVIDELSE TIL LONDON
I midten af 2017 var tiden moden til at kigge på en ny by, der ligesom København, mangler transparens for de studerende – nemlig London. Jeg har førstehåndserfaring med kollegie-/studieboligmarkedet i London fra et sommerskoleophold. Markedet for studieboliger i London er meget stort og består af et utal af udbydere, hvilket gør markedet endnu mere komplekst end vi kender det fra København. Vi håber, at kunne hjælpe studerende i London på samme måde som i København. Du kan se hjemmesiden her.

Rasmus Damkjær
Stifter af KBH-Kollegier.dk