OM KBH-KOLLEGIER.DK

At finde en kollegiebolig i København kan virke som en uoverskuelig opgave, for hvilke kollegier findes der, hvor er der ledige værelser, hvordan skriver man sig op og hvor ansøger man?

Kbh-Kollegier.dk hjælper dig med at finde rundt i det store kollegielandskab i København. Ved at samle 290 kollegier på én hjemmeside, har vi gjort boligsøgningen nemmere for dig. På den måde er al den information du skal bruge, samlet på ét sted, og du kan bruge tiden på at skrive ansøgninger frem for at lede efter information.

Med et medlemskab til Kbh-Kollegier.dk får du let og bekvemt adgang til oplysninger om, og adgang til, kollegiernes ansøgningskriterier samt overblik over hvordan (og ikke mindst hvor)  man ansøger.

Som medlem får du bl.a. adgang til:

  • Vores søgeværktøj
  • Direkte adgang til ansøgningssteder
  • Nyheder om ledige boliger og ansøgningsfrister
  • Info om over 290 kollegier
  • Tips og råd til den gode kollegieansøgning

Mød teamet bag

Bag Kbh-kollegier står grundlæggeren Rasmus Berthu Damkjær sammen med Michelle, Micha og Laura. Vi udgør et dedikeret team, der dagligt arbejder på at gøre studieboligmarkedet i Danmark mere gennemsigtigt og overskueligt for dig, der søger en studiebolig, og ikke har tid til at stå på lange ventelister. Vi har selv erfaret den langvarige og besværlige proces ved at søge studiebolig. Netop derfor besluttede Rasmus i 2011 at udvikle hjemmesiden og søgeværktøjet.

Vi stræber efter at lette byrden for studerende ved at tilbyde en brugervenlig og omfattende hjemmeside, der kan hjælpe med at identificere boliger i overensstemmelse med individuelle præferencer og økonomiske rammer. Vi informerer også om åbent hus arrangementer, ansøgsningsvinduer og aktuelle ledige boliger.

Hvis du alligevel mangler hjælp eller vejledning, kan du til enhver tid kontakte os ved at benytte chatten. Du trykker blot på taleboblen nede i højre hjørne og stiller dit spørgsmål, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt!

Vores dedikerede team fortsætter med at forbedre og udvide Kbh-kollegier.dk for at sikre, at studerende i Danmark har adgang til en bedre og mere gennemsigtig studieboligsøgningsoplevelse.

Teamet bag kbh-kollegier.dk

Fra venstre: Michelle, Laura, Rasmus og Micha

Om Kbh-Kollegier.dk

Bygget på personlig erfaring

Stifter Rasmus Damkjær stod i 2009 selv i den situation, at skulle finde en kollegiebolig i København.

Det overraskede mig, hvor svært det var at finde den rette information om kollegierne og deres ansøgningsprocedurer. Det var på det tidspunkt, at idéen til Kbh-Kollegier.dk opstod”.

Mange studerende står hvert år og skal flytte på kollegie, måske endda fra en landsdel til en anden, helt uden at have viden om hvordan kollegiemarkedet i København ser ud, eller hvordan kollegieansøgning fungerer – det er derfor Kbh-Kollegier.dk findes.

I 2011 besluttede jeg mig for at omsætte min viden om kollegier og værelsesansøgninger til Kbh-Kollegier.dk. Med hjemmesiden vil jeg gøre det nemmere for andre at finde vej til det kollegieliv, som jeg selv har været så glad for.

Et medlemskab til Kbh-Kollegier.dk kan hjælpe dig med at finde rundt i det store kollegielandskab i København. Hos os finder du en oversigt over kollegiernes beliggenhed, beskrivelser af de forskellige kollegier og information om, hvilke slags boliger kollegierne hver især har at tilbyde, samt hvordan man ansøger.

Med et medlemskab til Kbh-Kollegier.dk kan du nemt skabe dig et overblik over, hvilke kollegier du er berettiget til at ansøge ud fra din uddannelsessituation, hvilke kollegier der har boliger indenfor dit budget, om kollegierne tager imod motiverede ansøgninger og meget mere.

Ved hjælp af vores søgeværktøj, kan du blandt andet søge ud fra uddannelsesinstitution, hvor længe du har studeret, ud fra bydel, budget m.m., og få vist de kollegier der matcher dine indtastede kriterier – nemt og ligetil. 

Skriv en mail!

Vores lille team sidder til dagligt på vores hyggelige kontor i Gothersgade i indre København. Vi bruger mange timer hver eneste uge på at opdatere informationer om over 290 kollegier i København og omegn, samt indsamle nyheder om kommende kollegier og studieboligafdelinger – og selvfølgelig dele al vores viden om ledige boliger og ansøgningsfrister med vores medlemmer.

Man kan altid fange os her: mail@kbh-kollegier.dk hvis man har spørgsmål om medlemskab, eller har brug for hjælp til at komme godt i gang med kollegiesøgningen.

Du er velkommen til at tilmelde dig vores gratis nyhedsbrev her, hvori vi deler informationer om ansøgningsfrister, nye kollegier og ledige boliger.
Du kan også følge os på instagram og facebook, hvor du også kan skrive til os.

 

Accepter venligst statistics, marketing cookies for at se denne video.