Medlemsfordele -

Hvorfor vælge kbh-kollegier.dk?

Det kan være svært at få overblik over Københavns mange kollegiemuligheder. Måske kender du et par kollegier i forvejen, men vidste du, at der findes over 200 kollegier i København og omegn? På kbh-kollegier.dk har vi samlet 220 kollegier og studiebolig-afdelinger med mere end 25.000 boliger tilsammen. Vi giver dig al den information, du har brug for, for at kunne ansøge om et værelse.

Du har måske allerede nu nogle krav til, hvad dit kollegieværelse skal indeholde eller hvor det skal ligge. Vi har gjort os umage for at finde al den information, du måtte have brug for. Via vores avancerede søgesystem og kollegiekort, har vi gjort det nemt for dig, at finde lige netop de kollegier, som lever op til dine kriterier. Vi ved, at du helt sikkert allerede har en masser krav til din kommende bolig og forestillinger om, hvordan det er at bo på kollegie. Vi har samlet information om alt fra det sociale liv til kollegiets vaskerum, for at du kan få et indtryk af, hvordan livet er på det enkelte kollegie.

Nogle kollegier har specielle krav til ansøgere og ansøgninger. Al den information får du også gennem siden her. Vær dog opmærksom på, at du ikke kan søge direkte gennem kbh-Kollegier.dk – den del af arbejdet, må du selv stå for. Men vi hjælper dig videre, så du ikke overser skjulte kollegieperler, selvstændige kollegier og de billigste steder at bo.

Vores mål er at gøre det lettere for dig at finde det rette kollegium. Vi har gjort en stor del af arbejdet for dig og samlet al den information, du skal bruge, på ét sted. Nu er din opgave bare at ansøge!

I videoen nedenfor kan du se mere om, hvordan vores søgesystem virker. 

Sådan fungerer det

Hvem kan søge kollegie?

Uanset din uddannelse er der kollegier, hvor du er berettiget til at ansøge. Det gælder både korte-, mellemlange og erhvervsuddannelser. Du behøver altså ikke at gå…

LÆS MERE »

Selvstændige kollegier

Der er 54 selvstændige kollegier, der selv håndterer ansøgningsproces og optagelse eller det bliver håndteret uden om de store administrationsselskaber. Mange af de selvstændige kollegier…

LÆS MERE »

På kbh-kollegier.dk har vi samlet 220 kollegier i København om omegn, der tilsammen har mere end 25.000 boliger til studerende, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.
Som medlem får du al den information, du har brug for, for at kunne ansøge om en kollegiebolig.