Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Hvorfor vælge kbh-kollegier.dk?

Det kan være svært at få overblik over Københavns mange kollegiemuligheder. Måske kender du et par kollegier i forvejen, men vidste du, at der faktisk findes over 100 kollegier i København og omegn? På KBH-Kollegier.dk har vi samlet 150 kollegier med mere end 18.900 boliger tilsammen. Vi giver dig al den information, du har brug for, for at kunne ansøge om et værelse.

Du har måske allerede nu nogle krav til, hvad dit kollegieværelse skal indeholde eller hvor det skal ligge. Vi har gjort os umage for at finde al den information, du måtte have brug for. Via vores avancerede søgesystem og kollegiekort, har vi gjort det nemt for dig, at finde lige netop de kollegier, som lever op til dine kriterier. Vi ved, at du helt sikkert allerede har en masser krav til din kommende bolig og forestillinger om, hvordan det er at bo på kollegie. Vi har samlet information om alt fra det sociale liv til kollegiets vaskerum, for at du kan få et indtryk af, hvordan livet er på det enkelte kollegie.

Nogle kollegier har specielle krav til ansøgere og ansøgninger. Al den information får du også gennem siden her. Vær dog opmærksom på, at du ikke kan søge direkte gennem KBH-Kollegier.dk – den del af arbejdet, må du selv stå for. Men vi hjælper dig videre, så du ikke overser skjulte kollegieperler, selvstændige kollegier og de billigste steder at bo.

Vores mål er at gøre det lettere for dig at finde det rette kollegium. Vi har gjort en stor del af arbejdet for dig og samlet al den information, du skal bruge, på ét sted. Nu er din opgave bare at ansøge!

I videoen nedenfor kan du se mere om, hvordan vores søgesystem virker.

Sådan fungerer det

Medlemsfordele

Medlemsfordele

Vi gør det lettere at forstå Københavns kollegiemarked, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. På kbh-kollegier.dk har vi samlet 150 kollegier, der tilsammen har mere end 18.900 boliger til studerende, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.
Som medlem får du al den information, du har brug for, for at kunne ansøge om en kollegiebolig.
  • Find let de kollegier du er berettiget til at ansøge.
  • Gå på opdagelse blandt 150 kollegier
  • Sortér kollegierne ud fra dine behov
  • Interaktivt kort
  • Se om du kan få fortrinsret
  • Få indblik i alt fra fællesfaciliteter til det sociale liv
  • Nyheder om ansøgningsfrister og ledige kollegieværelser