Kollegier på Nørrebro

Nørrebro er et af de livligste bydele i København, der er fyldt med lokale forretninger, barer, spisesteder og kulturliv. Nørrebro er særlig populært blandt unge og studerende, og bydelen huser også 30 kollegier. Nye kollegier og studieboliger spirer hele tiden frem i den populære bydel. Leder du efter et kollegium på Nørrebro, så er der mange gode muligheder for både at skrive dig på venteliste, ansøge hos selvstændige kollegier eller at skrive motiverede ansøgninger. Som medlem af kbh-kollegier.dk kan du let finde dine kollegiemuligheder på Nørrebro.

Fakta om Nørrebro
Antal kollegier: 30
Prisniveau: Mellem
Ansøgningstyper
Uddannelsesinstitutioner på Nørrebro

Et udvalg af kollegier på Nørrebro

Populære områder på Nørrebro

Sankt Hans Torv

Sankt Hans Torv er også kendt som “lille Århus” og består af en større plads, der blandt andet bruges under gadefesten, Distortion. Derudover er der gode shoppingmuligheder via Elmegade, der fortsætter ud på Nørrebrogade.
Der ligger desuden flere natklubber i området, og søerne ligger et stenkast fra torvet.

Nørrebro Runddel

Nørrebro Runddel ligger i hjertet af Nørrebro i krydset mellem Jagtvej og Nørrebrogade. Et par adresser herfra ligger Jagtvej 69, hvor det gamle ungdomshus var. Nørrebro Runddel har en særlig historisk betydning, men idag er det et trafikalt knudepunkt fyldt med butikker og caféer.

Stefansgadekvarteret

Stefansgadekvarteret har over de seneste 5-7 år udviklet sig til et af Nørrebros mest populære områder, hvor byens puls for alvor banker. Der ligger den ene lækre cafe efter den anden, imens lokale specialbutikker findes på Jægersborggade. Det bliver ikke mere lokalt end her.

Assistens Kirkegård

Bor man på kollegie på Nørrebro kender man også Assistens Kirkegård. En række kendte personer er begravet her, eksempelvis H.C. Andersen, men om sommeren danner de grønne stiger rammen for en god gåtur eller hyggelig sammenkomst. En af de helt store begivenheder sker, når når de japanske kirsebærtræer springer ud.

Superkilen - en gåtur værd

Et område med charmerende farverige og udsmykkede gadefaciliteter, og stier der slinger sig gennem bydelen. Superkilen er i virkeligheden en park, der består af tre pladser. 1. Den sorte plads, 2. Den røde plads og 3. Den grønne plads, der med kreativ byudvikling er et besøg værd. Pladsernes formål er at hylde mangfoldigheden og de mange forskellige nationaliteter på Nørrebro. Der afholdes sportsarrangementer, loppemarkeder, koncerter og meget mere i parken.

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 200 kollegier, med mere end 23.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.