Kollegier på Nørrebro

Nørrebro er en af de livligste bydele i København. Her er fyldt med lokale forretninger, barer, spisesteder og kulturliv. Nørrebro er særlig populært blandt unge og studerende, og bydelen huser også 32 kollegier. Nye kollegier og studieboliger spirer hele tiden frem i den populære bydel. Leder du efter et kollegium på Nørrebro, så er der mange gode muligheder for både at skrive dig på venteliste, ansøge hos selvstændige kollegier, eller skrive motiverede ansøgninger. Som medlem af kbh-kollegier.dk kan du let finde lige netop dine kollegiemuligheder på Nørrebro.

Fakta om Nørrebro
Antal kollegier: 32
Prisniveau: Mellem
Ansøgningstyper
Uddannelsesinstitutioner på Nørrebro

Et udvalg af kollegier på Nørrebro

Populære områder på Nørrebro

Sankt Hans Torv

Sankt Hans Torv er også kendt som “lille Århus” og består af en større plads, der blandt andet bruges under gadefesten, Distortion. Derudover er der gode shopping- og spisemuligheder via Elmegade, der fortsætter ud på den pulserende Nørrebrogade.
Der ligger desuden flere natklubber i området, og søerne ligger et stenkast fra torvet.

Nørrebros Runddel

Nørrebros Runddel ligger i hjertet af Nørrebro i krydset mellem Jagtvej og Nørrebrogade. Et par adresser herfra ligger Jagtvej 69, hvor det gamle ungdomshus lå. Nørrebros Runddel har en særlig historisk betydning, men idag er det et trafikalt knudepunkt fyldt med butikker, caféer og en metrostation.

Stefansgadekvarteret

Stefansgadekvarteret har over de seneste 5-7 år udviklet sig til et af Nørrebros mest populære områder, hvor byens puls for alvor banker. Der ligger den ene lækre cafe efter den anden, imens lokale specialbutikker findes på Jægersborggade. Det bliver ikke mere lokalt end her.

Assistens Kirkegård

Bor man på et kollegie på Nørrebro, kender man også Assistens Kirkegård. En række kendte personer er begravet her, eksempelvis H.C. Andersen, Master Fatman og Natasja Saad, men hele året rundt danner de lange stier rammen for en god gåtur eller en hyggelig sammenkomst. En af de helt store begivenheder på kirkegården er, når de japanske kirsebærtræer springer ud i starten/midten af april.

Superkilen - en gåtur værd

Superkilen er en park, der med lange asfalterede stier forbinder store dele af Nørrebro. Parken består desuden af tre pladser. 1. Den sorte plads, 2. Den røde plads og 3. Den grønne plads, der med superkreativ byudvikling er et besøg værd. Pladsernes formål er at hylde mangfoldigheden og de mange forskellige nationaliteter på Nørrebro. Der afholdes sportsarrangementer, loppemarkeder, koncerter og meget mere på de tre pladser.

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 280 kollegier, med mere end 34.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.
 

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »