Kollegier på Østerbro

Østerbro grænser op til midten af København mod nord og ligger mellem søerne i København, den nye bydel, Nordhavn, og Svanemøllen Strand i dens nordlige ende.
Østerbro er en populær og rolig bydel med mange familier og et rigt kulturelt liv inden for sport, koncerter og teater. Leder du efter et kollegium på Østerbro, så er der flere gode muligheder. Nogle af kollegierne ligger på grænsen til Nørrebro andre tæt på det centrale København. Der findes 16 kollegier på Østerbro.

Fakta om Kollegier Østerbro
Antal kollegier på Østerbro: 16
Prisniveau: Mellem
Ansøgningstyper

Et udvalg af kollegier på øSTERBRO

Populære områder på ØSTERBRO

Trianglen

Trianglen er et vejkryds, der ligger i hjertet af bydelen og som forbinder tre af de store veje på Østerbro. 

Du finder et hav af butikker og caféer på Trianglen såsom burgerbaren, Halifax, 7-Eleven, Coffee House, en sushi-restaurant og diverse butikker. 

Der er få hundreder meter fra Trianglen til Danmarks nationalstadion, Telia Parken, ligersom søerne og Fælledparken ligger to minutters gang derfra.

Nordhavn

Nordhavn er Østerbros nye bydel, der over de seneste år er blevet udbygget. I dag består bydelen af splinternye højhuse og lejligheder, der ligger som en oase med vand på begge sider af kajen. 

Der er lavet en flisebelagt strandpromenalde, med resturanter og barer, og hvor bydelens beboere kan søge frirum og en dukkert i havnen. 

Bygningerne på Nordhavn er flotte arkitektoniske mesterværker, og det er absolut et besøg værd.

Fælledparken

Fælledparken er en af de større parker i København, og huser blandt andet Danmarks nationalstadion, Telia Parken, med plads til mere end 35.000 tilskuere. 

Fælledparken er et fristed for beboerne på Østerbro med legepladser, skøn natur, boldbaner, basketbaner, og bruges flittigt til løbe- og gåture.

Østerbrogade

Østerbrogade er en vej der snor sig direkte igennem bydelen fra begyndelsen ved Hellerup til Trianglen og videre mod det centrale København. Det er en livlig vej fyldt med butikker og caféer, og her finder du det meste basale, lige fra sports- og tøjbutikker til Matas osv.

Svanemøllen Strand

Svanemøllen Strand ligger i Østerbros nordlige ende og på kanten til Hellerup. Det er en dejlig strand med en forholdsvis lang mole, hvoraf man kan bade og solbade. Der er også en lystbådhavn med tilhørende café, hvorfra der er en smuk udsigt over havet, byen og stranden.

Parken

I midten af Fælledparken ligger Parken, der er F.C. Københavns hjemmebane og Danmarks nationalstadion. Det danske fodboldlandshold spiller ofte sine kampe her, imens der også afholdes store koncerter og andre begivenheder i arenaen.

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 200 kollegier, med mere end 23.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.