Kollegier på Østerbro

Østerbro grænser op til midten af København mod nord og ligger mellem søerne, den nye bydel Nordhavn og Svanemøllen Strand. Østerbro er en populær og rolig bydel med mange familier og et rigt kulturliv inden for sport, koncerter og teater. Leder du efter et kollegium på Østerbro, så er der flere gode muligheder. Nogle af kollegierne ligger på grænsen til Nørrebro, andre tæt på det centrale København. Der findes 20 kollegier på Østerbro.

Fakta om Kollegier Østerbro
Antal kollegier på Østerbro: 20
Prisniveau: Mellem
Ansøgningstyper

Et udvalg af kollegier på øSTERBRO

Populære områder på ØSTERBRO

Trianglen

Trianglen er et vejkryds, der ligger i hjertet af Østerbro og forbinder tre af de store veje i bydelen. 

Du finder et hav af butikker og caféer ved Trianglen, såsom burgerbaren Halifax, 7-Eleven, Coffee House, en sushi-restaurant og diverse butikker. 

Der er få hundreder meter fra Trianglen til Danmarks nationalstadion, Telia Parken, ligesom søerne og Fælledparken ligger to minutters gang derfra.

Nordhavn

Nordhavn er Østerbros nye bydel, der over de seneste år er blevet udbygget. I dag består bydelen af splinternye højhuse og lejligheder, der ligger som en oase med vand på begge sider af kajen. 

Der er lavet en flisebelagt strandpromenade, med restauranter og barer, hvor bydelens beboere kan søge frirum og tage en dukkert i havnebadet. 

Bygningerne på Nordhavn er flotte arkitektoniske mesterværker, og området er absolut et besøg værd.

Fælledparken

Fælledparken er en af de største parker i København og huser blandt andet Danmarks nationalstadion, Telia Parken, med plads til mere end 35.000 tilskuere. 

Fælledparken er et fristed for beboerne på Østerbro, med legepladser, skøn natur, bold- og basketbaner, og bruges flittigt til løbe- og gåture.

Østerbrogade

Østerbrogade løber direkte gennem bydelen fra Hellerup til Trianglen og videre mod det centrale København. Det er en livlig gade fyldt med diverse butikker, caféer og restauranter, ligesom der er i vejens sidegader er masser af specialbutikker og lækre bagerier. 

Svanemøllen Strand

Svanemøllen Strand ligger i Østerbros nordlige ende og på kanten til Hellerup. Det er en dejlig strand med en forholdsvis lang mole, hvorfra man kan bade og sole sig. Der er også en lystbådhavn med tilhørende café, hvorfra der er en smuk udsigt over havet, byen og stranden.

Parken

I midten af Fælledparken ligger Parken, der er F.C. Københavns hjemmebane og Danmarks nationalstadion. Det danske fodboldlandshold spiller ofte sine kampe her, men der afholdes også diverse koncerter og andre større begivenheder i arenaen.

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 280 kollegier, med mere end 34.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.
 

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »