Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Studiebolig med havudsigt

I 2017 åbnede de første 88 studieboliger af i alt 2.500 planlagte containerboliger til studerende i København. Nu er der endelig åbent for at skrive sig på venteliste til den næste række af studieboliger. De er altså i fuld gang med at udbygge den første containerby, hvor de første containerboliger kommer til at huse 176 studerende. Studieboligen kommer med køkken, imens badeværelset skal deles med containerboligens anden beboer. Containerboligerne er beliggende ud til vandet sammen med flere husbåde, og flere boliger harudsigt over ikoniske bygninger såsom Operaen, Esplanaden, og Marmorkirken ved Amalienborg (se billedet længer enede). Copenhagen Street food (det tidligere Papirøen) ligger desuden i nærheden

Huslejen for en studiebolig i containerbyen er på ca. 3.950 kroner for de smartindrettede 20 kvadratmeter.

Ansøgningsregler til studieboligerne
For at være berettiget til at ansøge om en studiebolig skal du have et år tilbage af dine studier i Danmark. Derudover skal du være optaget på en af følgende uddannelsesinstitutioner: et SU-godkendt universitet, Særlig Tilrettelagt Uddannelse (STU) eller en Produktionsskole.

Det er nu muligt at ansøge om en containerbolig.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.