336 nye studieboliger - kbh-Kollegier.dk

336 nye studieboliger

Til november 2021, forventes 336 helt nye og moderne  studieboliger at stå indflytningsklar på Amager. Boligerne ligger tæt på metro, og boligkomplekset er udstyret med diverse attraktive fællesfaciliteter.

Allerede nu, kan du skrive dig op til én af de nye boliger, på boligadministratorens hjemmeside.

Om boligerne
Alle studieboligerne har eget badeværelse og kitchenette. Boligerne varierer i størrelse og udformning, og der er i alt fire forskellige boligtyper, som du kan vælge imellem.

Som beboer i dette boligkompleks, vil du få din egen bolig, men samtidig have mulighed for at dyrke fællesskabet med dine medbeboere i de 19 forskellige fælleskøkkener. Huslejen starter fra 3.900 kr.

Faciliteter
I boligkomplekset vil du desuden kunne nyde godt af den store fælles tagterrasse samt andre faciliteter såsom læsesal, grupperum og vaskeri. 

Beliggenheden
Studieboligerne er placeret tæt på metro, og du kan cykle til Indre By på omkring 10-15 minutter. Boligerne er placeret mellem det rekreative naturområde Amager Fælled og Amagerbros pulserende gader.

Her får du derfor det bedste fra smuk rå natur, og det Københavnske byliv – hvilket er en sjældenhed når man bor i storbyen. Tæt på studieboligerne ligger både Københavns Universitet og IT-universitetet.

Skriv dig op

Du kan allerede nu ansøge om én af de attraktive studieboliger på Amager. For at være berettiget til en studiebolig her, skal du være mellem 18 og 30 år, og være skrevet op til, eller optaget på, en videregående uddannelse.

For at ansøge skal du udfylde en formular med oplysninger om dig selv, og skrive en motiveret ansøgning. Din motiverede ansøgning vil bl.a. blive bedømt på, hvordan du vil og kan bidrage til fællesskabet i boligkomplekset.

I forbindelse med ansøgningerne, stiles der efter at sammensætte et diverst beboermiljø, med forskellige beboere baseret på alder, køn, og studieretning. 

Åbent hus
Tirsdage og torsdage fra kl. 16-18 kan du komme forbi boligkomplekset. Her kan du se en studio samt et fælleskøkken. Bemærk at det kræver tilmelding – find linket på næste side.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Umeus Amager Kokken
Umeus Amager Kokken

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

336 nye studieboliger

Til november 2021, forventes 336 helt nye og moderne  studieboliger at stå indflytningsklar på Amager. Boligerne ligger tæt på metro, og boligkomplekset er udstyret med…

LÆS MERE »
Koekken Blaekhus Frederiksberg

Nye boliger på Frederiksberg

Nye boliger på Frederiksberg Denne bygherre har de sidste par år, bygget moderne boliger til studerende, nyuddannede og unge professionelle, rundt omkring i København. Lige…

LÆS MERE »
Et kollegieværelse på Basecamp Lyngby Skovbrynet

Book studiebolig online

Miljøvenlige studieboliger i Lyngby Endelig er der kommet flere studieboliger, hvor bæredygtigheden er tænkt med i byggeriet. Her er altså muligheden for dig, der gerne…

LÆS MERE »

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »

3 ledige boliger på Frederiksberg

På Frederiksberg-kollegium er der tre ledige værelser! I Frederiksbergs grønne byzone findes et kollegium ved Falkoner Allé og Godthåbsvej, der er internationalt præget. Kollegiet er…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.