Lyse og moderne studieboliger på Amager

Her bor du tæt på både natur og metro, og boligkomplekset er udstyret med diverse attraktive fællesfaciliteter.

Om boligerne
Alle studieboligerne har eget badeværelse og kitchenette. Boligerne varierer i størrelse og udformning, og der er i alt fire forskellige boligtyper.

Som beboer vil du få din egen bolig, men samtidig have mulighed for at dyrke fællesskabet med dine medbeboere i de 19 forskellige fælleskøkkener. 
Derudover vil man som beboer kunne nyde godt af andre faciliteter såsom fitnessrum, læsesal, tagterrasse, grupperum og vaskeri. 

Huslejen for en 1-værelses lejlighed starter ved 5.900 kr./md. (januar 2024).
Derudover findes der også 2-værelses delevenlige boliger, hvor man betaler 5.750 kr./md. per person. 

Beliggenheden
Studieboligerne er placeret tæt på metro, og du kan cykle til Indre By på omkring 10-15 minutter. Boligerne er placeret mellem det rekreative naturområde Amager Fælled og Amagerbros pulserende gader.
Her får du derfor det bedste fra smuk rå natur, og det Københavnske byliv. Tæt på studieboligerne ligger både Københavns Universitet og IT-universitetet.

Ansøgning
For at være berettiget til en studiebolig her, skal du være mellem 18 og 30 år, og være skrevet op til, eller optaget på, en videregående uddannelse.

For at ansøge skal du udfylde en formular med oplysninger om dig selv, og hvilke boliger du er interesseret i.

I forbindelse med ansøgningerne, stiles der efter at sammensætte et diverst beboermiljø, med forskellige beboere baseret på alder, køn, og studieretning/studiested. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Læs her hvor mange studieboliger Amager har at byde på!

Tiden i studiebolig er ofte en folk ser tilbage på som en social og glad tid, hvor man mødes over havregrynene om morgenen i fælleskøkkenet, eller skåler i øl til en af de mange fester. Hvert år er det med stor vemodighed at de uddannede fraflytter deres elskede studiebolig, men lige så mange ny-optagne studerende står klar i den anden ende, klar til at flytte ind på et af de mange studieboliger Amager har at byde på.

Amager er rent faktisk suverænt det område i København der har flest studieboliger og kollegier, og der findes studieboliger tæt på vandet og naturen, samt flotte og moderne arkitekttegnede studieboliger.
Blandt de mange studieboliger Amager har huset gennem tiden, er det mest velkendte nok Tietgenkollegiet samt Bikuben Kollegiet, der ligger klos op ad KUA og bidrager til et mere farverigt bybillede med sin orange og gyldne facade.

Læs mere om kollegier på Amager.

Moderne studiebolig på Amager
Nyopførte studieboliger på Amager

Populært at bo i Amager studiebolig

De seneste år er Amager steget i popularitet og det gælder ikke blot ejerboliger. Amager er sin egen ø med hele 4 broforbindelser til selve Københavns centrum, og det er især børnefamilier og så selvfølgelig studerende der har fået øjnene op for øen, der har både strandpark, naturreservat og brokvarteret Amagerbro, der lokker.

At bo i en Amager studiebolig er måske især blevet populært efter renoveringen af Københavns Universitets Søndre Campus – i populær tale kaldet KUA.  
Øen er også et eftertragtet for sin smukke natur med både vand og naturreservat, og hvor det tidligere har været Vestamager der var dominerende på studiebolig-fronten,  er det nu særligt i området omkring Amager Strandpark, at flotte, nye Amager studieboliger opføres, til stor glæde for alle der nyder at sejle kajak eller gå tur, eller måske endda lufte deres paddleboard. 

Området omkring Amagerbro er også blevet populært blandt mange, med sine caféer og gode shoppingmuligheder der spænder fra shoppingcenter til lokalt butiksliv på Amagerbrogade. Man er heller aldrig langt fra en metrostation, for Amager har nemlig hele to metrolinjer, én der dækker Vestamager og en der fragter de rejseglade til og fra Københavns Lufthavn langs med Amager Strand.

Gode tips til at finde en studiebolig i København >>

Moderne studieboliger på Amager

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.