Lyse og moderne studieboliger på Amager - kbh-Kollegier.dk

336 moderne studieboliger på Amager

Her bor du tæt på både natur og metro, og boligkomplekset er udstyret med diverse attraktive fællesfaciliteter.

Om boligerne
Alle studieboligerne har eget badeværelse og kitchenette. Boligerne varierer i størrelse og udformning, og der er i alt fire forskellige boligtyper, som du kan vælge imellem.

Som beboer i dette boligkompleks, vil du få din egen bolig, men samtidig have mulighed for at dyrke fællesskabet med dine medbeboere i de 19 forskellige fælleskøkkener. Huslejen starter fra 4.002 kr. i deleboligerne (september 2022).

Faciliteter
I boligkomplekset vil du desuden kunne nyde godt af den store fælles tagterrasse samt andre faciliteter såsom læsesal, fælleskøkkener, grupperum og vaskeri. 

Beliggenheden
Studieboligerne er placeret tæt på metro, og du kan cykle til Indre By på omkring 10-15 minutter. Boligerne er placeret mellem det rekreative naturområde Amager Fælled og Amagerbros pulserende gader.

Her får du derfor det bedste fra smuk rå natur, og det Københavnske byliv – hvilket er en sjældenhed når man bor i storbyen. Tæt på studieboligerne ligger både Københavns Universitet og IT-universitetet.

Ansøg
For at være berettiget til en studiebolig her, skal du være mellem 18 og 30 år, og være skrevet op til, eller optaget på, en videregående uddannelse.

For at ansøge skal du udfylde en formular med oplysninger om dig selv, og hvilke boliger du er interesseret i.

I forbindelse med ansøgningerne, stiles der efter at sammensætte et diverst beboermiljø, med forskellige beboere baseret på alder, køn, og studieretning. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Umeus Amager Kokken
Umeus Amager Kokken

Læs her hvor mange studieboliger Amager har at byde på!

Tiden i studiebolig er ofte en folk ser tilbage på som en social og glad tid, hvor man mødes over havregrynene om morgenen i fælleskøkkenet, eller skåler i øl til en af de mange fester. Hvert år er det med stor vemodighed at de uddannede fraflytter deres elskede studiebolig, men lige så mange ny-optagne studerende står klar i den anden ende, klar til at flytte ind på et af de mange studieboliger Amager har at byde på.

Amager er rent faktisk suverænt det område i København der har flest studieboliger og kollegier, og der findes studieboliger tæt på vandet og naturen, samt flotte og moderne arkitekttegnede studieboliger.
Blandt de mange studieboliger Amager har huset gennem tiden, er det mest velkendte nok Tietgenkollegiet samt Bikuben Kollegiet, der ligger klos op ad KUA og bidrager til et mere farverigt bybillede med sin orange og gyldne facade.

Moderne studiebolig på Amager
Studiebolig Amager

Mange studieboliger på Amager

Studerende i København og omegn kan finde flest kollegier og studieboliger på Amager, der med sin centrumnære placering er et godt sted at bosætte sig, hvis man har sin daglige gang i hovedstaden.

Også områder som Nørrebro og Valby er populære blandt studerende, og har de seneste år oplevet en stigning af nyopførte studieboliger, men der er stadig klart flest traditionelle studieboliger på Amager. 

Faktisk har Amager hele 72 kollegieafdelinger (december 2022) og her er tale om både kollegier med værelser og studieboliger med eget bad og køkken.
Så selvom både Nørrebro og Valby som nævnt er blevet populære blandt studerende, er det stadig Amager studieboliger der er flest af og de er eftertragtede, hvad end det er nybyggede studieboliger eller en ældre kollegiebolig. 

Populært at bo i Amager studiebolig

De seneste år er Amager steget i popularitet og det gælder ikke blot ejerboliger. Amager er sin egen ø med hele 4 broforbindelser til selve Københavns centrum, og det er især børnefamilier og så selvfølgelig studerende der har fået øjnene op for øen, der har både strandpark, naturreservat og brokvarteret Amagerbro, der lokker.

At bo i en Amager studiebolig er måske især blevet populært efter renoveringen af Københavns Universitets Søndre Campus – i populær tale kaldet KUA.  
Øen er også et eftertragtet for sin smukke natur med både vand og naturreservat, og hvor det tidligere har været Vestamager der var dominerende på studiebolig-fronten,  er det nu særligt i området omkring Amager Strandpark, at flotte, nye Amager studieboliger opføres, til stor glæde for alle der nyder at sejle kajak eller gå tur, eller måske endda lufte deres paddleboard. 

Området omkring Amagerbro er også blevet populært blandt mange, med sine caféer og gode shoppingmuligheder der spænder fra shoppingcenter til lokalt butiksliv på Amagerbrogade. Man er heller aldrig langt fra en metrostation, for Amager har nemlig hele to metrolinjer, én der dækker Vestamager og en der fragter de rejseglade til og fra Københavns Lufthavn langs med Amager Strand.

Gode tips til at finde en studiebolig i København >>

Nyopførte studieboliger på Amager

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.