To måneders gratis husleje på Frederiksberg - kbh-Kollegier.dk

Nye boliger på Frederiksberg

Denne bygherre har de sidste par år, bygget moderne boliger til studerende, nyuddannede og unge professionelle, rundt omkring i København. Her er deres boligafdeling på det centrale Frederiksberg. Lige nu får nye indflyttere to måneders gratis husleje. 

Om boligerne
Boligkompleksets 188 lejligheder fordeles på fem etager med en tagterrasse øverst oppe. Lejlighederne har ét eller to værelser, og en fransk altan, som giver et godt lysindfald. Alle lejlighederne har desuden eget badeværelse og køkken, hvilket gør det muligt at søge om boligstøtte.

Faciliteter
Selvom hver bolig har eget køkken, er boligkomplekset udstyret med to fælleskøkkener og -stuer på hver etage, der ligger op til fællesskab og socialt samvær. Herudover tæller boligkompleksets mange fællesfaciliteter bl.a. lounge- og arbejdsområder, fælleslokaler, yogalokale og vaskeri.

Beliggenheden
Boligkomplekset ligger centralt på Frederiksberg, med gåafstand til bl.a. Frederiksberg Have, Frederiksberg Centret og Copenhagen Business School. Derudover liger der en metrostation få hundrede meter væk.

Huslejen starter fra 7.250 kr./md. 

Skriv dig op
Lige nu kan du skrive dig på venteliste til én af de nye boliger. Herefter vil du blive holdt orienteret om byggeriets fremdrift og sikre dig at være én af de første som får fingre i de nye boliger.

For at komme i betragtning til en bolig, skal du gå under kategorien studerende, nyuddannet, eller ung professionel. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Stue Blaekhus Frederiksberg
Blaekhus Frederiksberg koekken
Bad Blaekhus Frederiksberg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser på Frederiksberg

Der er ledige værelser på dette skønne Frederiksberg-kollegie! Kollegiet er nybygget og ligger centralt på Frederiksberg i gåafstand til barer, caféer og en række indkøbsmuligheder i…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.