Kollegier på Amager

Øst for Københavns kanaler ligger Amager. Amager er Danmarks tættest befolkede ø, forbundet til Sjælland med 4 broer og hjem for 30 forskellige kollegier. Leder du efter kollegium på Amager, så er der mange gode muligheder. Der findes kollegier i det gamle Christianshavn tæt ved Københavns centrum, ud til Københavns kanaler, tæt ved Københavns Universitet på Amager, der er kollegier i Ørestad og meget mere. Som medlem af kbh-kollegier.dk kan du let finde et kollegie på Amager og sammenligne mulighederne.

Fakta om Ama'r
Antal kollegier: 30
Prisniveau: Middel
Ansøgningstyper
Uddannelsesinstitutioner på Amager

Et udvalg af kollegier på Amager

Populære områder på Amager

Islands Brygge

Langs Københavns kanal ligger Islands Brygge med sine nyopførte bygninger, cafeer og værtshuse.

Om sommeren danner havnebadet centrum for badegæster og udendørsaktiviteter som er med til at samle de lokale.

Med Amager Fælled (park) som nabo er der heller ikke langt til natur- og dyreoplevelser.

Christianshavn

Forbundet til Sjælland med Langebro og Knippelsbro er Christianshavn et charmerende kvarter der er præget af kanalerne der strømmer gennem den gamle bydel.

Her ligger det lille samfund Christiania, hvor naturen har fået lov til at stå i frit flor, og som er et trækplaster for både lokale og turister når sommerens sol bryder frem.

Der ligger et kollegium på det centrale Christianshavn.

Amagerbro

Amagerbrogade er hovedåren til resten af Amager, og gaden er selvfølgelig fyldt med caféer og forretninger. Langs med vejen kommer bl.a. Amagercentret og Amager BIO, hvor der ofte er koncerter.

Et af de største grønne område er Kløvermarken, der består af et utal af fodboldbaner, og som benyttes af Københavnere fra alle bydele.

Amager Strandpark

Under 20 minutter på cykel fra Strøget ligger Amager Strandpark. En sandstrand og et område, der kan minde om Californiens strandpromenader. Der er udsigt over Øresundsbroen til Sverige. Bor du på kollegium på Amager, så er Amager Strandpark selvsagt et besøg værd.

Havnebadet på Islands Brygge

Islands Brygges unikke havnebad er en unik måde at opleve havnen på, og danner ramme for en række udendørsaktiviteter i sommermånederne.

Christianshavn

Et område med charmerende farverige bygninger, kanaler der slinger sig gennem gaderne, og de karakteristiske husbåde der holder til langs kanalens sider året rundt.

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 200 kollegier, med mere end 23.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.