Kollegier på Amager

Øst for Københavns kanaler ligger Amager. Amager er Danmarks tættest befolkede ø, forbundet til Sjælland med 4 broer og hjem for 72 forskellige kollegier. Leder du efter et kollegium på Amager, så er der rigtig mange gode muligheder. Som medlem af kbh-kollegier.dk kan du let finde et kollegie på Amager og sammenligne mulighederne.

Fakta om Ama'r
Antal kollegier: 72
Prisniveau: Middel
Ansøgningstyper
Uddannelsesinstitutioner på Amager

Et udvalg af kollegier på Amager

Populære områder på Amager

Islands Brygge

Langs Københavns kanal ligger Islands Brygge med sine nyopførte bygninger, cafeer og værtshuse.

Om sommeren danner havnebadet centrum for badegæster og udendørsaktiviteter som er med til at samle de lokale og beboere fra resten af København.

Med Amager Fælled som nabo, er der heller ikke langt til enestående natur- og dyreoplevelser.

Christianshavn

Forbundet til Sjælland med Langebro og Knippelsbro er Christianshavn et charmerende kvarter, præget af kanalerne der strømmer gennem den gamle bydel.

Her ligger det lille samfund Christiania, hvor naturen har fået lov til at stå i frit flor, og som er et trækplaster for både lokale og turister når sommerens sol bryder frem.

Der ligger et kollegium på det centrale Christianshavn. Læs mere om studieboliger på Amager.

Amagerbro

Amagerbrogade er hovedåren til resten af Amager, og gaden er selvfølgelig fyldt med caféer og forretninger. Langs med vejen kommer bl.a. Amagercentret og Amager BIO, hvor der ofte er koncerter.

Et af de største grønne områder på Amager, udover Amager Fælled, er Kløvermarken. Her findes et utal af fodboldbaner, som benyttes af Københavnere fra alle bydele.

Amager Strandpark

Under 20 minutter på cykel fra Strøget ligger Amager Strandpark. En sandstrand og et område, der kan minde om Californiens uendelige strandpromenader. Der er udsigt over Øresundsbroen til Sverige. Bor du på kollegium på Amager, så er Amager Strandpark selvsagt et besøg værd.

Havnebadet på Islands Brygge

Islands Brygges havnebad er et samlingspunkt for Københavnere fra alle bydele, og danner ramme for en lang række udendørsaktiviteter i sommermånederne.

Christianshavn

Et område med charmerende farverige bygninger, kanaler der løber langs de brostensbelagtegader, og de karakteristiske husbåde der holder til langs kanalen året rundt.

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 290 kollegier, med mere end 35.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.
 

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i København K

Nye ungdomsboliger i Kbh K

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »