Studieboliger i København K

Forestil dig at bo lige ud til Kongens Have og få hundrede meter fra Søerne, der forbinder Nørrebro med Indre By. Begge områder er kendt for sit ungdommelige liv, hvor god musik, højt humør, og et par øl sætter scenen for de lyse sommeraftener.

Hvis dette scenarie er noget for dig, så er der godt nyt! Lige nu er der mange ledige studieboliger på et kollegium, hvis beliggenhed giver nem adgang til lyse nætter i godt selskab i Kongens Have.

Boligerne kan bookes online, og da der er mange forskellige størrelser, er chancen for at du kan finde én, som passer dine behov, gode. Det kræver blot, at du er over 18 år og indskrevet på en SU-berettiget uddannelse i Danmark. 

Boligerne
Huslejen starter på 5.600 kr. om måneden. Er I et par der vil dele, kan man eksempelvis booke en Studio X-Large bolig.
Husk desuden, at der er mulighed for at søge om boligstøtte.

Alle boliger er møblerede, og indeholder eget badeværelse. Derudover har alle boliger også eget trinettekøkken med vask, komfur, minikøleskab og skabsplads.

Kollegiet ligger få minutter fra Nørreport Station og Strøget, hvilket giver kollegiet en meget central og god beliggenhed i Indre København.

Ansøgning
Alle fuldtidsstuderende der er 18 år eller derover, og som er blevet optaget på en dansk uddannelsesinstitution der er SU-berettiget, kan ansøge.

Boligerne kan bookes direkte på kollegiets hjemmeside.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.