Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

4 ledige kollegieboliger

Det er et forholdsvis nyt kollegium, der kun ligger fem minutters gåafstand til strøget i København, og så indeholder det disse skønne boliger.

Twin rooms (mand/mand)
1. januar, 2020: 2 ledige boliger

Twin rooms (kvinde/kvinde)
1. januar, 2020: 1 ledig bolig

Studio (for enten en mand eller kvinde)
1. marts, 2020: 1 ledig bolig

Generelt
Huslejen starter fra 5.250 kr. om måneden. Men er i et par om at dele eksempelvis en Studio Extra-Large bolig vil den månedlige husleje pr. beboer være noget lavere.

Alle boliger er møbleret, og indeholder eget badeværelse. Derudover har alle boliger også eget trinettekøkken med vask, komfur, minikøleskab og skabsplads.

Kollegiet ligger få minutter fra Nørreport Station og Strøget, hvilket giver kollegiet en meget central og god beliggenhed i indre København.

Ansøgning
Alle fuldtidsstuderende der er 18 år eller derover, og som er blevet optaget på en dansk uddannelsesinstitution der er SU-berettiget, kan ansøge om en plads på kollegiet.

Boligerne kan bookes direkte på kollegiets hjemmeside.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.