Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

10 ledige kollegieboliger

Det er et forholdsvis nyt kollegie, der kun ligger fem minutters gåafstand til strøget i København. Blandt de ledige boliger findes de såkaldte Twin Rooms der er beregnet til to beboere.

Ledige twin rooms (mand/mand)
1. maj, 2019: 1 ledig bolig
1. juli, 2019: 2 ledige boliger

Ledige twin rooms (kvinde/kvinde)
1. august, 2019: 1 bolig ledige

Ledigt twin room (mand/kvinde)
1. august, 2019: 1 ledig bolig 

Studio (for enten en mand eller kvinde)
1. september, 2019: 1 ledig bolig 

Værelset er en smule større end et almindeligt værelse. Værelset er opdelt af en afskærmningsvæg, der separerer sengen fra trinettekøkkenet og skrivebordet. 

Studio Extra-Large (for enten en mand eller kvinde)
1. juli, 2019: 1 ledig bolig 
1. september, 2019: 3 boliger ledige

Værelset her er større end et normalt studio og egner sig derfor super fint til par. Derudover har værelset eget badeværelse og trinettekøkken. 

Generelt
Huslejen starter fra 5.250 kr. om måneden. Men er i et par om at dele eksempelvis en Studio Extra-Large bolig vil den månedlige husleje per beboer være noget lavere.

Alle boliger er møbleret, og indeholder eget badeværelse. Derudover har alle boliger også eget trinettekøkken med vask, komfur, minikøleskab og skabsplads.

Kollegiet ligger få minutter fra Nørreport Station og Strøget, hvilket giver kollegiet en meget central og god beliggenhed i indre København.

Ansøgning
Alle fuldtidsstuderende der er 18 år eller derover er berettiget til at ansøge om en plads på kollegiet.

Boligerne kan bookes direkte på kollegiets hjemmeside

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.