Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Book studiebolig i København K

Forestil dig at bo lige ud til Kongens Have og få hundrede meter fra Søerne, der forbinder Nørrebro med indre by. Begge områder er kendt for sit ungdommelige liv, hvor god musik, højt humør, og et par øl sætter scenen for de lyse sommeraftener. 

Hvis dette scenarie er noget for dig, så er der godt nyt! Lige nu er der mange ledige studieboliger på et kollegium, hvis beliggenhed giver nem adgang til lyse nætter i godt selskab i Kongens Have.

Boligerne kan bookes online, og da der er mange forskellige størrelser, er chancen for at du kan finde én, som passer dine behov gode. De første af boligerne kan overtages fra 1. juli. Det kræver blot, at du er over 18 og indskrevet på en SU-berettiget uddannelse i Danmark

Generelt
Huslejen starter fra 5.250 kr. om måneden. Men er I et par om at dele eksempelvis en Studio Extra-Large bolig, vil den månedlige husleje pr. beboer være noget lavere.

Alle boliger er møblerede, og indeholder eget badeværelse. Derudover har alle boliger også eget trinettekøkken med vask, komfur, minikøleskab og skabsplads.

Kollegiet ligger få minutter fra Nørreport Station og Strøget, hvilket giver kollegiet en meget central og god beliggenhed i indre København.

Ansøgning
Alle fuldtidsstuderende der er 18 år eller derover, og som er blevet optaget på en dansk uddannelsesinstitution der er SU-berettiget, kan ansøge om en plads på kollegiet.

Boligerne kan bookes direkte på kollegiets hjemmeside. Kollegiet oplever i øjeblikket problemer med hjemmesiden, og derfor skal boligerne bookes via mail. Find mailoplysningerne til kollegiet på næste side.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmails og få besked om ledige studieboliger, kollegieværelser og ansøgningsfrister direkte i inbakken

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.