brugerbetingelser -

 Betingelser for tilmelding og brug af kbh-kollegier.dk

 

Når du tilmelder dig på kbh-kollegier.dk tilkendegiver du at have læst og være indforstået med brugerbetingelserne for brug af kbh-kollegier.dk.

Betingelser for køb:

Du køber ydelsen af: 
kbh-kollegier.dk ApS, CVR nr, 35865292, Bryggervangen 4, 4. Th. 2100 København Ø.

Kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre:

Kortnummer udløbsdato og kontrolcifre indtaster du ved betaling. Disse gemmes på en sikker måde som er godkendt af Stripe eller Paypal. Af sikkerhedsmæssige årsager kan
kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ikke blive vist igen, hverken på hjemmesiden eller i e-mails. Kbh-Kollegier.dk vil derfor heller aldrig bede dig om at sende disse oplysninger til Kbh-Kollegier.dk, hverken på sms, e-mail, papir, eller pr. telefon.
 

Accept af automatisk fornyelse:

Ved køb og oprettelse af abonnement accepterer du at Kbh-Kollegier.dk må trække det valgte beløb periodevis, som stemmer overens med prisen på det valgte produkt. Medmindre en anden periode er angivet.

Kvittering:

Umiddelbart efter din opskrivning til et medlemsskab vil du modtage en bekræftelse via e-mail.

Du kan få et samlet overblik over dine betalinger ved at logge ind på Kbh-Kollegier.dk og gå videre til “Min konto” og herefter “Betalinger”. Her vil alle dine køb fremgå i listeform, og ved at klikke på ”kvittering”, kan du åbne en pdf-kvittering. Alle betalinger vil fremgå under ”Min konto”, hvor alle kvitteringer samles, så du let kan holde styr på dine betalinger.

Når du opsiger dit medlemsskab modtager du en bekræftelse per e-mail.

Opsigelse:

Du kan til enhver tid opsige din abonnementsaftale med omgående virkning og uden varsel via “Min konto” øverst i højre hjørne af Kbh-Kollegier.dk, der fremgår når du er logget ind. Beløbet kan ikke refunderes, men du kan fortsat benytte Kbh-Kolleiger.dk i restperioden af abonnementets løbetid. Det er brugerens eget ansvar at afmelde/opsige sit medlemsskab, hvis det ikke ønskes fornyet.

Ønsker du at afmelde dit medlemskab? Se vores guide til afmelding her.

Ved udløb eller spærring:

Hvis dit betalingskort udløber eller dit betalingskort bliver spærret, skal abonnementsaftalen indgås på ny med Kbh-Kollegier.dk. Hvis din indbetaling til Kbh-Kollegier.dk bliver afvist af indløser grundet spærring af betalingskort eller snyd, ophører din abonnementsaftale med Kbh-Kollegier.dk med øjeblikkelig virkning.

Abonnement:

Ved aftaleindgåelse (køb af abonnement) forpligter køber sig til at efterkomme de givne månedlige abonnementsafgifter efter egen valgte abonnementsordning. Priserne på de forskellige abonnementsprodukter varierer, men betales som et førstegangsbeløb for den første periode. Derefter fungerer det som abonnementsbeløb, hvor første abonnementstrækning vil ske ved udløb af den valgte periode (f.eks. efter 3 dage ved valg af Introduktionspakken). Der er tale om en løbende ydelse som skal afmeldes af brugeren (køberen).

Produktbetingelser

·      Introduktionspakken (3 dages abonnementsprodukt) til kr. 39,00:  De tre første dage, eller 72 timer, koster kun kr. 39,00. Herefter bliver medlemsskabet fornyet med kr. 129,00 hver 14. dag, såfremt abonnementet ikke er blevet afmeldt forinden.

·      
Mellempakken (14 dages abonnementsprodukt): Medlemsskabet koster kr. 159,00 for de første 14 dage, hvorefter det bliver fornyet hver 14 dag til kr. 124,00, såfremt du ikke
har afmeldt abonnementet forinden.

·      
Den store pakke (4 ugers abonnementsprodukt): Medlemsskabet koster kr. 189,00 for de første fire uger. Herefter falder prisen til kr. 169,00 for fire uger. Medlemsskabet
bliver automatisk fornyet hver 4. uge til kr. 169,00, såfremt du ikke har afmeldt dig abonnementet forinden.

 

Dvs. at for abonnementsprodukter á henholdsvis 3 og 14 dage samt 4. uger, sker første pengeoverførsel ved tilmelding. Herefter forlænges abonnementsperioden
automatisk med 14 dage til kr. 129,00 for introduktionspakken og kr. 124,00 for Mellempakken. Abonnementet vil fortsat blive 
automatisk fornyet hver 14. dag, hvis ikke brugeren har afmeldt abonnementet forinden. Ved køb af ‘Den store pakke* vil abonnementsperioden automatisk blive fornyet hver 4. uge til kr. 169,00 indtil medlemsskabet afmeldes.

Alle priser er inklusiv 25% moms.

Her kan du se hvordan du afmelder dit medlemsskab.


Afskrivning af ansvar:

  • Det er ikke tilladt at dele din tilmelding og adgang til Kbh-Kollegier.dk med andre.      
  • Det er ulovligt at indtaste en falsk/en andens e-mail adresse. I et sådant tilfælde, forbeholder Kbh-Kollegier.dk sig retten til at slette din adgang med omgående virkning uden refundering af din betaling.
  • Alle personlige data, f.eks. e-mailadresse, bliver behandlet fortroligt.
  • Kbh-Kollegier.dk forbeholder sig retten til at vise reklameannoncer, også selvom du har betalt for adgang til visse dele af hjemmesiden.
  • Kbh-Kollegier.dk forbeholder sig retten til at slette din adgang til Kbh-Kollegier.dk uden videre, ved overtrædelse af brugerbetingelserne for Kbh-Kollegier.dk. 
  • Der tages forbehold for faktuelle fejl og mangler der måtte fremkomme som resultat af tastefejl, fejloplysninger fra tredjepart mm.
  • Kbh-Kollegier.dk linker til eksterne hjemmesider, og afskriver sig ethvert ansvar for indhold og informationer der måtte fremgå der.

 

Om Kbh-Kollegier.dk

Kbh-Kollegier.dk er kort fortalt den ultimative kollegieguide til København og omegn. Hjemmesiden samler 220 kollegier på ét sted, og har dermed gjort kollegiesøgningen overskuelig. Et søgesystem har gjort det let at finde de kollegier der matcher dine boligbehov, og ikke mindst at finde de kollegier du er berettiget til at ansøge på baggrund af din uddannelsesretning. Kbh-Kollegier.dk samarbejder med en række kollegier, hvor vi eksempelvis viser ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister i samarbejde med disse, men Kbh-Kollegier.dk håndterer ikke selve tildelingen af kollegieboliger. Du kan altså ikke ansøge om en kollegiebolig igennem Kbh-Kollegier.dk. I stedet fungerer vi som en kollegieguide, der giver dig som studerende de bedste forudsætninger for at finde en kollegiebolig i et uoverskueligt marked, ved at informere dig om alt fra ansøgningsmuligheder til ledige kollegieboliger, ansøgningsdeadlines, ansøgningsproces og hvorhenne du skal henvende dig.

Når vi skriver om ledige værelser/boliger, henviser vi til en side væk fra Kbh-Kollegier.dk. På Kbh-Kollegier.dk samler vi alle de ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte. Vi administrerer således ikke kollegieboliger eller udlejningen af disse.

Definition af kollegie

Kollegier var oprindeligt et fællesskab af studerende, der boede side om side, og delte fællesfaciliteter med hinanden. Det kunne være fælles badeværelser, køkkener, opholdsrum, stuer osv. Der er fortsat mange kollegier, der minder om den oprindelige kollegieform, men der er og kommer flere kollegier frem, hvor beboerne har eget badeværelse, køkken osv.
Netop da mange kollegieværelser har eget badeværelse og trinettekøkken, kunne de også gå under betegnelsen ”studiebolig”. Omvendt er der også mange studieboliger, der ligeså vel kunne gå med betegnelsen ”kollegium” fordi de har fællesfaciliteter, der indbyder til et aktivt socialt liv mellem dets beboere. Derfor fungerer disse studieboliger på lige fod med kollegier i København. Der findes også mange ungdomsboliger, der kun er forbeholdt studerende, og som også kunne karakteriseres som et kollegium ud fra ovenstående betegnelse.
De oprindelige definitioner på kollegier, studieboliger og ungdomsboliger flyder i dag sammen. På Kbh-Kollegier.dk medtager vi boliger forbeholdt studerende, uanset om bygherre har styr på definitionerne af et kollegie eller en studiebolig. Faktum er, at de fleste i dag er én og samme – nemlig et kollegialt fællesskab for studerende. Ved at acceptere vores brugerbetingelser, accepterer du vores sidestillelse af betegnelsen studieboliger, ungdomsboliger og kollegier.

 

Fortrydelsesret:

Til dit abonnementskøb er der knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan dog kun fortryde, hvis du ikke har taget dit abonnement i brug indenfor de første 14 dage. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, må du straks efter køb logge af, og ikke logge på igen. Du skal herefter kontakte kundeservice ([email protected]) og informere om, at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse, og ikke i forbindelse med den løbende betaling. Det er brugerens
eget ansvar at opsige/afmelde abonnementet såfremt det ikke ønskes fornyet. Du kan kontakte kundeservice på e-mail via [email protected]

Generelt:

Kbh-Kollegier.dk forbeholder sig retten til at opdatere vores brugerbetingelser, herunder persondatapolitik og cookies, løbende, efter behov.

Her kan du downloade brugerbetingelserne i PDF-format.

Disse betingelser er senest opdateret den 22. april, 2020.