Studieboliger med egen altan

Der er pt. ingen ledige boliger. 

Disse moderne studieboliger møder de studerendes behov med smarte løsninger, og så er de også møblerede.

Bo i miljøvenlig studiebolig i Lyngby
Endelig er der kommet flere studieboliger, hvor bæredygtigheden er tænkt med i byggeriet. Her er altså muligheden for dig, der gerne vil være med til at gøre en positiv forskel, ved at støtte op om dette samfundsansvarlige og klimabevidste byggeri. 

Hvis et projekt som dette bliver en succes, kan det bane vejen for lignende grønne boligbyggerier til studerende i fremtiden!

Solceller og løbeture på det grønne tag
Som beboer i en af de 639 klimavenlige studieboliger i Lyngby, vil du bo i et grønt og indbydende byggeri. Hele området er iklædt grønne nuancer eftersom 20.800 kvadratmeter vil blive beplantet.

En stor del af det grønne område er på bygningens tag, hvor der ligeledes er blevet anlagt en løbebane. Du kan altså få pulsen op uden overhovedet at forlade hjemmet!

I det hele taget, er faciliteterne i top. Komplekset rummer blandt andet et bibliotek, studierum, fitnessmuligheder, café og en biograf. Dermed er der masser af muligheder, der gavner både studie- og fritid.

Et stort fælleshus danner derudover rammerne om beboernes sociale fællesskab.

Bo i en vaskeægte Vidensby
Her får du en studiebolig i Lyngby, der er placeret nær Danmarks Tekniske Universitet. Derudover er projektet en del af ‘Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensbys’ hensigt, om at gøre Lyngby-Taarbæk, til en af Europas førende videns- og universitetsbyer med forskning og uddannelse på højeste niveau.

Med en studiebolig i Lyngby, er der ganske kort til indre København med enten S-tog, bus eller på cykel. Læs mere om studieboliger i København her.

Foreningen består af private virksomheder, kommunen, universitetet, boligorganisationer og kulturinstitutioner. Dermed er der etableret et stort netværk, der kan gavne både studerende, virksomheder og hele det øvrige samfund.

Bæredygtige boliger
Byggeriet lever op til bygningsreglementets 2015-regler om energirammen. Derudover er der anlagt 750 kvadratmeter solceller på taget. 

Boligerne er møbleret med fokus på høj kvalitet og design, med eget bad. Der er fem forskellige boligtyper, hvilket øger chancen for at matche dine boligbehov. Huslejen starter fra 6.400 kr. om måneden.

Gå på opdagelse i andre kollegier i Lyngby.

Book en bolig i dag – mange ledige boliger
Det er nu muligt at få en studiebolig i dette grønne kompleks, der åbnede i august 2020. Dette gøres gennem en proces på fem trin. Først finder du det ledige og ønskede værelse. Herefter laver du en profil, læser aftalepapirerne igennem og betaler.

Endeligt skal der blot laves en smule papirarbejde, hvor du blandt andet skal kunne dokumentere din studieaktivitet. Man skal altså tænke selve opskrivningen lidt som booking af et hotelværelse, der gøres direkte på kollegiets hjemmeside.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Studiebolig Lyngby

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.