fbpx

Ledige boliger på Nørrebro

Om ungdomsboligerne 
I ægte New Yorker-stil kan du nu bo i disse totalrenoverede moderne lejligheder centralt beliggende på Nørrebro. Karakteristisk for lejlighederne, er at de alle har højt til loftet og har gennemgået en stor renovation gennem de sidste par år. Bygningen er en gammel fabriksbygning og bærer derfor, trods renoveringen, rundt på en god del charme, sjæl og autencitet. 

Lejlighederne strækker sig fra 1. til 4. etage, hvor alle har adgang til stor fælles tagterrasse, vaskerum og stærkt nabosskab.

Lejlighederne har en åben planløsning med hems så kvadratmeterne udnyttes bedst muligt.

Faciliteterne
Udover fælles tagterrasse og vaskeri så har alle lejlighederne eget køkken og bad. Køkkenet er installeret i et køkken-alrum i kvalitetsbevidste og moderne materialer. Derudover er der store vinduespartier som åbner op for store mængder lys og liv i lejlighederne. I vindueskarmen er det også nemt at indfinde sig og bruge som enten siddeplads eller opbevaring.

Ledige boliger
Lige nu er der flere ledige lejemål med enten et eller to værelser, med en husleje der starter på 8.900 kr./md. Der kan søges boligstøtte til disse boliger.

Ansøg
For at ansøge om disse boliger skal man enten booke en fremvisning eller komme til åbent hus. Efter endt fremvisning eller åbent hus kan man straks reservere en bolig. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Ungdomsboliger Noerrebro
Toilet Noerrebro
Ungdomsbolig Noerrebro

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.