Ungdomsboliger i Valby

Obs! Der er pt. ingen ledige lejemål.

Disse 89 moderne ungdomsboliger ligger i hyggelige Valby og netop nu er der ledige boliger – endda en enkelt med overtagelse snarest!

Lejlighederne
Her får man eget badeværelse og kitchenette, og man kan bo for sig selv i en af de 1-værelses boliger, eller man kan bo sammen i en af rummelige 2-værelses, hvoraf flere er delevenlige med to separate soveværelser og et fælles køkken-alrum. Der hører eget depotrum til alle lejemål, og lejlighederne på 1.-3. sal har fransk altan, mens lejlighederne i stueplan har direkte adgang til den fælles gårdhave.

Der findes flere typer af lejemål om starter med en husleje fra 6.245 kr./md. for en 1-værelses lejlighed (november 2023)

Lejemålene er fra 28-54 kvadratmeter, og der findes 2-rumsboliger, perfekte til venner der vil bo sammen, eller par der søger lidt mere plads.

Fællesfaciliteter
I bygningen er der fælles vaskefaciliteter og et fællesrum hvor beboerne kan hygge sig med middage eller afslapning i rummets sofa- og lænestolsmøbler. Derudover er der også en hyggelig fælles gårdhave, som boligerne i stueetagen har direkte adgang til.

Der er netop nu  2 ledige 1-værelses boliger fra 30 kvadratmeter og med en leje fra 6.700 kr./md. Begge lejemål står med overtagelse snarest.

Ansøgning 
Der ansøges om ledige lejemål ved at udfylde en formular på udlejers hjemmeside, hvor der også kan bookes en fremvisning.
Man kan også skrive sig på interesseliste hos udlejer, der også har andre afdelinger på blandt andet Frederiksberg og i Vanløse.

Læs mere om boligerne og find ansøgningsstedet ved at klikke på knappen nedenfor. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. 
Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

1-værelses i Valby
1 værelses ungdomsbolig i Valby
Valby Ungdomsbolig

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.