Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 89 moderne ungdomsboliger ligger i hyggelige Valby og netop nu er der ledige boliger – endda 2 dele-venlige lejligheder hvis man vil flytte sammen!

Lejlighederne
Her får man eget badeværelse og kitchenette, og man kan bo for sig selv i en af de 1-værelses boliger, eller man kan bo sammen i en af rummelige 2-værelses, hvoraf flere er delevenlige med to separate soveværelser og et fælles køkken-alrum. Der hører eget depotrum til alle lejemål, og lejlighederne på 1.-3. sal har fransk altan, mens lejlighederne i stueplan har direkte adgang til den fælles gårdhave.

Der findes flere typer af lejemål om starter med en husleje fra 6.402 kr./md. for en 1-værelses lejlighed (juni 2024)

Lejemålene er fra 28-54 kvadratmeter, og der findes 2-rumsboliger, perfekte til venner der vil bo sammen, eller par der søger lidt mere plads.

Fællesfaciliteter
I bygningen er der fælles vaskefaciliteter og et fællesrum hvor beboerne kan hygge sig med middage eller afslapning i rummets sofa- og lænestolsmøbler. Derudover er der også en hyggelig fælles gårdhave, som boligerne i stueetagen har direkte adgang til.

Der er netop nu  flere ledige lejligheder fra 46 kvadratmeter og med en leje fra 7.100 kr./md. med overtagelse fordelt mellem  1. august og 1. oktober. 

Der er flere ledige  2-værelses lejligheder med dele-venlig planløsning, hvilket vil sige, at der er to separate værelser og et køkken/alrum.

Ansøgning 
Der ansøges om ledige lejemål ved at udfylde en formular på udlejers hjemmeside, hvor der også kan bookes en fremvisning.
Man kan også skrive sig på interesseliste hos udlejer, der også har andre afdelinger på blandt andet Frederiksberg og i Vanløse.

Læs mere om boligerne og find ansøgningsstedet ved at klikke på knappen nedenfor. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

1-værelses i Valby
1 værelses ungdomsbolig i Valby
Valby Ungdomsbolig

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.