Ledige studieboliger på Østerbro - kbh-Kollegier.dk

Ledige studieboliger på Østerbro

Der er pt. ingen ledige boliger i denne afdeling (5. april 2021).

Lige nu er der mange ledige boliger på Østerbro med overtagelse fra starten af marts. Fra beliggenheden midt på Østerbro, tæt på Fælledparken, har du et rigtig godt udgangspunkt for at udforske byens mange restauranter, butikker og kulturelle tilbud.

Derudover er der ikke langt til vandet, hvor dine næsebor, øjne og lunger kan nyde godt af frisk luft og horisontens sammensmeltning af himlen og havet.

Om boligerne

Der er fire forskellige boligtyper i denne afdeling. Fælles for dem alle er, at du køber en pakkeløsning. Værelserne er fuldt møblerede, og din husleje dækker også el, varme og vand. Det er desuden muligt at bestille rengøring som en ekstra service.

Alle boligerne har også eget badeværelse og tekøkken, hvilket gør det muligt at søge om boligstøtte. Du får også adgang til fælles faciliteter som et loungeområde, vaskeri og et fælles køkken. Huslejen starter ved 6.300 kr. pr. måned. Se de specifikke boligtyper på næste side.

Ansøgning

Hvis du er studerende, nyuddannet eller young professional kan du komme i betragtning til en af disse boliger. Det kræver dog også, at du ikke er registreret i RKI. Klik videre til næste side og få mere at vide om boligerne og ansøgningsstedet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Pulse Ø på Østerbro

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Mere end et sted at bo

Mere end et sted at bo… Det er kollegiets motto, og dermed er der lagt op til et kollegietilværelse, hvor fællesskabet fylder meget. Hvis du…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.