Kollegier Lyngby

I det nordlige Storkøbenhavn ligger bydelen Kongens Lyngby, også kaldet Lyngby. Byen stammer helt tilbage fra før Vikingetiden og byder derfor på mange historiske bygninger og kirker. Derudover er bydelen især kendt for det rige handelsliv tæt om Hovedgaden og Lyngby Storcenter. Dertil holder DTU til i byen med over 10.000 studerende. Omkring og i Lyngby ligger der flot naturliv i form af skove, parker og søer. Byen har gode forbindelsesmuligheder til resten af København og derfor er et Lyngby kollegie oplagt for de fleste studerende i byen. 

Fakta om kollegier i Lyngby
Antal kollegier: 13
Prisniveau: Mellem
Ansøgningstyper
Uddannelsesinstitutioner i Lyngby

Et udvalg af Lyngby studieboliger

Hvad kan du se frem til med et kollegieværelse i Lyngby?

Lyngby Hovedgade

Oprindeligt en del af kongevejen imod Nordsjælland er Lyngby Hovedgade i dag centrum af det pulserende café- og handelsliv i Lyngby. I den sydlige ende af gaden ligger Mariebjerg Kirkegård, en del af den danske Kulturkanon. I den nordlige ende ligger Sorgenfri Slot. Mellem disse historiske bygninger strækker sig et utal af butikker, caféer, kultursteder og transportmuligheder. Mange studieboliger i Lyngby ligger tæt på Hovedgaden.

Lyngby Sø

I den nordlige del af Lyngby ligger den naturskønne Lyngby Sø som byder på dejlig natur og aktiviteter på og ved søen. Gå en tur på dæmningen ved søpromenaden, tilslut dig de mange lystfiskere, lej en kano, kajak eller robåd eller tag en tur med Bådfarten. Med studiebolig i Kongens Lyngby kan man få det bedste fra by og natur.

Lyngby Storcenter

Er man mere til indendørs shopping byder Lyngby Storcenter indenfor til et væld af shoppingmuligheder. Med over 110 forskellige butikker skal du nok finde hvad end du leder efter. Og bliver du træt i benene undervejs kan du bruge en pause ved en af de mange spisesteder såsom: Paradis Is, Joe & The Juice eller Hallernes Smørrebrød. 

Frilandsmuseet

Besøg et af verdens største og ældste frilandsmuseer med mere end 100 bygninger fra hele landet. Museet er en del af Nationalmuseet og huser landbobygninger fra forskellige egne af Danmark, Færøerne og de tidligere danske landsdele: Skåne, Halland og Sydslesvig. Oplev hvordan bønderne boede og forestil dig hverdagen fra perioden i 1600-tallet.  

Sophienholm

Tæt ved Bagsværd Sø, ligger landstedet og kunsthallen Sophienholm. Stedet fungerer som et kulturhus og galleri med udstillinger af både ældre kunst men også fra samtiden. Dertil er der ofte live events og workshops som er flittigt besøgte. 

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

DTU er et teknisk eliteuniversitet med international rækkevidde og standard. DTU er specialiseret i naturvidenskab og teknisk videnskab. Derudover er universitetet Danmarks største ingeniøruddannelsessted. I Lyngby ligger DTU’s campus for bl.a. bygningsingeniører, kemiingeniører og maskiningeniører. Campus ligger i udkanten af Kongens Lyngby men kan nemt nåes med byens mange gode transportmuligheder. 

Bliv medlem i dag og få et overblik over københavns kollegier

Vi gør det lettere at forstå kollegiemarkedet i København, hvor forskellige ansøgningskrav gør det svært at forstå, hvor man egentlig er berettiget til at ansøge. Vi har samlet 290 kollegier, med mere end 35.000 boliger tilsammen, så du nemt kan finde de kollegier, som lever op til dine boligkriterier.
 

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »