Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Flyt ind nu – 17 nye studieboliger

189 nye studieboliger er nu blevet bygget færdig i den nye spændende bydel Grønttorvet. Af disse er hele 17 boliger stadig ledige og klar til at blive ansøgt. De befinder sig alle i dette smukke 18-etagers tårn med nemt til offentlig transport og en fantastisk udsigt.

Studieboligerne
Boligerne varierer i både størrelse og pris, men fælles for dem alle er, at de er indrettet hvidt med et moderne køkken med kogeplade, mikroovn, og køle/fryseskab, eget badeværelse med toilet og bruseniche, samt gulvvarme overalt i hele lejligheden og masser af lys fra de store vinduer.

Boligerne er mellem 34 kvadratmeter og 63 kvadratmeter store.
Huslejen starter på ca. 5.900 kr./mdr. + forbrug, men der kan søges om boligstøtte til samtlige lejemål.

Fællesfaciliteter
Udover fællesrum, fælleskøkken i stueetagen, elevator og cykelkælder er der flere fælles tagterrasser i forskellige højder.

Ansøgning
For at ansøge om en studiebolig skal du være optaget på et studie (SU-berettiget, elev eller lærling), og have mindst 2 semestre tilbage af din uddannelse ved indflytning. Du må desuden ikke være registreret i RKI.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.