Nye ledige studieboliger i Valby - Læs mere her!

Ledige studieboliger i Valby

189 nybyggede ungdomsboliger ligger i den spændende nye bydel i Valby. Boligerne befinder sig i og ved dette smukke 18-etagers tårn med en fantastisk udsigt og kort vej til offentlig transport.

Lige nu er der 4 1- eller 2-værelses lejligheder ledige mellem 34 og 60 kvm. Boligerne koster fra 6.300 kr. pr. måned eksklusiv forbrug og er klar til overtagelse 1. december.

Ungdomsboligerne
Boligerne varierer i både størrelse og pris, men fælles for dem alle er, at de er indrettet hvidt med et moderne køkken med kogeplade, mikroovn, og køle/fryseskab, eget badeværelse med toilet og bruseniche, samt gulvvarme overalt i hele lejligheden og masser af lys fra de store vinduer.

Der kan søges om boligstøtte til lejemålene. Det er en betingelse for at leje boligen, at man har deltaget i åbent hus eller en fremvisning.  

Fællesfaciliteter
Udover fællesrum, fælleskøkken i stueetagen, elevator og cykelkælder, er der flere fælles tagterrasser i forskellige højder.

Ansøgning
For at ansøge om en ungdomsbolig skal du være mellem 18-35 år. Du må desuden ikke være registreret i RKI. Bemærk at det kræver deltagelse i et åbent hus-arrangement eller fremvisning, hvis du vil reservere boligen. Du skal huske at medbringe dit NemID. Find adressen på næste side. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Lys indretning i Akeleje Hus

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.