Nye ledige studieboliger i Valby - Åbent hus på søndag - Læs mere her!

Ledig studiebolig i Valby

189 nybyggede studieboliger ligger i den spændende nye bydel Grønttorvet. Af disse, er én bolig nu ledig og klar til at blive ansøgt. Boligen befinder sig i dette smukke 18-etagers tårn med en fantastisk udsigt og kort vej til offentlig transport.

Studieboligerne
Boligerne varierer i både størrelse og pris, men fælles for dem alle er, at de er indrettet hvidt med et moderne køkken med kogeplade, mikroovn, og køle/fryseskab, eget badeværelse med toilet og bruseniche, samt gulvvarme overalt i hele lejligheden og masser af lys fra de store vinduer.

Den ledige bolig er på 56 kvadratmeter.
Huslejen ligger på ca. 10.100 kr./mdr. + forbrug, men der kan søges om boligstøtte til lejemålet. 

Få gode tips til at finde en studiebolig i København.

Fællesfaciliteter
Udover fællesrum, fælleskøkken i stueetagen, elevator og cykelkælder, er der flere fælles tagterrasser i forskellige højder.

Ansøgning
For at ansøge om en studiebolig skal du være optaget på et studie (SU-berettiget, elev eller lærling), og have mindst 2 semestre tilbage af din uddannelse ved indflytning. Du må desuden ikke være registreret i RKI.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Akeleje Hus boliger

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Akeleje Hus boliger

Ledig studiebolig i Valby

189 nybyggede studieboliger ligger i den spændende nye bydel Grønttorvet. Af disse, er én bolig nu ledig og klar til at blive ansøgt. Boligen befinder…

LÆS MERE »

Mere end et sted at bo

Mere end et sted at bo… Det er kollegiets motto, og dermed er der lagt op til et kollegietilværelse, hvor fællesskabet fylder meget. Hvis du…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.