Nye ledige studieboliger i Valby - Åbent hus på søndag - Læs mere her!

Én ledig ungdomsbolig i Valby

Der i øjeblikket ikke nogen ledige boliger i denne afdeling (juli 2021).

189 nybyggede studieboliger ligger i den spændende nye bydel Grønttorvet. Boligerne befinder sig i dette smukke 18-etagers tårn med en fantastisk udsigt og kort vej til offentlig transport.

Studieboligerne
Boligerne varierer i både størrelse og pris, men fælles for dem alle er, at de er indrettet hvidt med et moderne køkken med kogeplade, mikroovn, og køle/fryseskab, eget badeværelse med toilet og bruseniche, samt gulvvarme overalt i hele lejligheden og masser af lys fra de store vinduer.

Lige nu er én ledig etværelsesbolig på 56 kvadratmeter, til en husleje på 8.550 kr./mdr. ekskl. forbrug.  Der kan søges om boligstøtte til lejemålet. 

Få gode tips til at finde en studiebolig i København.

Fællesfaciliteter
Udover fællesrum, fælleskøkken i stueetagen, elevator og cykelkælder, er der flere fælles tagterrasser i forskellige højder.

Ansøgning
For at ansøge om en studiebolig skal du være optaget på et studie (SU-berettiget, elev eller lærling), og have mindst 2 semestre tilbage af din uddannelse ved indflytning. Du må desuden ikke være registreret i RKI.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Akeleje Hus boliger

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

9 ledige boliger på Frederiksberg

På Frederiksberg-kollegium er der 13 ledige værelser! I Frederiksbergs grønne byzone findes et kollegium ved Falkoner Allé og Godthåbsvej, der er internationalt præget. Kollegiet er…

LÆS MERE »

Kollegieværelser ved Rundetaarn

Der bliver snart et ledigt værelse på et kollegium beliggende i det centrale København. Derudover fremlejes der også et værelse fra 01.09.21-31.01.22. Læs mere om værelserne…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.