Ledige kollegieboliger (1 måneds gratis husleje!) - kbh-Kollegier.dk

Ledige kollegieboliger (1 måneds gratis husleje!)

I Ballerup har et nyt kollegium lige nu ledige studieboliger! Boligerne bliver ledige i løbet af det nye år. Kollegiet tilbyder netop nu 1 måneds gratis husleje til nye indflyttere! 

De lyst indrettede boliger kommer med eget køkken, badeværelse og lynhurtigt internet. Når du går ud fra dit værelse, træder du ind i et fællesskab, hvor faciliteter som f.eks. filmrum, fitnessrum og en yogacirkel skaber gode betingelser for nye venskaber. 

Huslejen
Kan du leve med at bo 17 kilometer fra Rådhuspladsen i København, så er det en god mulighed for dig. Du kan jo bare tage S-toget fra Ballerup Station, der går mod København. Huslejen på de ledige boliger starter fra 4.625 kr. og dertil kommer forbrug. Efter boligsstøtten kan huslejen dog nå ned på lidt over 4.000 kr. alt inklusiv. Lige nu tilbyder udlejeren at give ansøgere den første måned lejefri.

Kollegieværelser med eget køkken og bad
Værelserne er mellem 35-54 kvadratmeter og kommer som nævnt med eget køkken og badeværelse. Ejendommen består af fire etager inklusiv stueplan, med fællesarealer på hver etage med ”hang out spots”, studiemiljøer, bordfodbold og bordtennis.

De fleste af de ledige boliger er på 36-37 kvadratmeter. 

Overtagelse 
Overtagelse af boligerne varierer efter hvilken man vælger, men nogle boliger er ledige allerede nu og andre er med overtagelse om mellem 1 til 3 måneder. 

Interesseret? Skriv dig op i dag 
Det er helt uforpligtende, men du viser, at du kan være interesseret i en studiebolig. Det er desuden muligt at bestille en rundvisning på kollegiet. Du vil med stor sandsynlighed for tildelt værelset, da der netop er ledige boliger. Læs mere og find ansøgningssted via linket nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser på Frederiksberg

Der er ledige værelser på dette skønne Frederiksberg-kollegie! Kollegiet er nybygget og ligger centralt på Frederiksberg i gåafstand til barer, caféer og en række indkøbsmuligheder i…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.