Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Åbent hus – nyt kollegium

Godt nyt til studerende i København og især Ballerup og omegn. Der åbner snart et nyt kollegium med 262 studieboliger. Søndag den 23. februar er der åbent hus, hvor du kan se nærmere på kollegiets faciliteter såsom fitnessrum, vaskeri og TV-stue.

30% lavere husleje
Kan du leve med at bo 17 kilometer fra Rådhuspladsen i København, så kan du glæde dig over at huslejen ligger *30% lavere end i København. Du kan jo bare tage S-stoget fra Ballerup Station, der går mod København. Kollegiet har endnu ikke meldt ud hvad huslejen ender med at blive.

Studieboliger med eget køkken og bad
Studieboligerne bliver mellem 35-54 kvadratmeter og kommer med eget køkken og badeværelse. Ejendommen består af fire etager inklusiv stueplan, hvor der etableres fællesarealer på hver etage med ”hang out spots”, studiemiljøer, bordfodbold og bordtennis. 

Åbent hus
Søndag den 23. februar er der åbent hus mellem kl. 15.00-15.30. Det er ganske uforpligtende og kræver ikke tilmelding.

Interesseret? Skriv dig op idag – ganske uforpligtende
Det er allerede nu muligt at skrive sig op som interesseret, og du vil blive opdateret med seneste nyt. Det er helt uforpligtende, men du viser, at du kan være interesseret i en studiebolig på det nye kollegie. Læs mere og find opskrivningsted via linket nedenfor.

Åbning
Kollegiet forventes åbent i september, 2020.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nye studieboliger i Ballerup. Nyt kollegium åbner i 2020.
Studiebolig i Ballerup her med udsyn til sofa og køkken.
Kollegieboligens entre

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.