16 ledige kollegieboliger i Ballerup - kbh-Kollegier.dk

16 ledige kollegieboliger i Ballerup

I Ballerup blev et kollegium indviet i oktober 2020 og lige nu har de 16 ledige studieboliger, der kan bookes direkte på dets hjemmeside!

De lyst indrettede boliger kommer med eget køkken, badeværelse og lynhurtigt internet. Når du går ud fra dit værelse, træder du ind i et fællesskab, hvor faciliteter som f.eks. filmrum, fitnessrum og en yogacirkel skaber gode betingelser for nye venskaber. 

Huslejen
Kan du leve med at bo 17 kilometer fra Rådhuspladsen i København, så er det en god mulighed for dig. Du kan jo bare tage S-toget fra Ballerup Station, der går mod København. Huslejen på de ledige boliger starter fra 5.195 kr. og dertil kommer forbrug på ca. 440 kr. Efter boligsstøtten kan huslejen dog nå ned på lidt over 4.000 kr. alt inklusiv. 

Kollegieværelser med eget køkken og bad
Værelserne er mellem 35-54 kvadratmeter og kommer som nævnt med eget køkken og badeværelse. Ejendommen består af fire etager inklusiv stueplan, med fællesarealer på hver etage med ”hang out spots”, studiemiljøer, bordfodbold og bordtennis.

De fleste af de ledige boliger er på 36-37 kvadratmeter.  Nogle af boligerne kan overtages: fra 1. august, mens flere af dem har været ledige siden marts/april.

Interesseret? Skriv dig op i dag – ganske uforpligtende
Du kan skrive dig op og blive opdateret med seneste nyt. Det er helt uforpligtende, men du viser, at du kan være interesseret i en studiebolig på det nye kollegie. Det er desuden muligt at bestille en rundvisning på kollegiet. Læs mere og find ansøgningssted via linket nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »
Helt nye boliger til studerende i København

100+ ledige lejligheder i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

336 nye studieboliger

Til november 2021, forventes 336 helt nye og moderne  studieboliger at stå indflytningsklar på Amager. Boligerne ligger tæt på metro, og boligkomplekset er udstyret med…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.