Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Åbent hus i Ballerup

Godt nyt til studerende i København og især Ballerup og omegn. Der åbner snart et nyt kollegium med 262 studieboliger. 

Huslejen
Kan du leve med at bo 17 kilometer fra Rådhuspladsen i København, så er det en god mulighed for dig. Du kan jo bare tage S-toget fra Ballerup Station, der går mod København. Huslejeniveauet ligger mellem 4.995–6.000 kr./mdr. eksklusiv forbrug.

Studieboliger med eget køkken og bad
Studieboligerne bliver mellem 35-54 kvadratmeter og kommer med eget køkken og badeværelse. Ejendommen består af fire etager inklusiv stueplan, hvor der etableres fællesarealer på hver etage med ”hang out spots”, studiemiljøer, bordfodbold og bordtennis. 

Interesseret? Skriv dig op i dag – ganske uforpligtende
Det er allerede nu muligt at skrive sig op som interesseret, og du vil blive opdateret med seneste nyt. Det er helt uforpligtende, men du viser, at du kan være interesseret i en studiebolig på det nye kollegie. Det er desuden muligt at bestille en rundvisning på kollegiet. Læs mere og find opskrivningsted via linket nedenfor.

Åbning
Kollegiet forventes at åbne til september, 2020.

Åbent hus
Søndag d. 1. juni kl. 14:30-16:00 afholdes der åbent hus på kollegiet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nye studieboliger i Ballerup. Nyt kollegium åbner i 2020.
Studiebolig i Ballerup her med udsyn til sofa og køkken.
Kollegieboligens entre

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.