10 ledige kollegieboliger i Ballerup - kbh-Kollegier.dk

10 ledige kollegieboliger i Ballerup

I Ballerup blev et kollegium indviet i oktober 2020 og lige nu har de 10 ledige studieboliger!

De lyst indrettede boliger kommer med eget køkken, badeværelse og lynhurtigt internet. Når du går ud fra dit værelse, træder du ind i et fællesskab, hvor faciliteter som f.eks. filmrum, fitnessrum og en yogacirkel skaber gode betingelser for nye venskaber. 

Huslejen
Kan du leve med at bo 17 kilometer fra Rådhuspladsen i København, så er det en god mulighed for dig. Du kan jo bare tage S-toget fra Ballerup Station, der går mod København. Huslejen på de ledige boliger starter fra 5.195 kr. og dertil kommer forbrug på ca. 440 kr. Efter boligsstøtten kan huslejen dog ned på lidt over 4.000 kr. alt inklusiv. 

Kollegieværelser med eget køkken og bad
Værelserne er mellem 35-54 kvadratmeter og kommer som nævnt med eget køkken og badeværelse. Ejendommen består af fire etager inklusiv stueplan, hvor der etableres fællesarealer på hver etage med ”hang out spots”, studiemiljøer, bordfodbold og bordtennis.

De fleste af de ledige boliger er på 36-37 kvadratmeter, men der er også ledige boliger på 43-52 kvm. Boligerne kan overtages: 1. marts, 15. marts, 1. april eller 1. maj. 

Interesseret? Skriv dig op i dag – ganske uforpligtende
Du kan skrive dig op og blive opdateret med seneste nyt. Det er helt uforpligtende, men du viser, at du kan være interesseret i en studiebolig på det nye kollegie. Det er desuden muligt at bestille en rundvisning på kollegiet. Læs mere og find ansøgningssted via linket nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

3 ledige studieboliger

189 nye studieboliger er nu blevet bygget færdig i den nye spændende bydel Grønttorvet. Af disse er 3 boliger nu ledige og klar til at…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.