Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige ungdomsboliger

Der er tale om en bygning med 127 nyrenoverede ungdomsboliger på Frederiksberg med kun 15 minutter fra København Centrum. Der er 123 enkeltværelser og fire 2-værelsesboliger. Ungdomsboligerne er mellem 37-74 kvm. Det er en ungdomsbolig indeholdende eget badeværelse og køkkenniche, imens faciliteter såsom fællesrum og fælleskøkkener skaber de perfekte rammer for et kollegialt samvær med arrangementer, spisning mellem beboerne. 

6 ledige ungdomsboliger på Frederiksberg

Der er pt. seks ledige ungdomsboliger. Halvdelen af boligerne er 37 kvadratmeter, mens den anden halvdel er 49 kvadratmeter. Nogle af boligerne har forskellige overtagelsesdatoer, så du kan højst sandsynligt finde den, som passer dig bedst. 

  • 1 bolig på 37 kvadratmeter med overtagelse snarest
  • 1 bolig på 49 kvadratmeter med overtagelse snarest
  • 1 bolig på 49 kvadratmeter med overtagelse den 15. april, 2019
  • 1 bolig på 37 kvadratmeter med overtagelse den 1. maj,  2019
  • 1 bolig på 37 kvadratmeter med overtagelse den 1. juni, 2019
  • 1 bolig på 49 kvadratmeter med overtagelse den 1. juni, 2019

Huslejen er mellem 6.500-6.900 kr. om måneden plus aconto for en bolig på 37 kvadratmeter og 8.000 kr. om måneden plus aconto for en bolig på 49 kvadratmeter. Huslejen er i den høje ende i forhold til kollegiemarkedet, men til gengæld er ungdomsboligerne nye og man behøver ikke at fraflytte lejemålet efter endt uddannelse. Det er dog et krav at man er studerende ved indflytning

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder