Ungdomsbolig København - 127 boliger på Frederiksberg

Ledig ungdomsbolig på Frederiksberg

Leder du efter en studiebolig eller en ungdomsbolig i København? Så kan dette være interessant for dig. Ved indflytning skal du være studerende, men i modsætning til almindelige studieboliger, har du til gengæld mulighed for at blive boende efter din tid som studerende. Det betyder at disse boliger er en kombination af studieboliger og ungdomsboliger.

Ungdomsbolig tæt på København

Der er tale om en bygning med 127 nyrenoverede boliger på Frederiksberg med kun 15 minutter fra København Centrum. Der er 123 enkeltværelser og fire 2-værelsesboliger. Boligerne er mellem 37-74 kvm. 

Boligerne indeholder eget badeværelse og køkkenniche, imens faciliteter såsom fællesrum og fælleskøkkener skaber rammer for et kollegialt samvær med arrangementer og spisning mellem beboerne.

Om den ledige ungdomsbolig

Lige nu er der én ledig bolig på Frederiksberg. Den er på 37 kvadratmeter (brutto), med eget bad og køkken. Huslejen ligger på 7.500 kr./mdr. ekskl. forbrug og overtagelsesdatoen er 1. juli 2022.

Huslejen er i den høje ende i forhold til kollegiemarkedet, men til gengæld kan der søges om boligstøtte. Studieboligerne er desuden nye, og man behøver ikke at fraflytte lejemålet efter endt uddannelse. Det er dog et krav, at man er studerende ved indflytning.

Andre ledige studie- og ungdomsboliger

Vi samler ledige boliger til studerende her. Det gælder både ungdoms-, studie- og kollegieboliger, så længe de er for studerendefe

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Ungdomsbolig København med køkken.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser på Frederiksberg

Der er ledige værelser på dette skønne Frederiksberg-kollegie! Kollegiet er nybygget og ligger centralt på Frederiksberg i gåafstand til barer, caféer og en række indkøbsmuligheder i…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.