Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

1 ledig studiebolig

Der er tale om en bygning med 127 nyrenoverede studieboliger på Frederiksberg med kun 15 minutter fra København Centrum. Der er 123 enkeltværelser og fire 2-værelsesboliger. Ungdomsboligerne er mellem 37-74 kvm. Det er en studiebolig indeholdende eget badeværelse og køkkenniche, imens faciliteter såsom fællesrum og fælleskøkkener skaber de perfekte rammer for et kollegialt samvær med arrangementer, spisning mellem beboerne. 

1 ledig studiebolig på Frederiksberg

  • 1 bolig på 37 kvadratmeter med overtagelse den 1. november, 2019

Generelt

Huslejen er på 6.900 kr. om måneden plus aconto for en bolig på 37 kvadratmeter, 7.000 kr. om måneden plus aconto for en bolig på 39 kvadratmeter og 8.000 kr. om måneden plus aconto for en bolig på 46 kvadratmeter. Huslejen er i den høje ende i forhold til kollegiemarkedet, men til gengæld er studieboligerne nye, og man behøver ikke at fraflytte lejemålet efter endt uddannelse. Det er dog et krav at man er studerende ved indflytning

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.