Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledig ungdomsbolig København

Der er tale om en bygning med 127 nyrenoverede ungdomsboliger på Frederiksberg med kun 15 minutter fra København Centrum. Der er 123 enkeltværelser og fire 2-værelsesboliger. Ungdomsboligerne er mellem 37-73 kvm. Det er en ungdomsbolig indeholdende eget badeværelse og køkkenniche, imens faciliteter såsom fællesrum og fælleskøkkener skaber de perfekte rammer for et kollegialt samvær med arrangementer, spisning mellem beboerne. 

 

Ledig ungdomsbolig

Der er pt. 1 ledig ungdomsbolig, der er på 37 kvadratmeter. Boligen er med overtagelse den 1. februar, 2019.

Huslejen er 6.900 kr. om måneden plus aconto. Huslejen er i den høje ende i forhold til kollegiemarkedet, men til gengæld er ungdomsboligerne nye og man behøver ikke at fraflytte lejemålet efter endt uddannelse. Det er dog et krav at man er studerende ved indflytning.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder