Ungdomsbolig København - 127 ungdomsboliger på Frederiksberg

Ledige ungdomsboliger på Frederiksberg

Der er pt ingen ledige boliger 29.03.2021.

Leder du efter en studiebolig eller en ungdomsbolig i København? Så kan dette være interessant for dig. Ved indflytning skal du være studerende, men i modsætning til almindelige studieboliger, har du til gengæld mulighed for at blive boende efter din tid som studerende. Det betyder at denne bolig er en kombination af studiebolig og en ungdomsbolig.

Der er tale om en bygning med 127 nyrenoverede boliger på Frederiksberg med kun 15 minutter fra København Centrum. Der er 123 enkeltværelser og fire 2-værelsesboliger. Boligerne er mellem 37-74 kvm. 

Det er en studiebolig indeholdende eget badeværelse og køkkenniche, imens faciliteter såsom fællesrum og fælleskøkkener skaber de perfekte rammer for et kollegialt samvær med arrangementer og spisning mellem beboerne.

Selve ungdomsboligerne
Lige nu er der tre ledige boliger på Frederiksberg. To på 37 kvadratmeter og en på 49 kvadratmeter. Alle med eget bad og køkken. Huslejen er på 7.250 og 8.250 kr./mdr. ekskl. forbrug. Boligerne skal overtages 1. juni og 1. juli 2021. 

Huslejen er i den høje ende i forhold til kollegiemarkedet, men til gengæld kan der søges boligstøtte. Studieboligerne er desuden nye, og man behøver ikke at fraflytte lejemålet efter endt uddannelse. Det er dog et krav, at man er studerende ved indflytning.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Mere end et sted at bo

Mere end et sted at bo… Det er kollegiets motto, og dermed er der lagt op til et kollegietilværelse, hvor fællesskabet fylder meget. Hvis du…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.