Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

1 ledig studiebolig (domus)

Leder du efter en studiebolig eller en ungdomsbolig i København? Så kan dette være interessant for dig. Ved indflytning skal du være studerende, men i modsætning til almindelige studieboliger, har du til gengæld mulighed for at blive boende efter din tid som studerende. Det betyder at denne bolig er en kombination af studiebolig og en ungdomsbolig.

Der er tale om en bygning med 127 nyrenoverede boliger  på Frederiksberg med kun 15 minutter fra København Centrum. Der er 123 enkeltværelser og fire 2-værelsesboliger. Boligerne er mellem 37-74 kvm. Det er en studiebolig indeholdende eget badeværelse og køkkenniche, imens faciliteter såsom fællesrum og fælleskøkkener skaber de perfekte rammer for et kollegialt samvær med arrangementer, spisning mellem beboerne. 

Selve ungdomsboligerne

Den ene bolig står klar til overtagelse fra d. 1. juli og er på 37 kvadratmeter. Huslejen er på 7.000 kr./mdr. ekskl. forbrug.

Huslejen er i den høje ende i forhold til kollegiemarkedet, men til gengæld kan der søges boligstøtte, studieboligerne er nye, og man behøver ikke at fraflytte lejemålet efter endt uddannelse. Det er dog et krav at man er studerende ved indflytning.
Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.