Ledig bolig i vanløse

Netop nu er der åbent for opskrivning til 1-værelses studieboliger i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse.

Boligerne
Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som alle er lejligheder med eget badeværelse og køkken. Lejlighederne varierer i størrelsen mellem 34-41 kvm. Hertil følger en husleje fra 7.995 kr./md.  (januar 2024) Der kan ansøges om boligstøtte.

Som beboer har man adgang til fælleskøkken, tagterrasse, gårdmiljø, fællesvaskeri med tørretumbler samt enten egen altan eller fransk altan – boligerne i stueplan har endda direkte adgang adgang til boligernes hyggelige stenterrasse, og man er aldrig langt fra hverken indkøb eller transportmuligheder ind og ud af byen. 

Ansøg
For at ansøge om disse boliger skal man udfylde en kontaktformular direkte hos udlejer. Man kan også sende en mail eller tage kontakt via telefon. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Studiebolig i Vanløse

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.