Ledig bolig i vanløse

Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse.

Boligerne
Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som alle er lejligheder med eget badeværelse og køkken. Lejlighederne varierer i størrelsen mellem 34-41 kvm. Hertil følger en husleje fra 7.995 kr./md.  (januar 2024) Der kan ansøges om boligstøtte.
Som beboer har man adgang til fælleskøkken, tagterrasse, gårdmiljø, fællesvaskeri med tørretumbler samt enten egen altan eller fransk altan. Boligerne i stueplan har direkte adgang adgang til boligernes hyggelige stenterrasse, og man er aldrig langt fra hverken indkøb eller transportmuligheder ind og ud af byen. 

Ledige boliger
Lige nu er der én ledig bolig på 36 kvadratmeter med en husleje på 7.995 kr./md.  der står klar til overtagelse fra 1/2 2024. Boligen er i stueplan, og har adgang til det hyggelige gårdmiljø samt terrasse.

Ansøg
For at ansøge om disse boliger skal man udfylde en kontaktformular direkte hos udlejer. Man kan også sende en mail eller tage kontakt  via telefon. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Studiebolig i Vanløse

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.