Kollegieværelser ved Rundetaarn - kbh-Kollegier.dk

Kollegieværelser ved Rundetaarn

Der bliver snart et ledigt værelse på et kollegium beliggende i det centrale København. Derudover fremlejes der også et værelse fra 01.09.21-31.01.22. Læs mere om værelserne og kollegiet her.

Tæt ved bylivet på Strøget, Københavns gamle og ikoniske bygninger og alt hvad hjertet kan begære af restauranter og caféer, kan du nu komme til at mærke storbyens puls.

Det er et forholdsvis lille kollegium med 20 beboere, som deler køkken, toilet- og badefaciliteter. Til gengæld er huslejen kun på 1.662 kr./måneden plus en kollegieskat på 180 kr. Der skal desuden betales et depositum ved indflytning på 4.000 kr. 

Den heldige studerende der får værelset kan se frem til at flytte ind d. 15. september 2021.

Ansøgning
Du skal leve op til følgende tre kriterier for at være berettiget til at bo på et af værelserne:

1. Du har dansk statsborgerskab.
2. Du studerer medicin Københavns Universitet. (Ved ansøgning til det fremlejede værelse er det blot et krav, at du studerer på KU eller DTU).
3. Du har bestået minimum 120 ECTS-point. (Er du qua slægtskab berettiget til kollegiets stiftere behøver du ikke opfylde dette krav. Læs mere om dette på næste side).

Det er desuden et krav, at du indgår i kollegiets fællesskab på lige fod med kollegiets resterende beboere.

Ansøgningsfrist: 1. august 2021.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

336 nye studieboliger

Til november 2021, forventes 336 helt nye og moderne  studieboliger at stå indflytningsklar på Amager. Boligerne ligger tæt på metro, og boligkomplekset er udstyret med…

LÆS MERE »
Helt nye boliger til studerende i København

100+ ledige lejligheder i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.