Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Kollegieplads i København K

Kollegium, beliggende centralt i København, søger nu én beboer. Her er der mulighed for at bo under 100 meter fra Rundetaarn. Herinde fra findes den bedste base til at opleve København som vaskeægte storby.

Om kollegiet
Det er et forholdsvis lille kollegium med 20 beboere, som deler køkken, toilet- og badefaciliteter. Til gengæld er huslejen kun på 1.662 kr./måneden plus en kollegieskat på 180 kr. Derudover skal der betales et depositum på 4.000 kr. Værelset er ledigt d. 15. december.

Kollegiet har en historie på mere end 300 år – og derfor er der også opstået mange traditioner gennem tiden. Blandt andet har kollegiet sin egen sangbog og krokretregler når turneringerne afholdes. Beboerne har igennem flere hundrede år lagt fundamentet for et stærkt fællesskab.

Ansøgningsfrist
Hvis du opfylder de formelle ansøgningskriterier kan du sende din motiverede ansøgning senest d. 25. oktober. Bemærk at der kun accepteres ansøgninger, der er leveret i fysisk brevform.  

For at komme i betragtning til den ledige alåmneplads skal du være  studerende ved Københavns Universitet på et af disse fag: arkæologi, græsk, latin, filosofi eller historie.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Billedet er en anden af hotellets bygninger i København, og er altså ikke den bygning, hvor hotelværelserne udlejes til studerende.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.