Kollegie på Østerbro har ledige boliger

Dette kollegie ligger på Østerbro, der byder på et rigt kulturliv, grønne parker samt et væld af caféer og hyggelige butikker. Netop nu er der ledige boliger med overtagelse snarest!

Kollegiet
Dette kollegie er placeret centralt og ideelt for den unge studerende som ikke blot ønsker tag over hovedet, men også en hverdag fyldt med fællesskab og fede aktiviteter og begivenheder. 
På kollegiet er der fællesfaciliteter som loungeområde, vaskeri og større fælles køkken. Udenfor døren venter det centrale Østerbro: Her er der kun 850 meter til nærmeste metro mens fælledparken er kun få hundrede meter væk. 

På dette kollegier er der ydermere ingen bindingsperiode hvilket gør det ideelt for udvekslingsstuderende, kortere uddannelser samt praktikperioder.

Boligerne
Dette kollegie har flere studieboliger med eget minikøkken og bad samt de nødvendige møbler som: Seng, skrivebord, stol og garderobe. 
Boligerne varierer i størrelse og pris fra 26 kvadratmeter og 7.600 kr./md. Netop nu er der ledig boliger der står klar til overtagelse snarest! 
Der kan søges boligstøtte til alle boligerne, hvilke kan nedbringe huslejeomkostningerne ned. 

Studerende fra DTU har også adgang til Studio samt Studio Plus med en billigere månedlig husleje. 

Ansøgning
Afdelingen ansøges direkte via afdelingens egen hjemmeside eller mail.
Udlejer har også en nyopført afdeling på Nørrebro.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Kollegieværelse på Østerbrokollegie

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.