Kollegie på Østerbro har ledige boliger

Dette kollegie ligger på Østerbro, der byder på et rigt kulturliv, grønne parker samt et væld af caféer og hyggelige butikker. Netop nu er der ledige boliger med overtagelse snarest!

Kollegiet
Dette kollegie er placeret centralt og ideelt for den unge studerende som ikke blot ønsker tag over hovedet, men også en hverdag fyldt med fællesskab og fede aktiviteter og begivenheder. 
På kollegiet er der fællesfaciliteter som loungeområde, vaskeri og større fælles køkken. Udenfor døren venter det centrale Østerbro: Her er der kun 850 meter til nærmeste metro mens fælledparken er kun få hundrede meter væk. 

På dette kollegier er der ydermere ingen bindingsperiode hvilket gør det ideelt for udvekslingsstuderende, kortere uddannelser samt praktikperioder.

Boligerne
Dette kollegie har flere studieboliger med eget minikøkken og bad samt de nødvendige møbler som: Seng, skrivebord, stol og garderobe. 
Boligerne varierer i størrelse og pris fra 26 kvadratmeter og 7.600 kr./md. Netop nu er der ledig boliger der står klar til overtagelse snarest! 
Der kan søges boligstøtte til alle boligerne, hvilke kan nedbringe huslejeomkostningerne ned. 

Studerende fra DTU har også adgang til Studio samt Studio Plus med en billigere månedlig husleje. 

Ansøgning
Afdelingen ansøges direkte via afdelingens egen hjemmeside eller mail.
Udlejer har også en nyopført afdeling på Nørrebro.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Kollegieværelse på Østerbrokollegie

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.