11 moderne studieboliger i Lyngby - kbh-Kollegier.dk

11 ledige studieboliger

I Lyngby tilbydes lige nu lækre og lyse boliger til studerende. Her får du både gode fælles faciliteter og en glimrende personlig base. Med andre ord kan du nyde fællesskabet og dit eget selskab i lige de mængder, du ønsker.

Om boligerne
Boligkompleksets 160 lejligheder fordeles på fem etager med dagligvarebutikker i stueplanet. Lejlighederne har ét eller to værelser. Alle lejligheder er indrettet i lys, nordisk stil med et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier.

Hele byggeriet er desuden designet med forskudte etager, hvilket giver både øget lysindfald, udsigt samt et karakteristisk look. Boligerne er desuden udstyret med eget badeværelse og køkken, hvilket gør det muligt at søge om boligstøtte. 

Huslejen starter ved 5.600 kr. (eksklusiv forbrug) for lejlighederne på 32 kvadratmeter. Huslejen for de ledige boliger ligger på 6.300-8.700 kr. pr. måned, for et boligareal på  35-43 kvm, fordelt på to værelser. 

Faciliteter

Boligkomplekset er udstyret med en samlende indre gård, hvor hyggen let kan sprede sig på de store grønne arealer. Derudover er der flere fælleskøkkener og opholdsrum i byggeriet, hvor studerende også kan mødes over et hjemmelavet måltid, eller om en TV-serie. Der er vaskeri på hver etage, elevator i opgangen og cykelparkering i gården.

Beliggenheden
Studieboligerne ligger på Lyngbys hovedgade. Dermed er du sikret let adgang til dagligvareindkøb, fitnessklubber samt butikker og caféer. Nær Lyngby Storcenter findes et lille vandløb, der er en del af Mølleåen.Om dette smukke, store vandløb kan du gå afslappende ture eller dyrke decideret vandring. Hvis du nyder ture i naturskønne områder, er der heller ikke langt på cykel til Dyrehaven.

Lyngby Station ligger få hundrede meter væk fra studieboligerne, hvilket gør det nemt at komme ind til det centrale København med S-tog.

Skriv dig op

Lige nu kan du skrive dig på en interesseliste og blive orienteret om boligerne. Den vigtigste grund til at skrive sig op på interesselisten er, at du herigennem vil blive inviteret til åbent hus. Hvis du ikke har været til åbent hus, vil du ikke have mulighed for at reservere én af boligerne.

For at komme i betragtning til en bolig, skal du desuden være i gang med en SU-berettiget uddannelse, være elev, lærling, trainee eller under et studieforudsættende praktikforløb.

Ikke SU-berettigede uddannelser kan dog også give adgang, hvis du er i skole i mere end 20 timer. Endelig kan man også komme i betragtning, hvis man er ung og har særlige behov.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nygården_badeværelse.jpg
Nygården_stue.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.