Ledige studieboliger i Lyngby

ledige studieboliger i Lyngby

Lige nu er der ledige studieboliger i Lyngby. De ledige lejemål  står klar til overtagelse i februar, marts og april.

Om boligerne
Her er 160 lejligheder fordelt på fem etager, og der er dagligvarebutikker i bygningens stueplan. Lejlighederne har ét eller to værelser, og er alle indrettet i lys, nordisk stil med et flot lysindfald fra store vinduespartier.

Hele byggeriet er designet med forskudte etager, hvilket giver både øget lysindfald og udsigt, samt giver bygningen karakteristisk look.
Studieboligerne er desuden udstyret med eget badeværelse og køkken, hvilket gør det muligt at søge om boligstøtte. 

Huslejen starter ved 6.250 kr./md. (eksklusiv forbrug) for lejlighederne på 32 kvadratmeter. Der findes også 2-værelses lejligheder. 

Der er lige nu flere ledige lejemål. Huslejen for de ledige studieboliger i Lyngby ligger fra 6.250 kr./md. for et boligareal på 33 kvadratmeter. De ledige boliger er alle 1-værelses studieboliger.

Faciliteter

Boligkomplekset er udstyret med en samlende indre gård, hvor hyggen let kan sprede sig på de store grønne arealer. Derudover er der flere fælleskøkkener og opholdsrum i byggeriet, hvor studerende også kan mødes over et hjemmelavet måltid, eller om en TV-serie. Der er vaskeri på hver etage, elevator i opgangen og cykelparkering i gården. Hvis du er ekstra solglad, er der også tagterasse. 

Beliggenheden 
Studieboligerne ligger på Lyngby Hovedgade, så du er aldrig langt fra dagligvarebutikker, fitnessklubber, butikker og caféer. Nær Lyngby Storcenter findes et lille vandløb, der er en del af Mølleåen, hvor du kan gå afslappende ture eller dyrke decideret vandring. Hvis du nyder ture i naturskønne områder, er der heller ikke langt på cykel til Dyrehaven.

Lyngby Station ligger få hundrede meter væk fra studieboligerne, hvilket gør det nemt at komme ind til det centrale København med S-tog. 

Ansøgningskriterier
Der er desuden formelle ansøgningskriterier angående studieaktivitet. Her gælder det, at alle SU-berettigede uddannelser er adgangsgivende og desuden er ikke-SU-berettigede uddannelser ligeledes potentielt adgangsgivende – så længe studietiden er mindst 20 timer pr. uge. Hvis du er i gang med et uddannelsesforudsættende praktikforløb eller er ung med særlige behov, kan du ligeledes komme i betragtning til Nygårdens lejligheder.

Ansøgning & Åbent Hus

Lyder det som en ideel studiebolig i Lyngby, så skriv dig på interesselisten hos udlejer, og du vil blive kontaktet af når der er ledige lejemål.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Tæt på centrum og hovedgaden finder du denne studiebolig Lyngby
Nye studieboliger i Lyngby tæt på hovedgadens butikker og caféer
Nygården_stue.jpg
Find en studiebolig i Lyngby

Moderne studieboliger i Lyngby

Lyngby er en populær by, og især studerende har de seneste år fået øjnene op for den hyggelige forstad, ikke mindst pga. DTU og andre uddannelsesinstitutioner der ligger i byen. For hvorfor fragte sig langt med bus og tog, når man kan bo i den by man studerer i? Og hvorfor betale i dyre domme for et værelse i centrum af København, når man kan få sin helt egen studiebolig i Lyngby, med eget køkken og badeværelse samt fællesfaciliteter af øverste skuffe?

Flere studieboliger i Lyngby er nyopførte, og har dermed moderne look og smarte løsninger som solceller på taget og møbler med integreret opbevaring. Derudover ligger Lyngby tæt på grønne områder, og er dermed ideel for de studerende der lader op i naturen. Med en studiebolig i Lyngby er du dog aldrig langt fra alt hvad en moderne borger har brug for, Lyngby har nemlig et levende butiks- og caféliv, samt offentlig transport der kan fragte dig ind til Københavns Hovedbanegård på 15 minutter. 

Sådan finder du en studiebolig i Lyngby

At finde en studiebolig i Lyngby kan være en rigtig god idé hvis du studerer i selve Lyngby, eller hvis du sætter pris på at være tæt på grønne områder som skov og sø. 

Lyngby er en moderne by med med både specialbutikker og velkendte butikskæder, samt caféer, restauranter og storcentre. Har du besluttet dig for at du gerne vil finde en Lyngby studiebolig er det først og fremmest en god idé at skrive dig på venteliste og deltage i Åbent Hus-arrangementer.

Mange større aktører på studieboligmarkedet har de seneste år opført lækre studieboliger i Lyngby, og standarden er høj når det kommer til komfort, men også miljø-mæssige hensyn. Flere af de moderne studieboliger i Lyngby har nemlig løsninger som f.eks. solceller og grøn beplantning på tagene og er bygget og indrettet med fokus på særligt slidstærke, naturlige materialer.

Med et medlemskab til kbh-kollegier.dk kan du blandt andet benytte vores søgefunktion, og på den måde finde information om de forskellige studieboliger i Lyngby. Måske har du behov for en studiebolig eller ungdomsbolig i Lyngby hvor du kan bo med en kæreste eller di barn, i så fald kan du krydse af i rubrikken “par eller enlige med børn”. Vi har med vores søgefunktion forsøgt at gøre det mere overskueligt for dig at finde en studiebolig i Lyngby, og vi har også samlet nogle tips, så du kan komme godt i gang med din ansøgning.  

Lækker Lyngby studiebolig

Moderne studieboliger i Lyngby med integrerede opbevaringsløsninger.

Studieboliger Lyngby – Spørgsmål og Svar 


Hvordan finder jeg hurtigt en studiebolig i Lyngby?

Hvis du er på jagt efter en studiebolig i Lyngby, kan det være en god idé at starte med at danne dig et overblik over de forskellige studie- og ungdomsboliger i Lyngby. Derefter er det bare om at skrive sig på ventelister eller interesselister, og melde sig til Åbent Hus når der er mulighed for det. Flere steder skal man deltage i Åbent Hus arrangementer for at kunne leje en ungdomsbolig i Lyngby, andre steder kan du booke en Lyngby studiebolig via udlejers hjemmeside, præcis som hvis det var et hotelværelse. 

Er der mange studieboliger i Lyngby?
De seneste par år er der blevet opført en hel del studieboliger i Lyngby. Da der er flere uddannelsesinstitutioner i Lyngby, er behovet for studieboliger øget, og Lyngby er en hyggelig by der har været populær for især yngre børnefamilier, men nu altså også studerende. Det kan sagtens betale sig at holde sig opdateret på ledige studieboliger i Lyngby, samt undersøge markedet for ungdomsboliger i Lyngby. Konceptet ungdomsbolig er ofte brugt for at vise, at man ikke nødvendigvis behøver at studere for at leje en bolig, men blot at boligerne er til unge, oftest under 30 år. 

Hvem kan få en Lyngby studiebolig?
De fleste studieboliger i Lyngby kan lejes af studerende der studerer minimum 20 timer om ugen og kan dokumentere dette. Der er ofte venteliste til studieboliger, men da der også er stor udskiftning når folk fraflytter efter endt studie, kan du være heldig at overtage inden for relativt kort tid. Du kan også være heldig at finde en ungdomsbolig i Lyngby hvor du kan bo hvis du er mellem 18 og 30 år. 

Hvor lang tid kan man bo i en studiebolig i Lyngby?
De fleste studie- og ungdomsboliger i Lyngby har samme regler som du finder andre steder i landet. Det er oftest muligt at bo i en studiebolig i Lyngby så længe du studerer, eller er mellem 18 og 30 år. Nogle steder kan du også ansøge op til 3 måneder før påbegyndt studie, og nogle steder kan der søges om dispensation til at blive boende efter endt studie, så længe du er under 35 år. 

Hvor lang ventetid er der på studieboliger i Lyngby? 
Ventetiden på en studiebolig i Lyngby varierer. Du kan være heldig at finde en Lyngby studiebolig der står ledig og er klar til overtagelse, andre gange skal du stå på venteliste. Da man de fleste steder skal fraflytte sit lejemål efter endt studie, kan der være perioder hvor det er lettere at få fingrene i en studiebolig. 

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.