Kollegie har flere ledige boliger

I Ballerup har et fedt kollegium lige nu ledige studieboliger!
De lyst indrettede boliger er mellem 36-54 kvadratmeter og kommer med eget køkken (med indbygget ovn), badeværelse og lynhurtigt internet.

Lejlighederne
Huslejen starter fra 4.995 kr./md. og dertil kommer forbrug (juni, 2024).
Der kan søges boligstøtte til disse boliger, hvilket kan bringe husleje-afgifter ned. 

De ledige boliger er fra 36 kvadratmeter og koster fra 4.995 kr./md. Der er ledige boliger fra NU, 15. juni, 1. juli og 1. august.

Fællesfaciliteter og området
Når du går ud fra dit værelse, træder du ind i et fællesskab, hvor faciliteter som f.eks. filmrum, fitnessrum, fælleskøkken og en yogacirkel skaber gode betingelser for nye venskaber.

Ejendommen består af fire etager inklusiv stueplan, med fællesarealer på hver etage med ”hang out spots”, studiemiljøer, bordfodbold og bordtennis. 

Kollegiet ligger tæt på bymidten med Ballerup centret, DTU Ballerup og Ballerup st. hvor der er flere s-togs linjer der kan fragte dig til København på blot 24 minutter.

Ansøgning
Der er flere ledige lejemål fra 36-52 kvadratmeter og du kan skrive dig op helt gratis. Det er desuden muligt at bestille en rundvisning på kollegiet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet.
Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid.
Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Kollegiebolig Ballerup – Hvor & hvordan 

 
Der findes flere kollegieboliger i Ballerup, så hvis man ønsker at få fingrene i en kollegiebolig i denne by, kan man ånde lettet op. I Ballerup bor man tæt på blandt andet shopping-muligheder og så har byen eminente bus- og s-togsforbindelser, som kan fragte en hurtigt til for eksempel DTU.

Der er rift om kollegieboligerne hvert år når landets uddannelsesinstitutioner optager nye studerende, og dette gælder især i de større byer, hvor mange studerende gerne vil bo midt i centrum af alting, men byerne omkring København, som f.eks. Ballerup, er bestemt et kig værd, da de ofte også har moderne kollegieboliger.

Kollegie i Ballerup

Se hvilken slags ungdomsbolig Ballerup er særligt kendt for


Det giver god mening at undersøge markedet når man er på jagt efter en ungdomsbolig i Ballerup og der er flere ting man kan dykke ned i, blandt andet hvilken slags ungdomsbolig Ballerup er særligt kendt for.

Det er nemlig ikke ofte studerende kan bryste sig af meget mere end en studiebolig på omkring 20 kvadratmeter, og der findes også en del kollegieboliger der er mindre end det.

De ungdomsboliger Ballerup har på tapetet, er moderne boliger hvor man flere steder kan bo som par i to-værelses ungdomsboliger, og generelt har boligerne en god størrelse, med flere kvadratmeter at boltre sig på end hvis man f.eks. flytter ind på et kollegieværelse.

Hvordan er det at bo på kollegie i Ballerup?

At bo på kollegie i Ballerup er mindst lige så magisk som andre steder. Førsteprioriteten for mange kollegier er, at kollegiefællerne trives.

Når man bor på kollegie, oplever man ofte et tæt fællesskab med sine kollegiefæller, og der arrangeres ofte fester som f.eks. Tour-de-chambre hvor de som bor på kollegiet besøger hinandens værelser, der alle er pyntet festligt op til lejligheden.

Det er også meget normalt at fejringer af fødselsdage, Sankt Hans, julefrokoster og meget mere er noget man dyrker på kollegiet.

At flytte på kollegie i Ballerup eller hvilken som helst anden by, kan derfor være rigtig godt hvis man ønsker at skabe nogle sociale bånd til andre, der ikke nødvendigvis studerer det samme som en selv, men som bor samme sted.

Find en fed studiebolig Ballerup -style


Fælles for mange studieboliger i de større byer er, at de ofte er ret små. De studerende kan dog få flere kvadratmeter for sig selv, hvis de vælger at flytte udenfor centrum, og når man eksempelvis ser på hvor stor en studiebolig i Ballerup er, vil det nok friste nogen til også at kigge den vej! Der findes faktisk studieboliger i Ballerup kan nemlig være helt op til 54 kvadratmeter og med hele to værelser, hvilket er langt fra de små 10 kvadratmeters kollegieværelser man finder mange andre steder.
Det kunne man godt være smart i en fart og kalde: studiebolig Ballerup -style!

 

Se hvor mange ungdomsboliger Ballerup har at byde på


At der findes mange ungdomsboliger i byer hvor der er uddannelsesinstitutioner, giver rigtig god mening, og i byerne omkring København finder man også et stort udvalg af netop ungdomsboliger.Udvalget af de ungdomsboliger Ballerup har at byde på differentierer sig ved at have flere kvadratmeter og nogle af ungdomsboligerne har endda to værelser, og passer særligt godt til par eller venner der ønsker at bo sammen, hvilket ikke altid er muligt hvis ungdomsboligen er af en mindre størrelse.
Hvis man gerne vil på indkøbsmuligheder og med gode transportmuligheder til og fra København, kan Ballerup helt klart være et kig værd, da der rent faktisk findes over 350 ungdomsboliger i Ballerup.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.