Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige boliger – Frederiksberg

Kollegiet er perfekt for dig, der ønsker at bo i storbyen tæt på kultur, grønne byzoner og restauranter.

I Frederiksbergs grønne byzone findes et kollegium ved Falkoner Allé og Godthåbsvej, der er internationalt præget. Kollegiet er perfekt for dig, der ønsker at bo i storbyen tæt på kultur, grønne byzoner og restauranter. Hidtil har det udelukkende været tiltænkt udenlandske studerende, som er indskrevet på CBS, men nu åbnes der tillige op for danske studerende med en SU-berettiget uddannelse. Det betyder at 42 af kollegiets 62 boliger nu er ledige til danske studerende.

Dermed er der god mulighed for at danne internationale venskaber med studerende, der har samme interesser som dig. Kollegiet giver nemlig studerende fra handelsskoler og –universiteter fortrinsret.

I kollegiets 5 køkkener er der mulighed for at lave mad og fællesspisning, hvilket er en god lejlighed til at smage mad fra hele verden kokkereret af internationale medstuderende. 

Ledige værelser
Kollegiet rummer i alt 62 boliger og lige nu står flere af dem klar til overtagelse. Da kollegiet er under renovation skal du regne med at skulle flytte værelse undervejs i din tid på kollegiet. Ved at klikke på linket nedenfor kan du læse mere om, hvordan du får en plads på dette Frederiksberg-kollegium.

 

 

 

 

 

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

kollegie på Frederiksberg
Værelse - Kollegiet Holger Danskes vej
værelse - Kollegiet holger danskes vej

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmails og få besked om ledige studieboliger, kollegieværelser og ansøgningsfrister direkte i inbakken

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.