Kollegieværelser på Frederiksberg

I Frederiksbergs grønne byzone findes et kollegium ved Falkoner Allé og Godthåbsvej, der er internationalt præget. Kollegiet er perfekt for dig, der ønsker at bo i storbyen tæt på kultur, grønne byzoner og restauranter. 

Hidtil har det udelukkende været tiltænkt udenlandske studerende, som er indskrevet på CBS, men i den seneste tid, er der blevet åbnet op for danske studerende med en SU-berettiget uddannelse. 

Der er en god mulighed for at danne internationale venskaber med studerende, der har samme interesser som dig. Kollegiet giver nemlig studerende fra handelsskoler og –universiteter fortrinsret.

I kollegiets fem køkkener er der mulighed for at lave mad og afholde fællesspisning, hvilket er en god lejlighed til at smage mad fra hele verden, kokkereret af internationale medstuderende.

VÆRELSERNE
Nogle af værelserne er møblerede, mens de andre ikke er det. Den møblerede kategori dækker over: seng, sengebord, sengetøj, spise-/arbejdsbord, stole, lamper og køkkenudstyr. De umøblerede værelser har et klædeskab og et funktionelt køkken.

For de fleste værelser gælder det, at bad og toilet deles mellem to værelser, mens nogle få værelser har eget badeværelse. 

ledige værelser

Kollegiet rummer i alt 62 værelser og i den kommende tid står flere værelser klar til overtagelse. Den billigste bolig har en husleje på 6.300 kr./md. 

Ved at klikke på linket nedenfor, kan du læse mere om, hvordan du får en plads på dette Frederiksberg-kollegium.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid.
Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.