22 ledige boliger på Frederiksberg - kbh-Kollegier.dk

På Frederiksberg-kollegium er der 22 ledige værelser!

I Frederiksbergs grønne byzone findes et kollegium ved Falkoner Allé og Godthåbsvej, der er internationalt præget. Kollegiet er perfekt for dig, der ønsker at bo i storbyen tæt på kultur, grønne byzoner og restauranter. 

Hidtil har det udelukkende været tiltænkt udenlandske studerende, som er indskrevet på CBS, men i den seneste tid, er der blevet åbnet op for danske studerende med en SU-berettiget uddannelse. Lige nu er 22 ud af kollegiets 62 boliger ledige og tiltænkt danske studerende.

Der er en god mulighed for at danne internationale venskaber med studerende, der har samme interesser som dig. Kollegiet giver nemlig studerende fra handelsskoler og –universiteter fortrinsret.

I kollegiets fem køkkener er der mulighed for at lave mad og afholde fællesspisning, hvilket er en god lejlighed til at smage mad fra hele verden, kokkereret af internationale medstuderende.

22 ledige værelser
Kollegiet rummer i alt 62 boliger og i den kommende tid står 22 af dem klar til overtagelse. Værelserne har overtagelsesdatoer fra nu af og til d. 1. august 2021.

Værelserne koster mellem 5.924-9.084 kr. pr. måned (inkl. vand, varme, elektricitet og internet) og er på 25,5-52 kvm. For de fleste værelser gælder det, at bad og toilet deles mellem to værelser, mens nogle få værelser har eget badeværelse.

Ved at klikke på linket nedenfor, kan du læse mere om, hvordan du får en plads på dette Frederiksberg-kollegium.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København

Nybyggede lejligheder i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.