14 ledige boliger på Frederiksberg - kbh-Kollegier.dk

På Frederiksberg-kollegium er der 14 ledige værelser!

Kollegiet er perfekt for dig, der ønsker at bo i storbyen tæt på kultur, grønne byzoner og restauranter.

I Frederiksbergs grønne byzone findes et kollegium ved Falkoner Allé og Godthåbsvej, der er internationalt præget. Kollegiet er perfekt for dig, der ønsker at bo i storbyen tæt på kultur, grønne byzoner og restauranter. 

Hidtil har det udelukkende været tiltænkt udenlandske studerende, som er indskrevet på CBS, men i den seneste tid er der blevet åbne op for danske studerende med en SU-berettiget uddannelse. Lige nu er 14 ud af kollegiets 62 boliger ledige og tiltænkt danske studerende.

Der er god mulighed for at danne internationale venskaber med studerende, der har samme interesser som dig. Kollegiet giver nemlig studerende fra handelsskoler og –universiteter fortrinsret.

I kollegiets fem køkkener er der mulighed for at lave mad og fællesspisning, hvilket er en god lejlighed til at smage mad fra hele verden kokkereret af internationale medstuderende.

14 ledige værelser
Kollegiet rummer i alt 62 boliger og i den kommende tid står 14 af dem klar til overtagelse. Værelserne har overtagelsesdatoer fra marts-juli 2021.

Værelserne koster mellem 5.924-9.084 kr. pr. måned (inkl. vand, varme, elektricitet og internet) og er på 27-52 kvm. For de fleste værelser gælder det, at bad og toilet deles mellem to værelser, mens nogle få værelser har eget badeværelse.

Ved at klikke på linket nedenfor kan du læse mere om, hvordan du får en plads på dette Frederiksberg-kollegium.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

3 ledige studieboliger

189 nye studieboliger er nu blevet bygget færdig i den nye spændende bydel Grønttorvet. Af disse er 3 boliger nu ledige og klar til at…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.