100+ ledige lejligheder i Valby - kbh-Kollegier.dk

100+ lEDIGE BOLIGER

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen af Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. 

Valby er også stedet for den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%.

På bakken står desuden ZOO-tårnet, der indikerer tilstedeværelsen af en park med dyreliv fra hele verden.

I Valby ligger også 360 helt nye lejeboliger, opført tæt på Valbyparken. Boligernes beliggenhed gør, at mulighederne for både skov, vand, indkøb og transport er ganske gode.

Om boligerne

Af de 360 boliger er 256 af dem almindelige ét-værelsesboliger. Derudover rummer boligafdelingen 24 handicapvenlige boliger med ét værelse og 80 to-værelsesboliger, der er delevenlige.

Boligerne er på 35-46 kvadratmeter og har alle køkken med to kogeplader, køleskab og håndvask samt et badeværelse. Bemærk, at der ikke er en ovn i det lille køkken. Stuegulvet er belagt med trælaminat mens badeværelset har flisegulv og -brusekabine.

Huslejen starter fra 6.800 pr. måned. Hertil kan boligstøtten bidrage til at sænke den månedlige omkostning ved lejeboligerne. Der er indflytning d. 1. september 2021.

Åbent hus

Boligafdelingen har løbende åbent hus-arrangementer, som du kan tilmelde dig. Læs mere om dette på næste side. 

Skriv dig op

Lige nu er 148 af boligerne stadig ledige. Du kan ansøge om reservation af et lejemål på boligadministratorens hjemmeside. Linket til deres hjemmeside kan du finde på næste side. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Poppelstykket_toilet.jpg
Poppelstykket_køkkenstue.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »
Helt nye boliger til studerende i København

100+ ledige lejligheder i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.