360 NYE LEJEBOLIGER I VALBY

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%.

På bakken står desuden ZOO-tårnet, der indikerer tilstedeværelsen af en park med dyreliv fra hele verden.

Snart kan det føjes til listen over Valbys meritter, at 360 nye lejeboliger opføres tæt på Valbyparken. Boligernes beliggenhed gør, at mulighederne for både skov, vand, indkøb og transport er ganske gode.

Om boligerne
Af de 360 boliger er 256 af dem almindelige ét-værelsesboliger. Derudover rummer boligafdelingen 24 handicapvenlige boliger med ét værelse og 80 to-værelsesboliger, der er meget delevenlige.

Boligerne er på 35-46 kvadratmeter og har alle køkken med to kogeplader, køleskab og håndvask samt et badeværelse. Stuegulvet er belagt med trælaminat mens badeværelset har flisegulv og -brusekabine.

Boligerne koster mellem 6.800-9.400 kr. pr. måned. Hertil kan boligstøtten bidrage til at sænke den månedlige omkostning ved lejeboligerne. Der er indflytning 1. maj og 1. juni 2021.

Skriv dig op
Lige nu er 319 af de 360 boliger stadig ledige. Du kan ansøge om reservation af et lejemål på boligadministratorens hjemmeside. Linket til deres hjemmeside kan du finde på næste side. 

Det er også muligt at skrive sig op på udbyderens interesseliste, hvilket vil gøre, at du vil blive inviteret til et åbent hus-arrangement i den nærmere fremtid.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Poppelstykket_toilet.jpg
Poppelstykket_stue2.jpg

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

160 nye studieboliger i Lyngby

160 nye studieboliger i Lyngby Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. Til foråret vil 160 helt nye studieboliger stå indflytningsklar…

LÆS MERE »

49 ledige boliger

49 ledige boliger Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig som det er at booke et hotelværelse? Så

LÆS MERE »

1 ledigt værelse i Indre By

Til februar er der ét ledigt kollegieværelse i det centrale København. Men allerede nu kan du sende din motiverede ansøgning afsted! Kollegiet ligger som en…

LÆS MERE »

360 nye lejeboliger i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Ingen venteliste

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver…

LÆS MERE »

VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.