Akitekttegnede boliger

Eksklusive boliger designet af prisvindende arkitekter, midt i København, tæt på Kødbyen og Islands Brygge. 

I det nye spektakulære byggeri bor du i egen lejlighed, komplet med eget bad, eget køkken og egen altan. Derudover har du adgang til en masse fællesfaciliteter og fællesområder, så du har de perfekte rammer for at skabe nye relationer, hvis du f.eks. er studerende, eller ung professionel, og er flyttet til København for at arbejde. 

Faciliteter
De mange fællesfaciliteter inkluderer lounge- og arbejdsområder, fitness, vaskeområde, caféområder og store fælleskøkkener. Tanken bag er: Sov i lejligheden – lev i bygningen!  

Udover de mange fællesfaciliteter, får du også en top-moderne lejlighed, med specialdesignede, multifunktionelle møbler. Alt er indrettet i tidløst nordisk stil, med kreative indretningsløsninger der udnytter hver eneste kvadratmeter i boligen. Her er der tænkt over alt, fra farve- og materialevalg til opbevaring, som alt sammen visuelt og praktisk optimerer hver en kvadratmeter. 

Lejlighederne
Alle lejligheder har egen altan og er delvist møbleret med fleksible møbler, som for eksempel en integreret skabsløsning, opbevaring under seng og fold-ud bord, så lejligheden kan tilpasse sig dine behov. Der findes både 1 og 2 rums boliger fra 33-53 kvadratmeter og  lejeprisen starter ved 7.600 kr./md.

Nye og funktionelle studieboliger på Vesterbro

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.