Ledige værelser i centrum til 1.662 kr./md.

Til september er der to ledige kollegieværelser i det centrale København. Så det er allerede nu, du kan sende din motiverede ansøgning afsted!

Kollegiet ligger som en oase midt i Københavns pulserende centrum lige ved Strøget, og er blandt de hyggeligste områder i det ældre København.

Værelserne er lyse med trægulv og højt til loftet, og huslejen ligger desuden kun på 1.662 kr./måneden og med en kollegieskat på 200 kr.
Det betyder at huslejen er blandt de absolut laveste for kollegier i København.

De ledige værelse er til overtagelse i 15. september, og kollegiet opfordrer alle fælleskabssøgende sjæle at søge inden 25. juli kl. 23:59.

Ansøgning
I denne omgang søges der studerende en studerende fra DTU og en fra Det Humanistiske Fakultet ved KU, som har bestået minimum 1½ års studietid, svarende til 90 ECTS-point.

Der skal udfyldes et ansøgningsskema og udarbejdes en motiveret ansøgning på en A4-side. Derudover skal din seneste årsopgørelse fra SKAT medsendes.

Den motiverede kollegieansøgning giver dig muligheden for at skrive om hvem du er, og hvorfor netop du bør tildeles et kollegieværelse.

Der er ansøgningsfrist d. 25. juli 2024 kl. 23:59  – og der afholdes samtaler efterfølgende. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.