Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

2 ledige værelser i indre by

Der er nu to ledige kollegieværelser i det centrale København. Kollegiet ligger som en oase midt i Københavns pulserende centrum lige ved Strøget, og er blandt de hyggeligste i det ældre København. Værelserne er lyse med trægulv og højt til loftet, og huslejen ligger desuden kun på 1.662 kr./måneden og med en kollegieskat på 150 kr. Det betyder at huslejen er blandt de absolut laveste for kollegier i København.

Ansøgning
I denne omgang søges der er en studerende på det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet og Humanistiske Fakultet ved Københavns Universitet, som har bestået 1½ års studietid, svarende til 90 ECTS-point. Der skal udfyldes et ansøgningsskema og udarbejdes en motiveret ansøgning på en A4-side. Den motiverede kollegieansøgning giver dig muligheden for at skrive om hvem du er, og hvorfor netop du bør tildeles et kollegieværelse.

Ansøgere til pladsen, der skal udfyldes af en studerende fra det Humanistiske Fakultet skal ansøge senest 14. april (Bemærk at fristen er udskudt som følge af COVID-19) – med henblik på at kunne overtage værelset d. 15. maj.

Værelset der reserveres til en studerende fra det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet skal søge senest 14. april – med henblik på at kunne overtage værelset d. 15. juni.

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.