Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledigt værelse i indre by

er er et ledigt værelset fra den 15. marts, 2019, i det centrale København. Kollegiet ligger som en oase midt i Københavns pulserende centrum lige ved strøget, med masser af skøre traditioner og højt til loftet i mere end en forstand. Huslejen ligger desuden kun på 1.652 kr./måneden og med en kollegieskat på 180 kr. Det betyder at huslejen er blandt de absolut laveste for kollegier i København. Depositummet ligger også i den lave ende sammenlignet med mange andre boliger – nemlig på 4.000 kr.

Ansøgning
I denne omgang søges der er en studerende fra KU eller DTU, som har bestået 2 års studietid, svarende til 120 ECTS-point, og som er dansk statsborger. Der skal udfyldes et ansøgningsskema og udarbejdes en motiverede ansøgning på en A4-side. Den motiverede kollegieansøgning giver dig muligheden for at skrive om hvem du er, og hvorfor netop du bør tildeles et kollegieværelse.

Ansøgningsfristen er den 22. januar, 2019.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.