Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

To ledige værelser i Indre By

Der er nu to ledige kollegieværelser i det centrale København. Kollegiet ligger som en oase midt i Københavns pulserende centrum lige ved Strøget, og er blandt de hyggeligste i det ældre København. Værelserne er lyse med trægulv og højt til loftet, og huslejen ligger desuden kun på 1.662 kr./måneden og med en kollegieskat på 150 kr. Det betyder at huslejen er blandt de absolut laveste for kollegier i København.

Ansøgning
I denne omgang søges der er en studerende fra Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet og en fra Det Samfundsvidenskabelige Fakultet  ved Københavns Universitet, som har bestået 1½ års studietid, svarende til 90 ECTS-point. 

Der skal udfyldes et ansøgningsskema og udarbejdes en motiveret ansøgning på en A4-side. Derudover skal din seneste årsopgørelse fra SKAT medsendes.

Den motiverede kollegieansøgning giver dig muligheden for at skrive om hvem du er, og hvorfor netop du bør tildeles et kollegieværelse.

Værelset der reserveres til en studerende fra det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet skal ansøges motiveret senest 26. juli kl. 23:50 – med henblik på at kunne overtage værelset d. 15. september. Der afholdes personlinge samtaler fredag d. 7. august fra kl. 16. 

Værelset der reserveres til en samfundsfaglig studerende har ansøgningsfrist 31. juli kl. 23:59  – og der afholdes samtaler d. 13. august fra kl. 14.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige kollegieværelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

LEDIGE KOLLEGIEVÆRELSER I INDBAKKEN

Skriv dig op til vores nyhedsmails og få besked om ledige studieboliger, kollegieværelser og ansøgningsfrister direkte i inbakken

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.