Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledigt værelse i indre by

Der er et ledigt værelset fra den 15. februar, 2020, i det centrale København. Kollegiet ligger som en oase midt i Københavns pulserende centrum lige ved strøget, og er blandt de hyggeligste i det ældre København. Værelserne er lyse med trægulv og højt til loftet, og huslejen ligger desuden kun på 1.662 kr./måneden og med en kollegieskat på 150 kr. Det betyder at huslejen er blandt de absolut laveste for kollegier i København.

Ansøgning
I denne omgang søges der er en studerende på det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, som har bestået 1½ års studietid, svarende til 90 ECTS-point. Der skal udfyldes et ansøgningsskema og udarbejdes en motiveret ansøgning på en A4-side. Den motiverede kollegieansøgning giver dig muligheden for at skrive om hvem du er, og hvorfor netop du bør tildeles et kollegieværelse.

Ansøgningsfristen er den 3. januar, 2020.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.