Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station.

Boligerne
Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder køkkenniche og eget badeværelse. De fleste boliger er udstyret med altan eller fransk altan, som giver lys i lejlighederne. Boligerne koster fra 6.348 kr./md. (marts 2024).

På hver etage er der et fælles opholdsrum med både køkken og opholdsstue for etagens beboere. Der er derfor god mulighed for at nyde fællesskabet med de andre beboere, eller invitere venner på besøg på kollegiet.

Netop nu er der ledige boliger med overtagelse fra 1. juni og 1. juli.
De ledige boliger er fra 35 kvadratmeter og huslejen starter fra 8.100 kr./md. eksklusiv forbrug. Der kan ansøges om boligstøtte, da boligerne har eget køkken.

Området
Her bor du tæt på Nørrebro Station, hvor du finder en masse indkøbsmuligheder. Derudover byder Nørrebro på en masse gode spisesteder, og du er heller ikke langt fra populære Assistens Kirkegården, hvor mange går tur og nyder sæsonerne med en to-go kaffe, eller kridter løbeskoene. 

Ansøgning
Du kan kontakte udlejer via kontaktformular på udlejers hjemmeside, hvor der også kan bookes fremvisning. Tryk på knappen nedenfor for at læse mere om boligerne og finde ansøgningsstedet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Ungdomsbolig på Nørrebro

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i København K

Nye ungdomsboliger i Kbh K

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.