79 nybyggede studieboliger på Nørrebro - Ansøg om de ledige i dag!

1 ledig 1-værelses på Nørrebro

Der er pt. ingen ledige boliger.

 

På Nørrebro står denne bygning, færdigbygget i 2016, med 79 etværelseslejligheder til unge studerende tæt på Nørrebro Station.

Boligerne
Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder køkkenniche og eget badeværelse. De fleste boliger er udstyret med altan eller fransk altan, som giver lys i  lejlighederne. Der kan søges boligstøtte til disse boliger.

Huslejen ligger mellem 5.894-8.263 kr./md. (september 2022)

På hver etage er der et fælles opholdsrum med både køkken og opholdsstue for etagens beboere. Der er derfor mulighed for at have gæster på besøg eller blot nyde fællesskabet med de andre beboere.

Området
Her bor du tæt på Nørrebro Station, hvor du finder en masse indkøbsmuligheder. Derudover er du ikke langt fra populære Assistens Kirkegården, hvor mange går tur og nyder sæsonerne med en to-go kaffe, eller kridter løbeskoene. 

Ansøgning
Du skal skrive dig op ved udlejer som giver besked så snart der er ledige boliger, Åbent Hus eller andet. Tryk på knappen nedenfor for at læse mere om boligerne og hvor du ansøger.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
centralt nørrebro kollegie

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.