fbpx

Ledige 1-værelses på Nørrebro

Der er pt. ingen ledige boliger. 

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station.

Boligerne
Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder køkkenniche og eget badeværelse. De fleste boliger er udstyret med altan eller fransk altan, som giver lys i lejlighederne. Der kan søges boligstøtte til disse boliger.

På hver etage er der et fælles opholdsrum med både køkken og opholdsstue for etagens beboere. Der er derfor mulighed for at have gæster på besøg, eller blot nyde fællesskabet med de andre beboere.

Området
Her bor du tæt på Nørrebro Station, hvor du finder en masse indkøbsmuligheder. Derudover byder Nørrebro på en masse gode spisesteder, og du er heller ikke langt fra populære Assistens Kirkegården, hvor mange går tur og nyder sæsonerne med en to-go kaffe, eller kridter løbeskoene. 

Ansøgning
Du kan kontakte udlejer via kontaktformular på udlejers hjemmeside, hvor der også kan bookes fremvisning. Tryk på knappen nedenfor for at læse mere om boligerne og finde ansøgningsstedet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Ungdomsboliger på Nørrebro

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.