Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ansøgningsfrist søndag – Østerbro

Der er ansøgningsfrist på dette populære og velkendte kollegie den 1. december, 2019. Kollegiet ligger et stenkast fra Fælledparken på kanten mellem Nørrebro og Østerbro. Kollegiet består af 446 værelser og 23 dobbeltværelser foruden en lang række fællesfaciliteter. Værelserne er 11 kvadratmeter og koster kun 2.630 kr./mdr. med et depositum på kun 6.600 kr. (nov, 2019). Dobbeltværelserne er lidt dyrere (4.120 kr./mdr. i husleje, med et depositum på 9.200 kr.).

Det er muligt for par at bo sammen på kollegiet, såfremt den ene part opfylder ansøgningskravene.

Der er kun to ansøgningsrunder om året, hvor den næste frist er den 1. december, 2019. Bemærk at ansøgningen ikke må sendes med mail, men derimod skal sendes enten med post, fax eller indleveres direkte på kontoret.

Du vil modtage svar senest 8 uger efter ansøgningsfristens udløb, og indflytning kan tidligst ske ca. to måneder efter ansøgningsfristens udløb.

Ansøgningskrav

Som ansøger skal du være indskrevet på en længerevarende uddannelsesinstitution i Københavnsområdet, som fører til enten en professionsbachelor, bachelor- eller kandidatuddannelse. Du må ikke være fyldt 30 år eller have mindre end 1 år tilbage af en afsluttende uddannelsesgrad.

Du må godt ansøge om et kollegieværelse selvom du ikke har modtaget bekræftelse om optagelse på dit studie.

Ansøgningsfrist:
1. december, 2019.

Bemærk, at der skal ansøges motiveret, så du har mulighed for at påvirke chancen for at få et kollegieværelse. Læs mere om den motiverede kollegieansøgning her.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.