Ansøgningsfrist 2. marts

Bemærk at ansøgningsfristen er overskredet (04.03.2022)

Med mottoet: “Mere end et sted at bo”, er der lagt op til en kollegietilværelse, hvor fællesskabet fylder rigtig meget.

Hvis du er socialt anlagt, er dette kollegium, med ca. 500 skønne naboer, helt sikkert noget for dig! Med så stort et antal beboere, kan du med sikkerhed få nye venner og bekendtskaber!

Kollegiets mange fælles faciliteter indbyder til socialt samvær – både fester og mere afslappende samværsformer. Eksempelvis er der tre haver, hvor du kan grille, spille petanque eller blot slappe af på terrassen. Indendørs er der blandt andet et stort fælles køkken samt pejsestue, festsal og café.

Kollegiet med de store fester
Dette kollegium udgør med sin historie en stor del af den kollektive bevidsthed for hovedstadens studerende – man har ikke “rigtig” været studerende førend man har været til en fest på dette kollegium! Hvis du drømmer om at blive en del af dette fællesskab, skal du slå til nu!

Der er ansøgningsfrist på dette populære og velkendte kollegium den 2. marts, 2022. Men da ansøgninger kun modtages pr. brev, skal du sende din ansøgning afsted i god tid. Det er dog også muligt at aflevere ansøgningen fysisk på kollegiet d. 2. marts mellem kl. 17-19.

Du vil modtage svar senest otte uger efter ansøgningsfristens udløb, og indflytning kan tidligst ske ca. to måneder efter ansøgningsfristens udløb.

Om kollegiet
Kollegiet ligger et stenkast fra Fælledparken på kanten mellem Nørrebro og Østerbro. Kollegiet består af 446 værelser og 23 dobbeltværelser foruden en lang række fællesfaciliteter.

Værelserne er 11 kvadratmeter og koster kun 2.675 kr./mdr. med et depositum på kun 6.600 kr. (marts 2022). Dobbeltværelserne (26 kvm) er lidt dyrere (4.155 kr./mdr. i husleje, med et depositum på 9.200 kr.).

Endelig skal der betales et vedligeholdelsesgebyr, ved indflytning, på 2.250/4.500 kr. afhængigt af om værelset er til én eller to personer. Det er muligt for par at bo sammen på kollegiet, såfremt den ene part opfylder ansøgningskravene. 

Ansøgningskrav
Som ansøger skal du være indskrevet og aktiv studerende på en videregående uddannelsesinstitution i Københavnsområdet, som fører til enten en professionsbachelor, bachelor- eller kandidatuddannelse. Du må ikke være fyldt 30 år eller have mindre end 1 år tilbage af en afsluttende uddannelsesgrad.

Du må godt ansøge om et kollegieværelse selvom du ikke har modtaget bekræftelse om optagelse på dit studie.

Ansøgningsfrist:
2. marts, 2022.

Bemærk, at der skal ansøges motiveret, så du har mulighed for at påvirke chancen for at få et kollegieværelse. Læs mere om den motiverede kollegieansøgning her.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.