Ansøgningsfrist: populært Østerbro-kollegie - kbh-Kollegier.dk

Ansøgningsfrist: populært Østerbro-kollegie

Ansøgningsfristen på dette kollegium er overskredet, 22. sep, 2021.

“Mere end et sted at bo”, det er kollegiets motto, og dermed er der lagt op til et kollegietilværelse, hvor fællesskabet fylder meget. Hvis du er socialt anlagt, er dette kollegium, med ca. 500 skønne naboer, helt sikkert noget for dig! Med så stort et antal beboere, kan du med sikkerhed få nye venner og bekendtskaber!

Kollegiets mange fælles faciliteter indbyder til socialt samvær – både fester og mere afslappende samværsformer. Eksempelvis er der tre haver, hvor du kan grille, spille petanque eller blot slappe af på terrassen. Indendørs er der blandt andet et stort fælles køkken samt pejsestue, festsal og café.

Kollegiet med de store fester
Dette kollegium udgør med sin historie en stor del af hovedstadens studerendes kollektive bevidsthed – man har ikke rigtig været studerende førend man har været til en fest på dette kollegium! Hvis du drømmer om at blive en del af dette fællesskab, skal du slå til nu!

Der er ansøgningsfrist på dette populære og velkendte kollegie den 21. september, 2021. Men da ansøgninger modtages pr. brev, skal du sende din ansøgning afsted i god tid. Det er dog også muligt at aflevere ansøgningen fysisk på kollegiet – inden for deres almindelige kontortid.

Du vil modtage svar senest 8 uger efter ansøgningsfristens udløb, og indflytning kan tidligst ske ca. to måneder efter ansøgningsfristens udløb.

Om kollegiet
Kollegiet ligger et stenkast fra Fælledparken på kanten mellem Nørrebro og Østerbro. Kollegiet består af 446 værelser og 23 dobbeltværelser foruden en lang række fællesfaciliteter.

Værelserne er 11 kvadratmeter og koster kun 2.675 kr./mdr. med et depositum på kun 6.600 kr. (september 2021). Dobbeltværelserne er lidt dyrere (4.155 kr./mdr. i husleje, med et depositum på 9.200 kr.).

Endelig skal der betales et vedligeholdelsesgebyr på 2.250/4.500 kr. afhængigt af om værelset er til én eller to personer. Det er muligt for par at bo sammen på kollegiet, såfremt den ene part opfylder ansøgningskravene. 

Ansøgningskrav
Som ansøger skal du være indskrevet på en længerevarende uddannelsesinstitution i Københavnsområdet, som fører til enten en professionsbachelor, bachelor- eller kandidatuddannelse. Du må ikke være fyldt 30 år eller have mindre end 1 år tilbage af en afsluttende uddannelsesgrad.

Du må godt ansøge om et kollegieværelse selvom du ikke har modtaget bekræftelse om optagelse på dit studie.

Ansøgningsfrist:
21. september, 2021.

Bemærk, at der skal ansøges motiveret, så du har mulighed for at påvirke chancen for at få et kollegieværelse. Læs mere om den motiverede kollegieansøgning her.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ansøgningsfrist 6. oktober

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoen d. 6. oktober. Dette er dagen for kollegiets næste ansøgningsfrist. Om…

LÆS MERE »

62 ledige kollegieboliger

I Ballerup blev et kollegium indviet i oktober 2020 og lige nu er der 60 ledige studieboliger! De lyst indrettede boliger kommer med eget køkken,…

LÆS MERE »

336 nye studieboliger

Til november 2021, forventes 336 helt nye og moderne  studieboliger at stå indflytningsklar på Amager. Boligerne ligger tæt på metro, og boligkomplekset er udstyret med…

LÆS MERE »
Koekken Blaekhus Frederiksberg

Nye boliger på Frederiksberg

Nye boliger på Frederiksberg Denne bygherre har de sidste par år, bygget moderne boliger til studerende, nyuddannede og unge professionelle, rundt omkring i København. Lige…

LÆS MERE »
Et kollegieværelse på Basecamp Lyngby Skovbrynet

Book studiebolig online

Miljøvenlige studieboliger i Lyngby Endelig er der kommet flere studieboliger, hvor bæredygtigheden er tænkt med i byggeriet. Her er altså muligheden for dig, der gerne…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.