Ansøg motiveret og få Rådhuset som nabo!

Ledigt værelser ved Rådhuset

Nu har du muligheden for at komme til at bo i det absolutte centrum af København. Udover at få Rådhuspladsen som nabo, vil hele byen ligge for dine fødder: Tivoli, Københavns Havn, adskillige museer, caféer og restauranter er nemlig inden for kollegiets nærmeste rækkevidde.

Fællesskab i tid og rum
Udover den fantastiske beliggenhed, kan du se frem til at blive inkluderet i et sammentømret og intimt fællesskab. Madordning, huslige arbejdsopgaver og fællessang er nogle af de begivenheder, der er med til at sikre optimale betingelser for de tætte kollegievenskaber.    

Kollegiet ligger desuden ved siden af den kirke, hvor N.F.S. Grundtvig har afholdt adskillige prædikener. Som beboer på dette kollegium, vil du derfor kunne se og mærke det danske kulturhistoriske vingesus, så snart du træder ind på matriklen. Kollegiefællesskabes hang til fællessang hænger naturligvis sammen med Grundtvigs mange salmer – og derfor kommer du også hurtigt til at føle en forbindelse til fortidens store nationalskjald. 

Det ledige værelse
Fra den 1. august 2021 er der ét ledigt værelse til en kvindelig studerende. Kollegiet består af 14 alumnepladser, der er ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder. Værelserne er alle mellem 11-18 kvadratmeter.

Ansøgningskrav
Der kan optages studerende fra alle videregående uddannelser af minimum 3,5 års varighed. Du skal have bestået et år (svarende til 60 ECTS-point) og have minimum to års studietid tilbage. Du skal desuden være mindst 21 år.

Der skal udfyldes et ansøgningsskema og skrives én sides motiveret ansøgning.

Ansøgningsfrist
Fristen for ansøgning til kollegiet er fredag den 23. juni 2021 kl. 23:59. Herefter afholdes der optagelsessamtaler d. 30. juni fra kl. 13-16.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
kollegieværelset

Adskillige ledige kollegieværelser

En kollegieadministrator, der råder over kollegier flere steder i København, har lige nu adskillige ledige værelser. Mange af kollegieboligerne, som egentlig var tiltænkt amerikanske studerende,…

LÆS MERE »

Rundvisning på Østerbro

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoerne den 2. og den 28. juni. Dette er datoerne for kollegiets…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.