Ledige kollegieværelser ved Rådhuspladsen

Obs! ansøgningsfristen er overskredet.

Nu har du muligheden for at komme til at bo i det absolutte centrum af København. Udover at få Rådhuspladsen som nabo, vil hele byen ligge for dine fødder: Tivoli, Københavns Havn, adskillige museer, caféer og restauranter er nemlig inden for kollegiets nærmeste rækkevidde.

Fællesskab i tid og rum
Udover den fantastiske beliggenhed, kan du se frem til at blive inkluderet i et sammentømret og intimt fællesskab. Madordning, huslige arbejdsopgaver og fællessang, er nogle af de begivenheder, der er med til at sikre optimale betingelser for tætte kollegievenskaber.    

Kollegieværelserne
Fra den 1. april der to ledige værelser; det ene til en kvindelig/non-binær studerende og det andet til en mandlig/non-binær studerende.
Kollegiet består af 14 alumnepladser, der er ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder/non-binære. Værelserne er alle mellem 11-18 kvadratmeter.

Ansøgningskrav
Der kan optages studerende fra alle videregående uddannelser af minimum 3,5 års varighed. Du skal have bestået ét år (svarende til 60 ECTS-point) og have minimum to års studietid tilbage ved indflytning. Du skal desuden være mindst 21 år. Du kan også være phD-studerende eller lignende.

Der skal udfyldes et ansøgningsskema og skrives én sides motiveret ansøgning.

Ansøgningsfrist
Fristen for ansøgning til kollegiet er 18. februar kl. 12. Læs mere om hvordan og hvor der ansøges ved at trykke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i København K

Nye ungdomsboliger i Kbh K

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.