Ansøg motiveret og få Rådhuset som nabo!

Fremleje af værelse ved Rådhuset

Nu har du muligheden for at komme til at bo i det absolutte centrum af København. Udover at få Rådhuspladsen som nabo, vil hele byen ligge for dine fødder: Tivoli, Københavns Havn, adskillige museer, caféer og restauranter er nemlig inden for kollegiets nærmeste rækkevidde.

Fællesskab i tid og rum
Udover den fantastiske beliggenhed, kan du se frem til at blive inkluderet i et sammentømret og intimt fællesskab. Madordning, huslige arbejdsopgaver og fællessang, er nogle af de begivenheder, der er med til at sikre optimale betingelser for de tætte kollegievenskaber.    

Kollegiet ligger desuden ved siden af den kirke, hvor N.F.S. Grundtvig har afholdt adskillige prædikener. Som beboer på dette kollegium, vil du derfor kunne se og mærke det danske kulturhistoriske vingesus, så snart du træder ind på matriklen. Kollegiefællesskabes hang til fællessang hænger naturligvis sammen med Grundtvigs mange salmer – og derfor kommer du også hurtigt til at føle en forbindelse til fortidens store nationalskjald. 

Fremleje af værelse
Fra den 1. august 2022 til 1. december 2022 er der ét ledigt værelse til en mandlig studerende. Kollegiet består af 14 alumnepladser, der er ligeligt fordelt mellem mænd og kvinder. Værelserne er alle mellem 11-18 kvadratmeter.

Ansøgningskrav
Der kan optages studerende fra alle videregående uddannelser af minimum 3,5 års varighed. Du skal have bestået ét år (svarende til 60 ECTS-point) og have minimum to års studietid tilbage ved indflytning. Du skal desuden være mindst 21 år.

Der skal udfyldes et ansøgningsskema og skrives én sides motiveret ansøgning.

Ansøgningsfrist
Fristen for ansøgning til kollegiet er fredag den 9. juni 2022 kl. 23:59. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.