Få det bedste ud af dit kollegieliv hos Umeus Nordhavn

Betalt Indlæg

Velkommen til Umeus Nordhavn – et moderne kollegie med lækre lejligheder og fællesfaciliteter som eget fitnesslokale på kollegiet! Med sin smukke havnefront er Nordhavn et unikt sted, hvor man er tæt på både by og natur, og tæt på kollegiet finder man både restauranter og bade- samt saunafaciliteter, der er tilgængelige året rundt! 

Det ideelle studiemiljø

Umeus Nordhavn er skræddersyet til at imødekomme moderne studerendes behov. Med en række forskellige boligtyper og planløsninger er der nemlig både løsninger til dem der vil bo alene, og dem der gerne vil bo sammen som par, hvilket der er mulighed for i de større studios.

De 1-værelses lejligheder, eller studios, i Umeus Nordhavn er fra 17 – 35 kvadratmeter og har en husleje fra 6.900 kr./md. og 84 studios har endda helt egne køkkenfaciliteter.
Du kan læse mere om de forskellige slags studios på kollegiets egen side her.

Alle lejligheder er fuldt møblerede og klar til indflytning, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – dine studier og dit sociale liv. Der er selvfølgelig mulighed for at tilpasse din bolig, så den passer til lige netop dig; blandt andet med fleksible indretningsmuligheder såsom flytbare hylder. Hos Umeus Nordhavn har man endda eget badeværelse og enten fuldt køkken eller tekøkken. Derudover har man adgang til kollegiets egen læsesal, loungeområde, fælleskøkkener – og endda kollegiets helt eget fitness og tagterrasse!

Fitness og fællesskab

På Umeus Nordhavn bliver det lettere at balancere studielivet, så du både kan passe studierne i kollegiets moderne læsesal, og samtidig passe dine fritidsaktiviteter som f.eks. træning. Hos Umeus Nordhavn finder man nemlig et bredt udvalg af træningsudstyr, uanset om man er til styrketræning, kredsløbstræning eller yoga. Og det bedste af det hele? Du behøver ikke engang forlade kollegiet for at få din daglige dosis motion!

Studieboliger i Nordhavn med eget fitness


Hos Umeus Nordhavn bor du tæt på både vand og by. Og så har du alt fra læsesal til fitness på selve kollegiet!

Det sociale kollegieliv

På Umeus Nordhavn vægtes fællesskabet højt. Med regelmæssige arrangementer og aktiviteter er der altid mulighed for at møde nye mennesker og tage del i det sociale kollegieliv. Træn med dine kollegiefæller i stueetagens fitness, deltag i hyggelige sammenkomster i loungen, eller invitér til fællesmiddag i fælleskøkkenet, eller hæng ud på tagterrassen! Kollegielivet handler ikke kun om at bo under samme tag, det handler om at dele oplevelser og være en støtte for hinanden.

Ansøg nu og bliv en del af fællesskabet

Drømmer du om et kollegiemiljø, der kombinerer moderne faciliteter med et aktivt socialt liv? Så ansøg hos Umeus Nordhavn! Med ledige boliger og en enkel ansøgningsproces er dit nye hjem kun få klik væk. Vær en del af det inkluderende miljø, hvor studerende fra alle baggrunde og uddannelser er velkomne.

Du kan følge UMEUS Nordhavn på Instagram for de seneste opdateringer og spændende nyheder! Du finder dem på @umeus_living 


Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.