Ansøg motiveret mellem 1.-15. februar!

Ansøgningsvindue lukker snart

Der er snart åbent for modtagelse af motiverede ansøgninger til dette populære kollegium. Ansøgningsvinduet er åbent mellem d. 1. og d. 15. september, 2021. 

Kollegiet er beliggende på det centrale Nørrebro, med ca. 10-15 minutter på cykel til Indre By. Værelserne er rummelige, lyse og indeholder et stort og moderne badeværelse med gulvvarme.

Kollegiet er ret luksuriøst, da der er rengøringspersonale til fællesområder og varme i gulvet på dit eget badeværelse. Derudover ligger huslejen på kun 3.233 kr./mdr. inkl. internet samt frit forbrug af vand, el og varme (aug, 2021). Dermed er der også luft i budgettet til at bruge SU-en på noget mere spændende end kun at betale husleje!

Ansøgning
Alle studerende på en SU-berettiget bachelor- eller kandidatuddannelse, kan sende en motiverede ansøgning om et værelse på kollegiet. Der kan tidligst ansøges tre måneder inden forventet studiestart.

Kollegiet tager kun imod motiverede ansøgninger over en 2 ugers periode fire gange årligt – næste periode er mellem d. 1. og d. 15. september, 2021.

Bemærk, at der skal sendes tre kopier (i én kuvert) af ansøgningen med posten, som skal være kollegiet i hænde inden den 15. september. Derfor er det smart at være tidligt ude med ansøgningen. Der kan ikke ansøges via e-mail, hvis du ønsker at ansøge motiveret. 

Ellers kan du nøjes med ventelisten, som kan ansøges online. En stor del af kollegiets beboere, findes dog via den motiverede ansøgningsproces. Hvis du vælger den motiverede ansøgning, skal du stadig skrive dig op online på ventelisten. Læs mere om dette på næste side.

Du kan med fordel skrive din motiverede ansøgning for at give ansøgningskomiteen et godt indtryk – svarer du godt på spørgsmålene, så kan du ende med at springe ventetiden over!

Ansøgningsfrist: 1.-15. september, 2021.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ansøgningsfrist 6. oktober

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoen d. 6. oktober. Dette er dagen for kollegiets næste ansøgningsfrist. Om…

LÆS MERE »

62 ledige kollegieboliger

I Ballerup blev et kollegium indviet i oktober 2020 og lige nu er der 60 ledige studieboliger! De lyst indrettede boliger kommer med eget køkken,…

LÆS MERE »

336 nye studieboliger

Til november 2021, forventes 336 helt nye og moderne  studieboliger at stå indflytningsklar på Amager. Boligerne ligger tæt på metro, og boligkomplekset er udstyret med…

LÆS MERE »
Koekken Blaekhus Frederiksberg

Nye boliger på Frederiksberg

Nye boliger på Frederiksberg Denne bygherre har de sidste par år, bygget moderne boliger til studerende, nyuddannede og unge professionelle, rundt omkring i København. Lige…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.