Ansøg mellem 1. og 15. maj

Der er snart åbent for modtagelse af motiverede ansøgninger på dette lækre kollegie. Der er åbent mellem 1-15. maj, 2020. Kollegiet er beliggende på det centrale Nørrebro med ca. 10-15 minutter på cykel til indre København. Værelserne er rummelige, lyse og indeholder et stort og moderne badeværelse med gulvvarme.

Det er lidt af et “Luksus kollegium”, da der er rengøringspersonale til fællesområder, varme i gulvet på dit eget badeværelse og huslejen er rigtig lav.

Huslejen ligger på kun 3.049 kr./mdr. inkl. internet samt frit forbrug af vand, el og varme (jan, 2020).

Ansøgning
Alle studerende på en SU-berettiget bachelor- eller kandidatuddannelse kan sende en motiverede ansøgning om et værelse på kollegiet. Der kan tidligst ansøges tre måneder inden forventet studiestart.

Kollegiet tager kun imod motiverede ansøgninger over en 2 ugers periode fire gange årligt – næste periode er mellem 1.-15. maj, 2020.

Bemærk dog, at der skal sendes tre kopier (i én kuvert) af ansøgningen med posten, som skal være kollegiet i hænde inden den 15. maj. Derfor er det en god ide, at være tidligt ude med ansøgningen. Der kan ikke ansøges via e-mail, hvis du ønsker at ansøge motiveret. Ellers kan du nøjes med ventelisten, som kan ansøges online, men en stor del af kollegiets beboere findes via den motiverede ansøgningsproces.

Derfor kan du med fordel skrive din motiveret ansøgning inden ansøgningsvinduet, så ansøgningen kan sendes med posten i starten af perioden.

Ansøgningsfrist: 1.-15. maj, 2020.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

NYHEDER

160 nye studieboliger i Lyngby

160 nye studieboliger i Lyngby Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. Til foråret vil 160 helt nye studieboliger stå indflytningsklar…

LÆS MERE »

50 ledige boliger

50 ledige boliger Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig som det er at booke et hotelværelse? Så

LÆS MERE »

360 nye lejeboliger i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Studiehoteller

En hotelkæde giver studenter-tilbud på syv lokationer i Københavnsområdet (inklusiv Roskilde).  Hotellerne ligger her: Vesterbro, Amager, Lyngby, Ballerup, Ishøj og Roskilde. Valgfriheden gør det muligt…

LÆS MERE »

VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.