Bo for kun 3.049 kr./md. – Ansøgningsfrist på Nørrebro

Obs! Ansøgningsfristen er overskredet.

Nu er der snart åbent for modtagelse af motiverede ansøgninger til dette populære kollegium. Ansøgningsvinduet er åbent mellem d. 1. og d. 15. september, 2022. 

Kollegiet er beliggende på det centrale Nørrebro, med ca. 10-15 minutter på cykel til Indre By. Værelserne er rummelige, lyse og indeholder et stort og moderne badeværelse med gulvvarme.

Kollegiet er ret luksuriøst, da der er rengøringspersonale til fællesområder og varme i gulvet på dit eget badeværelse. Derudover ligger huslejen på kun 3.049 kr./mdr. inkl. internet samt frit forbrug af vand, el og varme (februar, 2022). Dermed er der også luft i budgettet til at bruge SU-en på noget mere spændende end kun at betale husleje!

Ansøgning
Alle studerende på en SU-berettiget bachelor- eller kandidatuddannelse, kan sende en motiverede ansøgning om et værelse på kollegiet. Der kan tidligst ansøges tre måneder inden forventet studiestart.

Kollegiet tager kun imod motiverede ansøgninger over en 2 ugers periode fire gange årligt – næste periode er d. 1.-15. september, 2022.

Bemærk, at der skal sendes tre kopier (i én kuvert) af ansøgningen med posten, som skal være kollegiet i hænde inden den 15. september. Derfor er det smart at være tidligt ude med ansøgningen. Der kan ikke ansøges via e-mail, hvis du ønsker at ansøge motiveret. 

Ellers kan du nøjes med ventelisten, som kan ansøges online. En stor del af kollegiets beboere, findes dog via den motiverede ansøgningsproces. Hvis du vælger den motiverede ansøgning, skal du stadig skrive dig op online på ventelisten. Læs mere om dette på næste side.

Du kan med fordel skrive din motiverede ansøgning for at give ansøgningskomiteen et godt indtryk – svarer du godt på spørgsmålene, så kan du ende med at springe ventetiden over!

Ansøgningsfrist: 1.-15. september, 2022.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Kollegieværelse

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Moderne studieboliger ved Bryggen

Ledige studieboliger hos Nido Bryggen

Betalt annonce
Nido Bryggen er studieboliger i absolut særklasse – her er gennemtænkt indretning og funktionelle løsninger. Her får du møblerede boliger og fede fællesfaciliteter som fitnesscenter og stor solbeskinnet tagterrasse….

LÆS MERE »
Lys indretning i Akeleje Hus

Ledige ungdomsboliger i Valby

Disse 189 moderne ungdomsboliger ligger i en nyere bydel i Valby. Lige nu er der flere ledige 1-værelses lejligheder fra 34 kvadratmeter. Ungdomsboligerne Boligerne er…

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
Studiebolig i Vanløse

Ledig bolig på Godthåbsvej

Ledig bolig i vanløse Netop nu er der en ledig 1-værelses studiebolig i dette hyggelige boligkompleks i Vanløse. Boligerne Bygningen har 67 nye ungdomsboliger som…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.