Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ansøg mellem 1. og 15. februar

Der er snart åbent for modtagelse af motiverede ansøgninger på dette lækre kollegie. Der er åbent mellem 1-15. februar, 2020. Kollegiet er beliggende på det centrale Nørrebro med ca. 10-15 minutter på cykel til indre København. Værelserne er rummelige, lyse og indeholder et stort og moderne badeværelse med gulvvarme.

Det er lidt af et “Luksus kollegium”, da der er rengøringspersonale til fællesområder, varme i gulvet på dit eget badeværelse og huslejen er rigtig lav.

Huslejen ligger på kun 3.049 kr./mdr. inkl. internet samt frit forbrug af vand, el og varme (jan, 2020).

Ansøgning 
Alle studerende på en SU-berettiget bachelor- eller kandidatuddannelse kan sende en motiverede ansøgning om et værelse på kollegiet. Der kan tidligst ansøges tre måneder inden forventet studiestart.

Kollegiet tager kun imod motiverede ansøgninger over en 2 ugers periode fire gange årligt – næste periode er mellem 1.-15. februar, 2020. 

Bemærk dog, at der skal sendes tre kopier (i én kuvert) af ansøgningen med posten, som skal være kollegiet i hænde inden den 15. februar. Derfor er det en god ide, at være tidligt ude med ansøgningen. Der kan ikke ansøges via e-mail, hvis du ønsker at ansøge motiveret. Ellers kan du nøjes med ventelisten, som kan ansøges online, men en stor del af kollegiets beboere findes via den motiverede ansøgningsproces.

Derfor kan du med fordel skrive din motiveret ansøgning inden ansøgningsvinduet, så ansøgningen kan sendes med posten i starten af perioden. 

Ansøgningsfrist: 1.-15. februar, 2020. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.