Ansøg motiveret mellem 1.-15. februar!

Ansøgningsvindue lukker snart på det centrale Nørrebro

Der er snart åbent for modtagelse af motiverede ansøgninger til dette populære kollegium. Ansøgningsvinduet er åbent mellem d. 1. og d. 15. juni, 2021. 

Kollegiet er beliggende på det centrale Nørrebro, med ca. 10-15 minutter på cykel til Indre By. Værelserne er rummelige, lyse og indeholder et stort og moderne badeværelse med gulvvarme.

Kollegiet er ret luksuriøst, da der er rengøringspersonale til fællesområder og varme i gulvet på dit eget badeværelse. Derudover ligger huslejen på kun 3.233 kr./mdr. inkl. internet samt frit forbrug af vand, el og varme (november, 2020). Dermed er der luft i budgettet til at bruge SU-en på noget mere spændende!

Ansøgning
Alle studerende på en SU-berettiget bachelor- eller kandidatuddannelse, kan sende en motiverede ansøgning om et værelse på kollegiet. Der kan tidligst ansøges tre måneder inden forventet studiestart.

Kollegiet tager kun imod motiverede ansøgninger over en 2 ugers periode fire gange årligt – næste periode er mellem d. 1. og d. 15. juni, 2021.

Bemærk, at der skal sendes tre kopier (i én kuvert) af ansøgningen med posten, som skal være kollegiet i hænde inden den 15. juni. Derfor er det en god ide, at være tidligt ude med ansøgningen. Der kan ikke ansøges via e-mail, hvis du ønsker at ansøge motiveret. 

Ellers kan du nøjes med ventelisten, som kan ansøges online. En stor del af kollegiets beboere, findes dog via den motiverede ansøgningsproces. Hvis du vælger den motiverede ansøgning, skal du stadig skrive dig op online på ventelisten. Læs mere om dette på næste side.

Du kan med fordel skrive din motiverede ansøgning for at give ansøgningskomiteen et godt indtryk – svarer du godt på spørgsmålene, så kan du ende med at springe ventetiden over!

Ansøgningsfrist: 1.-15. juni, 2021.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Rundvisning på Østerbro

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoerne den 2. og den 28. juni. Dette er datoerne for kollegiets…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.