Moderne kollegieliv hos UMEUS Amager

Betalt indlæg

Drømmer du om et levende og socialt kollegiemiljø, der også tilbyder lækre værelser og moderne faciliteter? Så er UMEUS Amager et super godt bud!

UMEUS Amager er ikke bare et sted at bo; det er et fællesskab, hvor kollegiefæller mødes og minder skabes. Med 19 fælleskøkkener, der hver huser mellem 14-21 beboere, er der altid en livlig stemning og følelsen af fællesskab.

SU-venlig husleje og moderne kollegieliv

Kollegieboligerne hos UMEUS Amager er designet til at imødekomme dine behov som moderne studerende. Tanken er, at det skal være let, lækkert og bekvemmeligt, og der findes derfor såkaldte ’studios’ (1-værelses lejligheder) i forskellige størrelser og planløsninger med en SU-venlig husleje fra 5.900 kr./md.

Alle studios har lyst og moderne leverum, og er møblerede på forhånd med seng, skrivebord og stol. Der er dog stadig mulighed for at tilføje dit personlige præg og skabe et hjem, der er unikt for dig, med smarte flytbare hylde-løsninger, der giver dig mulighed for at skabe det look og de funktioner der er vigtige for lige præcis dig. Derudover har alle studios eget badeværelse og tekøkken med vask og emhætte. Som beboer hører man derudover til et fælleskøkken på etagen, hvor man kan mødes med sine kollegiefæller til f.eks. morgenmadshygge eller fællesmiddage. Du kan læse mere om Umeus Amagers studios på kollegiets egen side her.

UMEUS Amager er mere end blot moderne kollegieværelser; på kollegiet finder man f.eks. tagterrasse, vaskeri og et hyggeligt loungeområde, hvor kollegiefællerne kan mødes til en snak over kaffen. Derudover har kollegiet egen læsesal og flere grupperum, så studierne kan prioriteres; perfekte faciliteter til det moderne kollegieliv!

Kollegiefællesskabet og ideelle rammer

Som studerende kan man godt af og til få fornemmelsen af, at være rigtig langt hjemmefra, og derfor kan det sociale kollegieliv virkelig være guld værd! På UMEUS Amager fejres det sociale liv med en bred vifte af arrangementer, lige fra torsdagsbarer til fællesmiddage, der giver dig mulighed for at forbinde dig med dine kollegiefæller – både dem der hører til dit køkken og på tværs af køkkenerne!

Man har med andre ord rig mulighed for at dyrke det tætte fællesskab, som kollegielivet er kendt for. Kollegiefællerne kan for eksempel mødes til kaffe i loungen, en forfriskning på en af altanerne eller tagterrassen, eller til fælles madlavning og middag i køkkenet.


Umeus Amager består af 336 studios i forskellige størrelser, med en SU-venlig husleje fra 5.900 kr./md. 

Åbent for ansøgninger nu

Med helt eget studio for 5.900 kr./md. og udsigt til et liv med tagterrasse og masser af kollegiehygge, er Umeus Amager et populært bud for mange studerende.

Heldigvis er der netop nu ledige studios, så hvis du tænker, at Umeus Amager er lige noget for dig, er ansøgningsprocessen heldigvis også enkel: Udfyld blot ansøgningsskemaet, og skriv en motiveret ansøgning, der viser din entusiasme for at blive en del af fællesskabet.

På Umeus Amager værdsættes diversitet, og kollegiet vægter et inkluderende miljø, med studerende der kommer fra forskellige uddannelser, på tværs af køn, nationalitet og alder.

Du kan opdage alt hvad Umeus Amager har at tilbyde, herunder et udvalg af studios og en tage en virtuel rundvisning på kollegiet, ved at klikke på linket nedenfor.

For spændende nyheder og opdateringer, kan du også følge UMEUS Amager på Instagram her: @umeus_living


Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)

Kollegie i København NV

Dette kollegie ligger i København NV, lige på grænsen til Nørrebro. På kollegiet har man egen kollegielejlighed, og så er der masser af fællesrum hvor kollegiefællerne kan samles og dele kollegielivet. …

LÆS MERE »
1 værelses bolig i Valby

Ledige dele-venlige ungdomsboliger

Disse boliger ligger i Valby, og her er både dele-venlige 2-værelses lejligheder med 2 separate soverum og fælles køkken-alrum, samt rummelige 1-værelses til dig der ønsker at bo for dig selv….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.