Ledige studielejligheder i Søborg

Oew Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har lige nu ledige studielejligheder. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel.

Moderne studielejligheder
Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil bo alene, eller sammen med en kæreste. Alle boliger har eget badeværelse og trinettekøkken, så her er der plads til hverdagens travle gang. Der er højt til loftet, og nogle værelser kommer endda med hems som giver lejlighederne en god og naturlig rumopdeling. Værelserne er udviklet med inspiration fra “New Yorker-stilen”, er lyse og har moderne elementer. Derudover er buede lofter med til at give værelserne et moderne udtryk. Værelserne er mellem 27-51 kvadratmeter (brutto).

Huslejen på kollegiet starter fra 5.030 kr./mdr., og blandt de ledige studielejligheder er 5.490 kr. det billigste. Herudover betales et månedligt accontobeløb til el, vand og varme på 580 kr. Bemærk, at der kan søges boligstøtte til alle boliger, men at din godkendelse afhænger af din indtægt og af lejemålets type og pris.

Kollegiet er til studerende og uddannelsessøgende – enten alene eller med en kæreste.

Området
I området omkring boligerne finder den studerende grønne arealer hvor der kan åndes ud og gåes lange ture. Derudover finder den studerende offentligt transport tæt på, som hurtigt kan transportere dig ind til byen, til arbejdet, familien eller studiet. Tæt på studielejlighederne kan der handles de nødvendige dagligvarer mens der heller ikke er langt til byen hovedstrøg og hyggelige caféer. Området omkring studielejlighederne er oplagt for dig som ønsker at bo tæt på byen men vægter naturen og en mere rolig hverdag højt. 

Ansøgning
Kollegiet har lige nu flere ledige studielejligheder i det nye år. Læs mere om hvordan du skriver dig op, ved at klikke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.