Ingen venteliste

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver dig mulighed for aktivt at påvirke dine chancer for at få et kollegieværelse. Det er beboerne selv som læser ansøgningerne og dermed tildeler ledige værelser til dette kollegie.

Det er et relativt nyrenoveret kollegie (fra 2013) med en månedlig husleje på kun 2.912 kroner inkl. vand, varme, internet, elektricitet og et bidrag til kollegieforeningen. Værelserne har eget badeværelse og entré.

Faciliteter
På kollegiet er der flere fede fælles faciliteter. Blandt andet er der et træningslokale til fri afbenyttelse – så her kan du også spare fitnessmedlemskabet væk. Derudover er køkkenerne indrettet med øje for det sociale fællesskab, og en bar i kælderen giver også ofte mulighed for hyggelige stunder. Der er desuden et hobbyrum i kælderen, hvor der blandt andet kan spilles bordtennis og repareres cykler.

Med kun 18 meter til nærmeste S-togsstation kommer du til Københavns Hovedbanegård på kun 18 minutter. Inden for gåafstand findes desuden et butikscenter, restauranter, fitness og meget mere.

Ansøgning
For at være berettiget til at ansøge om et værelse på kollegiet skal du være studerende på en uddannelse, der giver dig adgang til Statens Uddannelsesstøtte (SU). Eller også skal du gå på et studie, med minimum 20 ugentlige timer, som er ulønnet eller være studerende på en erhvervsuddannelse (EUD).

Du skal udfylde et ansøgningsskema og desuden udarbejde en motiveret ansøgning. Er du endnu ikke studerende kan du stadig ansøge, såfremt det på ansøgningstidspunktet vurderes sandsynligt, at du bliver optaget på studiet ved tildeling af et værelse.

Det er kollegiets Indstillingsudvalg, der behandler ansøgningerne. Det er altså eksisterende kollegianere, der håndterer processen for optagelse på kollegiet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

NYHEDER

160 nye studieboliger i Lyngby

160 nye studieboliger i Lyngby Her er endnu en god nyhed til boligsøgende studerende i Københavnsområdet. Til foråret vil 160 helt nye studieboliger stå indflytningsklar…

LÆS MERE »

49 ledige boliger

49 ledige boliger Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig som det er at booke et hotelværelse? Så

LÆS MERE »

1 ledigt værelse i Indre By

Til februar er der ét ledigt kollegieværelse i det centrale København. Men allerede nu kan du sende din motiverede ansøgning afsted! Kollegiet ligger som en…

LÆS MERE »

360 nye lejeboliger i Valby

Valby har budt på meget i tidernes løb. Bydelen har været hjemsted for planlægningen Olsen-bandens utallige fejlslagne kup og utrættelige hungren efter at udfordre den økonomiske elite. Valby er også stedet, hvor den berygtede Valby Bakke med en stigningsprocent, der nogle steder er oppe på svimlende 13%….

LÆS MERE »

Ingen venteliste

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver…

LÆS MERE »

VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.