Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ingen venteliste

OBS, DER ER TALE OM EN ÆLDRE NYHED (OPDATERET 15. JUNI, 2020)

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver dig mulighed for aktivt at påvirke dine chancer for at få et kollegieværelse. Det er beboerne selv som læser ansøgningerne og dermed tildeler ledige værelser til dette kollegie.

Det er et relativt nyrenoveret kollegie (fra 2013) med en månedlig husleje på kun 2.857 kroner inkl. vand, varme, internet, elektricitet og enkelte tv-kanaler (feb, 2019). Depositum er også i den meget lave (8.613 kr) svarende til tre gange huslejen. Værelserne har eget badeværelse.

Med kun 18 meter til nærmeste S-togsstation kommer du til Københavns Hovedbanegård på kun 18 minutter. Inden for gåafstand findes desuden et butikscenter, restauranter, fitness og meget mere.

Kollegiet byder desuden på store fælleskøkkener/stuer, vaskerum, træningsrum, hobbyrum og kælderbar.

Ansøgning
For at være berettiget til at ansøge om et værelse på kollegiet skal du være studerende på en uddannelse, der giver dig adgang til Statens Uddannelsesstøtte (SU). Eller også skal du gå på et studie, med minimum 20 ugentlige timer, som er ulønnet eller være studerende på en erhvervsuddannelse (EUD).

Du skal udfylde et ansøgningsskema og desuden udarbejde en motiveret ansøgning. Er du endnu ikke studerende kan du stadig ansøge, såfremt det på ansøgningstidspunktet vurderes sandsynligt, at du bliver optaget på studiet ved tildeling af et værelse.

Det er kollegiets Indstillingsudvalg der behandler ansøgningerne. Det er altså eksisterende kollegianere, der håndterer processen for optagelse på kollegiet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.