Ingen venteliste - Skriv en god motiveret kollegieansøgning

Kom hurtigt til – ingen venteliste!

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Og da kollegiet lige nu har mange fraflyttere, er der bedre chancer end normalt for at blive tildelt en af disse billige studieboliger i Herlev.

Den motiverede ansøgning giver dig mulighed for aktivt at påvirke dine chancer for at få et kollegieværelse. Det er beboerne selv som læser ansøgningerne og dermed tildeler ledige værelser til dette kollegie.

Det er et relativt nyrenoveret kollegie (fra 2013) med en månedlig husleje på kun 2.912 kroner inkl. vand, varme, internet, elektricitet og et bidrag til kollegieforeningen. Værelserne har eget badeværelse og entré.

Faciliteter
På kollegiet er der flere fede fælles faciliteter. Blandt andet er der et træningslokale til fri afbenyttelse – så her kan du også spare fitnessmedlemskabet væk. Derudover er køkkenerne indrettet med øje for det sociale fællesskab, og en bar i kælderen giver også ofte mulighed for hyggelige stunder. Der er desuden et hobbyrum i kælderen, hvor der blandt andet kan spilles bordtennis og repareres cykler.

Med kun 20 meter til nærmeste S-togsstation kommer du til Københavns Hovedbanegård på kun 18 minutter. Inden for gåafstand findes desuden et butikscenter, restauranter, fitness og meget mere.

Ansøgning
For at være berettiget til at ansøge om et værelse på kollegiet skal du være studerende på en uddannelse, der giver dig adgang til Statens Uddannelsesstøtte (SU). Eller også skal du gå på et studie, med minimum 20 ugentlige timer, som er ulønnet eller være studerende på en erhvervsuddannelse (EUD).

Du skal udfylde et ansøgningsskema og desuden udarbejde en motiveret ansøgning. Er du endnu ikke studerende kan du stadig ansøge, såfremt det på ansøgningstidspunktet vurderes sandsynligt, at du bliver optaget på studiet ved tildeling af et værelse.

Det er kollegiets Indstillingsudvalg, der behandler ansøgningerne. Det er altså eksisterende kollegianere, der håndterer processen for optagelse på kollegiet.

Dette opslag er lavet i samarbejde med kollegiet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Dette kollegie bruger ikke venteliste.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

3 ledige studieboliger

189 nye studieboliger er nu blevet bygget færdig i den nye spændende bydel Grønttorvet. Af disse er 3 boliger nu ledige og klar til at…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.