Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ingen venteliste

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver dig mulighed for aktivt at påvirke dine chancer for at få et kollegieværelse.

Det er et relativt nyrenoveret kollegie (2013) med en månedlig husleje på 2.977 kroner inkl. vand, varme, internet, elektricitet og enkelte tv-kanaler (feb, 2018). Værelserne har eget badeværelse. Med S-toget kommer du hurtigt ind til indre København.

Ansøgning
For at være berettiget til et værelse på kollegiet skal du være studerende på en uddannelse, der giver dig adgang til Statens Uddannelsesstøtte (SU). Eller også skal du gå på et studie, med minimum 20 ugentlige timer, som er ulønnet eller være studerende på en erhvervsuddannelse (EUD).

Læs mere

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

      Fælleskøkken2  Fælleskøkken 4

 

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.