Ingen venteliste - Skriv en god motiveret kollegieansøgning

Ledige kollegieværelser

Dette kollegium bruger ikke ventelister. Men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Kollegiet har for nyligt haft mange fraflyttere. Derfor bliver der omkring 20 ledige værelser over sommeren.

Derfor er der bedre chancer end normalt, for at blive tildelt en af disse billige studieboliger, som ligger i Herlev.

Den motiverede ansøgning giver dig mulighed for aktivt at påvirke dine chancer for at få et kollegieværelse. Det er beboerne selv som læser ansøgningerne og tildeler ledige værelser til dette kollegium.

Det er et relativt nyrenoveret kollegium (fra 2013) med en månedlig husleje på kun 2.912 kr./mdr. inkl. vand, varme, internet, elektricitet og et bidrag til kollegieforeningen. Værelserne har eget badeværelse og entré.

Faciliteter
På kollegiet er der flere fede fælles faciliteter. Blandt andet er der et træningslokale til fri afbenyttelse – så her kan du også spare fitnessmedlemskabet væk. Derudover er køkkenerne indrettet med øje for det sociale fællesskab, og med en bar i kælderen, er der også rig mulighed for hyggelige sociale arrangementer efter studietid. Der er desuden også et hobbyrum i kælderen, hvor der blandt andet kan spilles bordtennis og repareres cykler.

Med kun 20 meter til nærmeste S-togsstation, kommer du til Københavns Hovedbanegård på kun 18 minutter. Inden for gåafstand af kollegiet, findes desuden et butikscenter, flere restauranter, fitnesscenter og meget mere.

Ansøgning
For at være berettiget til at ansøge om et værelse på kollegiet, skal du være studerende på en uddannelse, der giver dig adgang til Statens Uddannelsesstøtte (SU). Studier med minimum 20 ugentlige timer og som er ulønnet, samt erhvervsuddannelser (EUD), tillades også.

For at ansøge skal du udfylde et ansøgningsskema og desuden udarbejde en motiveret ansøgning. Er du endnu ikke studerende kan du stadig ansøge, såfremt det på ansøgningstidspunktet vurderes sandsynligt, at du vil blive optaget på studiet.

Dette opslag er lavet i samarbejde med kollegiet.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.
Dette kollegie bruger ikke venteliste.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

68 ledige kollegieboliger

I Ballerup har et nyt kollegium lige nu 68 ledige studieboliger! De lyst indrettede boliger kommer med eget køkken, badeværelse og lynhurtigt internet. Når du…

LÆS MERE »

Ledige kollegieværelser

New Yorker inspireret-kollegium beliggende i Søborg har ledige kollegieværelser. Kollegiet ligger i en ny og moderne bydel. Kollegiet indeholder boliger velegnet til dig der vil…

LÆS MERE »

Ledige studieboliger

Forestil dig hvordan din næste fridag skal være…. Du er måske lige flyttet ind i en af disse splinternye studieboliger og bruger et par timer…

LÆS MERE »
Et kollegieværelse på Basecamp Lyngby Skovbrynet

Book studiebolig online

Miljøvenlige studieboliger i Lyngby Endelig er der kommet flere studieboliger, hvor bæredygtigheden er tænkt med i byggeriet. Her er altså muligheden for dig, der gerne…

LÆS MERE »

Nye studieboliger

Til november 2021, forventes 336 helt nye og moderne  studieboliger at stå indflytningsklar på Amager. Boligerne ligger tæt på metro, og boligkomplekset er udstyret med…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.