Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ingen venteliste

Dette kollegie bruger ikke ventelister, men hvis din motiverede ansøgning er god, kan du få tildelt et værelse med det samme. Den motiverede ansøgning giver dig mulighed for aktivt at påvirke dine chancer for at få et kollegieværelse. Det er beboerne selv som læser ansøgningerne og dermed tildeler ledige værelser til ansøgere.

Det er et relativt nyrenoveret kollegie (2013) med en månedlig husleje på kun 2.871 kroner inkl. vand, varme, internet, elektricitet og enkelte tv-kanaler (feb, 2018). Depositum er også i den meget lave ende svarende til tre gange huslejen (8.613 kr). Værelserne har eget badeværelse. Med kun 18 meter til nærmeste S-togsstation kommer du til Københavns Hovedbanegård på kun 18 minutter. Inden for gåafstand findes desuden et butikscenter, restauranter, fitness og meget mere.

Kollegiet byder desuden på store fælleskøkkener/stuer, vaskerum, træningsrum, hobbyrum og kælderbar.

Ansøgning
For at være berettiget til et værelse på kollegiet skal du være studerende på en uddannelse, der giver dig adgang til Statens Uddannelsesstøtte (SU). Eller også skal du gå på et studie, med minimum 20 ugentlige timer, som er ulønnet eller være studerende på en erhvervsuddannelse (EUD).

Du skal udfylde et ansøgningsskema og desuden udarbejde en motiveret ansøgning. Er du endnu ikke studerende kan du blive tildelt et værelse, såfremt det på ansøgningstidspunktet vurderes sandsynligt at du bliver optaget.

Det er kollegiets Indstillingsudvalg der behandler ansøgningerne. Det er altså eksisterende kollegianere, der håndterer processen for optagelse på kollegiet.

Læs mere

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

      Fælleskøkken2  Fælleskøkken 4

 

Nyheder

 

Pakkeløsninger