Ledige boliger - Åbent Hus i Vanløse - kbh-Kollegier.dk

Studieboliger i Vanløse

Åbent hus d. 28. marts

Disse 136 moderne studieboliger ligger i hyggelige Vanløse der er et område i vækst, med gode shopping-muligheder, og egen metro station, der hurtigt fragter dig til f.eks. centrum af København. 

Lejlighederne
Her får man eget badeværelse og kitchenette, og så er lejlighederne indrettet lyst og lækkert, med store vinduer, der lukker masser af lys ind i boligen.

Der findes flere typer af lejemål, og lejlighederne fås med en husleje fra 6.800 kr./md. Lejemålene er fra 31-47 kvadratmeter, og der findes også 2-rumsboliger, perfekte til f.eks. et par, eller den der søger lidt mere plads. 

Der er i øjeblikket flere ledige lejemål. 

Fællesfaciliteter 
Der findes fællesrum og fælleskøkkener, så man kan hygge sig sammen, og der er også et smart såkaldt concierge -system, hvor der kan sendes/modtages post og pakker, samt et smart system til at lukke sig ind og ud, så kun autoriserede parter kan komme ind i bygningen.  Derudover er der fælles vaskeri med tørretumblere, og så er der tagterrasse!

Ansøgning og Åbent Hus
Du kan skrive dig op hos udlejer, der også har andre afdelinger blandt andet på Frederiksberg og i Valby som man også kan skrive sig op til.
Udlejer inviterer løbende til Åbent Hus, næste gang er 28. marts. Læs mere ved at klikke på knappen nedenfor.  

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Studiebolig i Vanløse

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.