Studieboliger i Vanløse

Disse 136 moderne studieboliger ligger i hyggelige Vanløse, tæt på gode shopping-muligheder, og egen metro station, der hurtigt fragter dig til f.eks. centrum af København. 

Lejlighederne
Her får man eget badeværelse og kitchenette, og så er lejlighederne indrettet lyst og lækkert, med store vinduer, der lukker masser af lys ind i boligen.

Der findes flere typer af lejemål, og lejlighederne fås med en husleje fra 6.800 kr./md. Lejemålene er fra 31-47 kvadratmeter, og der findes også 2-rumsboliger, perfekte til f.eks. et par, eller den der søger lidt mere plads. 

Der er pt. flere ledige boliger med en lejepris fra 7.800 kr./md. De ledige studielejligheder er mellem 31 og 47 kvadratmeter store. 

Fællesfaciliteter 
Der findes fællesrum og fælleskøkkener, så man kan hygge sig sammen, og der er også et smart såkaldt concierge -system, hvor der kan sendes/modtages post og pakker, samt et smart system til at lukke sig ind og ud, så kun autoriserede parter kan komme ind i bygningen.  Derudover er der fælles vaskeri med tørretumblere, og så er der tagterrasse!

Ansøgning og Åbent Hus
Næste åbent hus er tirsdag d. 25. juni

Udlejer har også andre afdelinger blandt andet på Frederiksberg og i Valby, som man ligeledes kan skrive sig op til.

Læs mere om boligerne ved at klikke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.