fbpx

Dyrk din kreative side på nyt kollegium

Lige nu er der ledige værelser på et storslået kollegium med lækre værelser og mange fede faciliteter.

Her på kollegiet er der i høj grad skabt rammerne for en masse hyggelige aktiviteter. I fællesskab kan I åbne op for hinandens kreative sider i kollegiets mange værksteder (sy-, snedker-, metal-, cykel- leder-, ler, maler og elektronikværksted).

Der er også billard, dart, bordfodbold og -tennis til dem, der ønsker at spille – måske endda med et lille væddemål på højkant. Vinderen kan passende krones med en øl eller kaffe fra kollegiets café & bar.

Værelserne
Der er to værelsestyper på kollegiet, der varierer i pris og størrelse. Du kan vælge mellem værelser fra 26 kvadratmeter der koster 5.900 kr./md. eller de større værelser fra 35 kvm som koster fra 8.600 kr./md.
Udover størrelsen på værelset er der også forskel på sengenes størrelser (90×200 eller 120×200 cm). Begge værelsestyper er møblerede og har eget badeværelse. Og så er der også eget tekøkken, hvilket gør at du kan søge om boligstøtte. 

Beliggenhed
Kollegiet ligger i Brøndby tæt på både skov og sø. Derudover er der også kun 600 m til nærmeste togstation, hvorfra du kan fragte dig hurtigt omkring. Faktisk er der kun 14 minutter til Hovedbanegården med linje B.

Åbent hus
Hvis du vil forbi for at mærke stemningen, se værelserne og vurdere beliggenheden så kan du enten tage til åbent hus eller bestille en virtuel tour. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

studiebolig brondby
The Mark kollegium

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.