Dyrk din kreative side på nyrenoveret kollegium

Lige nu er der ledige værelser på dette kreative kollegium med lækre værelser og mange fede faciliteter. Kollegiet afholder åbent hus d. 4. april. 

Her på kollegiet er der i høj grad skabt rammerne for en masse hyggelige aktiviteter. I fællesskab kan I åbne op for hinandens kreative sider i kollegiets mange værksteder (sy-, snedker-, metal-, cykel- leder-, ler, maler og elektronikværksted).

Der er også billard, dart, bordfodbold og -tennis til dem, der ønsker at spille – måske endda med et lille væddemål på højkant. Vinderen kan passende krones med en øl eller kaffe fra kollegiets café & bar.

Værelserne
Der er forskellige værelsestyper på kollegiet, der varierer i pris og størrelse.
Du kan vælge mellem enkeltværelser fra 26 kvadratmeter der koster fra 5.400 kr./md. eller de større dobbeltværelser fra 36 kvm. 

Alle værelser er møblerede, så du kun skal tænke på at tilsætte præcis det “krymmel” der gør dit værelse til det perfekte hjem for dig. Begge værelsestyper har desuden eget badeværelse og tekøkken – dette gør, at du kan søge om boligstøtte.

Beliggenhed
Kollegiet ligger i Brøndby tæt på både skov og sø. Derudover er der også kun 600 m til nærmeste togstation, hvorfra du kan fragte dig hurtigt omkring. Faktisk er der kun 14 minutter til Hovedbanegården med linje B.

Ansøgning og Åbent hus
Du ansøger via kollegiets egen hjemmeside, hvor du udfylder en formular – her skal du blandt andet vælge 5 ord, der beskriver dig bedst. Du kan også sende en mail til kollegiets community managers, hvis du har spørgsmål. Hvis du vil forbi for at mærke stemningen, se værelserne og vurdere beliggenheden så kan du enten tage kontakt til kollegiet og booke en fremvisning, eller deltage når der afholdes åbent hus. Du kan også bestille en virtuel tour.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Dette kreative kollegie i Brøndby søger nye beboere
Kollegie i Brøndby
Køkken på hyggelige The Mark

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger i København K

Nye ungdomsboliger i Kbh K

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
Ungdomsbolig på Nørrebro

Ledige 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro finder man disse 79 moderne etværelses ungdomsboliger, der ligger tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter og indeholder…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.