Kreativt kollegie søger nye beboerne - kbh-Kollegier.dk

Dyrk din kreative side på nyt kollegium

Lige nu er der ledige værelser på et storslået kollegium med lækre værelser og fede faciliteter.

Her på kollegiet er der i høj grad skabt rammerne for en masse hyggelige aktiviteter. I fællesskab kan I åbne op for hinandens kreative sider i kollegiets mange værksteder (sy-, snedker-, metal-, cykel- leder-, ler, maler og elektronikværksted).

Der er også billard, dart, bordfodbold og -tennis til dem, der ønsker at spille – måske endda med et lille væddemål på højkant. Vinderen kan passende krones med en øl eller kaffe fra kollegiets café & bar.

Værelserne
Der er to værelsestyper på kollegiet, der varierer i pris og størrelse. Du kan vælge mellem 26 kvadratmeter til 4.100 kr. pr. måned eller 32 kvm til 5.300 kr. Udover størrelsen på værelset er der også forskel på sengenes størrelser (90×200 eller 120×200 cm). Begge værelsestyper har eget badeværelse og tekøkken.

Beliggenhed
Kollegiet ligger i Brøndby tæt på både skov og sø. Derudover er der også kun 600 m til nærmeste togstation, hvorfra du kan fragte dig hurtigt omkring. Faktisk er der kun 22 minutter til Hovedbanegården med linje B.

Åbent hus
Hvis du vil forbi for at mærke stemningen, se værelserne og vurdere beliggenheden så kan du enten tage til åbent hus eller bestille en virtuel tour. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

studiebolig brondby
The Mark kollegium

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.