+140 ledige ungdomsboliger på Frederiksberg - kbh-Kollegier.dk

+140 ledige ungdomsboliger på Frederiksberg

Der er pt. ingen ledige boliger i denne afdeling.

På Frederiksberg, i bydelen Flintholm, er 225 nye ungdomsboliger ved at blive etableret. De forventes at være indflytningsklar 1. februar 2021, men allerede nu kan du reservere en bolig. Lige nu er der mere end 140 ledige boliger i dette kompleks.

Beliggenhed
Frederiksberg er kendt for sin grønne profil, konkretiseret ved eksempelvis træ-politikken, der slår fast, at alle borgere skal kunne se mindst ét træ fra deres ejendom.

Disse ungdomsboliger er ingen undtagelse. Få hunderede meter væk findes Grøndalsparken, der strækker sig fra Københavns Nordvest-kvarter til Damhussøen. I den aflange park kan dine gå- og løbeture altså føre dig vidt omkring i København.

Ved hjælp af cykel eller metro fra Flintholm Station, kan du hurtigt bevæge dig mod det centrale København og dets byliv med caféer, barer, restauranter og kulturelle tilbud.

Dermed burde det være lige til at få dækket dine behov angående kultur og natur med base fra disse ungdomsboliger.

Om boligerne
De 225 boliger har enten ét eller to værelser. Lejlighederne med to værelser giver mulighed for at huse to beboere. Boligerne udstyres alle med eget badeværelse og køkken, hvilket gør det muligt at søge om boligstøtte. 

Boligerne koster mellem 4.925-8.500 kr. pr. måned. Boligerne med et værelse er på 25-35 kvadratmeter. 

Lejlighederne indrettes i nordisk stil og med store vinduespartier. Hver bolig udstyres desuden med egen altan, fransk altan, (semi)privat terasse, eller lille forhave – afhængig af boligens placering og størrelse.

Der vil også være fri adgang til fælles opholdsrum, køkken, vaskerum og tagterrasse. Derudover er der et udekøkken i det grønne gårdmiljø.

Bygningernes tage er belagt med en tagvegetation, der kaldes Mos-Sedum, som har til hensigt at opsamle regnvand og bidrage positivt til områdets biodiversitet.

Bemærk, at husdyr ikke er tilladt.

Åbent hus
Ungdomsboligerne står, som nævnt, først står klar til februar 2021. Det er dog aldrig dumt at være ude i god tid. Derfor kan du allerede nu skrive dig op på afdelingens interesseliste for at høre mere.

Når du er skrevet på interesselisten vil du blive inviteret til et åbent hus-arrangement. Bemærk, at det er en betingelse for reservere en bolig, at du har deltaget i et åbent hus-arrangement. For at komme i betragtning til en af ungdomsboligerne i afdelingen er det i øvrigt et krav, at du er mellem 18-35 år.

Læs mere om dette ved at klikke på knappen nedenfor.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
kollegieværelset

Adskillige ledige kollegieværelser

En kollegieadministrator, der råder over kollegier flere steder i København, har lige nu adskillige ledige værelser. Mange af kollegieboligerne, som egentlig var tiltænkt amerikanske studerende,…

LÆS MERE »

Rundvisning på Østerbro

Hvis du er til madordning, fællesskabelige aktiviteter og Østerbros hyggelige bymiljø, så bemærk datoerne den 2. og den 28. juni. Dette er datoerne for kollegiets…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.