Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

225 ungdomsboliger på Frederiksberg

På Frederiksberg, i bydelen Flintholm, er 225 nye ungdomsboliger ved at blive etableret. De forventes at være indflytningsklar 1. februar 2021, men allerede nu kan du skrive dig på afdelingens såkaldte interesseliste.

Beliggenhed
Frederiksberg er kendt for sin grønne profil, konkretiseret ved eksempelvis træ-politikken, der slår fast, at alle borgere skal kunne se mindst ét træ fra deres ejendom.

Disse ungdomsboliger er ingen undtagelse. Få hunderede meter væk findes Grøndalsparken, der strækker sig fra Københavns Nordvest-kvarter til Damhussøen. I den aflange park kan dine gå- og løbeture altså føre dig vidt omkring i København.

Ved hjælp af cykel eller metro fra Flintholm Station, kan du hurtigt bevæge dig mod det centrale København og dets byliv med caféer, barer, restauranter og kulturelle tilbud.

Dermed burde det være lige til at få dækket dine behov angående kultur og natur med base fra disse ungdomsboliger.

Om boligerne
De 225 boliger har enten ét eller to værelser. Lejlighederne med to værelser giver mulighed for at huse to beboere. Boligerne udstyres alle med eget badeværelse og køkken, hvilket gør det muligt at søge om boligstøtte. Kbh-kollegier kender på nuværende tidspunkt ikke ungdomsboligernes huslejepriser.

Lejlighederne indrettes i nordisk stil og med store vinduespartier. Hver bolig udstyres desuden med egen altan, fransk altan, (semi)privat terasse, eller lille forhave – afhængig af boligens placering og størrelse.

Der vil også være fri adgang til fælles opholdsrum, køkken, vaskerum og tagterrasse. Derudover er der et udekøkken i det grønne gårdmiljø.

Bygningernes tage er belagt med en tagvegetation, der kaldes Mos-Sedum, som har til hensigt at opsamle regnvand og bidrage positivt til områdets biodiversitet.

Bemærk, at husdyr ikke er tilladt.

Skriv dig op og bliv orienteret
Ungdomsboligerne står, som nævnt, først står klar til februar 2021. Det er dog aldrig dumt at være ude i god tid. Derfor kan du allerede nu skrive dig op på afdelingens interesseliste for at høre mere. Læs mere om dette ved at klikke på knappen nedenfor.

For at komme i betragtning til en af ungdomsboligerne i afdelingen er det et krav, at du er mellem 18-35 år.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.