Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

+70 ledige boliger

Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig som det er at booke et hotelværelse? Så læs med her! På Østerbro åbnes der 1. oktober 2020 for 165 såkaldte hotellejligheder. Der er pt. 73 ledige boliger (opd. 18. september).

De er især tiltænkt studerende og giver altså nogle af de fordele som du kender fra hotelbesøg: online booking, hvor du selv bestemmer tidsperiode: (dog mellem 6 måneder – tre år) og adgang til en reception.

Beliggenhed
Studieboligerne ligger få hundrede meter fra Fælledparken og dermed er du sikret et skønt åndehul, hvor tankerne både kan samles eller glemmes.

Her er man stadig tilpas tæt på byen til at et væld af caféer, restauranter og specialbutikker er inden for rækkevidde.

Om studielejlighederne
Byggeriget, der består af 165 boliger fordelt på seks etager, er designet med et fokus på hjemlig atmosfære. Derfor er der indrette adskillige opholdsrum og lounges – både inde og ude – hvor hyggen kan sprede sig. 

I gården er der gode spisepladser og på tagterrassen kan udsigten over Østerbro nydes.

De 165 studieboliger varierer i størrelse, men har alle eget køkken og bad. Der findes mere end 30 forskellige boligtyper i komplekset. Dermed er der stor chance for at finde en bolig, der matcher netop dine behov.

Ansøgningskriterier
Eftersom der her er tale om et bookingsystem – fremfor egentlige ansøgningsrunder – vil der ikke være specifikke ansøgerkrav. Som studerende handler det altså blot om at finde en ledig bolig og booke den online.

Åbent hus
Søndage fra 14:30-15:30 afholdes åbent hus-arrangementer, hvor det vil være muligt at se en udstillingslejlighed.  

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nye studieboliger på Østerbro.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.