Fire ledige boliger på Østerbro - kbh-Kollegier.dk

Fire ledige boliger på ØSTERBRO

Der er i øjeblikket ingen ledige boliger i denne afdeling (juli 2021).

Ville du også ønske, at det var lige så let at få en studiebolig, som det er at booke et hotelværelse? Så læs med her!

Boligerne i denne afdeling, er især tiltænkt studerende, og giver nogle af de fordele, som du kender fra hotelbesøg: online booking, hvor du selv bestemmer tidsperiode: (dog mellem 6 måneder – tre år) og adgang til en reception.

Beliggenhed
Studieboligerne ligger få hundrede meter fra Fælledparken og dermed er du sikret et skønt åndehul, hvor tankerne både kan samles eller glemmes.

Her er du stadig tilpas tæt på byen til, at et væld af caféer, restauranter og specialbutikker, er inden for rækkevidde.

Om studielejlighederne
Byggeriget, der består af 165 boliger fordelt på seks etager, er designet med et fokus på hjemlig atmosfære. Derfor er der indrettet adskillige opholdsrum og lounges – både inde og ude – hvor hyggen kan sprede sig. 

I gården er der gode spisepladser, og på tagterrassen kan udsigten over Østerbro nydes.

De 165 studieboliger varierer i størrelse, men har alle eget køkken og bad. Der findes mere end 30 forskellige boligtyper i komplekset, og dermed er der stor chance for at finde en bolig, der matcher netop dine behov. Lige nu er der fire ledige boliger.

Ansøgningskriterier
Eftersom der her er tale om et bookingsystem – fremfor egentlige ansøgningsrunder – er der ikke specifikke ansøgerkrav. Som studerende, handler det altså blot om at finde en ledig bolig og booke den online.

Åbent hus
Søndage fra 14:30-15:30 afholdes åbent hus-arrangementer, hvor det vil være muligt at se en udstillingslejlighed. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

9 ledige boliger på Frederiksberg

På Frederiksberg-kollegium er der 13 ledige værelser! I Frederiksbergs grønne byzone findes et kollegium ved Falkoner Allé og Godthåbsvej, der er internationalt præget. Kollegiet er…

LÆS MERE »

Kollegieværelser ved Rundetaarn

Der bliver snart et ledigt værelse på et kollegium beliggende i det centrale København. Derudover fremlejes der også et værelse fra 01.09.21-31.01.22. Læs mere om værelserne…

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr. Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.