nye ungdomsboliger på ydre nørrebro

I disse nyere ungdomsboliger på ydre Nørrebro kan man bo i egen 1-værelses lejlighed eller bo sammen med andre studerende i større lejligheder med fælleskøkken og flere badeværelser. Der findes også lejligheder der er velegnede til par.

Boligerne
Boligerne varierer i størrelse og udformning. Fælles for dem alle er dog, at de er møblerede.

I de større lejligheder hvor man bor flere sammen, er der stort køkken og flere badeværelser, som beboerne deler.

Lejlighederne hvor man bor for sig selv er fra 26 kvadratmeter og huslejen starter fra 8.000 kr./md.
I boligerne hvor man bor selv eller som par, er der eget badeværelse og tekøkken, hvilket gør det muligt at ansøge om boligstøtte.

Lejen er inklusiv møbelpakke og WiFi, og inkluderer adgang til fælles loungeområde samt fællesvaskeri. Bor man i de større lejligheder på øverste etage, har man derudover også adgang til tagterrassen med udsigt over byen.

Beliggenhed
Boligerne ligger på ydre Nørrebro, tæt på spisesteder og caféer, og så ligger Nørrebro station i gåafstand, hvorfra man kan tage bus, s-tog og metro. Man er heller ikke langt fra det populære Stefansgade-kvarter, samt grønne områder i form af bl.a. populære Assistens Kirkegård. Derudover er der masser af indkøbsmuligheder, og kun kort cykelafstand til centrum København. 

Ansøgning
Der udlejes direkte via udlejers hjemmeside.

Man klikker sig ind på den boligtype man er interesseret i og trykker “Registrer interesse”, hvorefter man kontaktes af udlejningen.

Udlejer har også en afdeling på Østerbro.

Du skal være studerende, nyuddannet eller såkaldt Young Professional, og ikke være registreret i RKI for at leje en bolig. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nye boliger på Nørrebro

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.