Ungdomsboliger på ydre Nørrebro

I disse nyere ungdomsboliger på ydre Nørrebro kan man bo i egen 1-værelses lejlighed eller bo sammen med andre studerende i større lejligheder med fælleskøkken og flere badeværelser. Der findes også lejligheder der er velegnede til par.

Boligerne
Boligerne varierer i størrelse og udformning. Fælles for dem alle er dog, at de er møblerede.

I de større lejligheder hvor man bor flere sammen, er der stort køkken og flere badeværelser, som beboerne deler.

Lejlighederne hvor man bor for sig selv er fra 30 kvadratmeter og huslejen starter fra 8.400 kr./md. (juni 2024). I boligerne hvor man bor selv eller som par, er der eget badeværelse og tekøkken, hvilket gør det muligt at ansøge om boligstøtte.

Alle beboere har adgang til fællesfaciliteter såsom vaskeri og fælleslokaler. Bor man i de større lejligheder på øverste etage, har man derudover også adgang til tagterrassen med udsigt over byen.

Beliggenhed
Boligerne ligger på ydre Nørrebro, tæt på spisesteder og caféer, og så ligger Nørrebro station i gåafstand, hvorfra man kan tage bus, s-tog og metro. Man er heller ikke langt fra det populære Stefansgade-kvarter, samt grønne områder i form af bl.a. populære Assistens Kirkegård. Derudover er der masser af indkøbsmuligheder, og kun kort cykelafstand til centrum København. 

Ansøgning
Der udlejes direkte via udlejers hjemmeside.

Man klikker sig ind på den boligtype man er interesseret i og trykker “Registrer interesse”, hvorefter man kontaktes af udlejningen.

Du skal være studerende, nyuddannet eller såkaldt Young Professional, og ikke være registreret i RKI for at leje en bolig. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nye boliger på Nørrebro

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
Nye ungdomsboliger på Amager

Ledige ungdomsboliger på Amager

Disse 173 spritnye ungdomsboliger står klar til indflytning i februar 2024. Her er både 1- og 2-værelses boliger, hvoraf flere har enten hems, altan, terrasse eller er i to plan. …

LÆS MERE »
1-værelses boliger i Valby

Mange ledige studieboliger i Valby

Disse flotte og moderne 1-værelses studieboliger ligger i hyggelige Valby. Her er eget badeværelse og fuldt køkken, og så er man aldrig langt fra indkøbssteder, spisesteder og grønne områder….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Kan opsiges når som helst, til udgangen af en medlemsperiode.