nye ungdomsboliger på ydre nørrebro

Disse spritnye ungdomsboliger på ydre Nørrebro er netop åbnet for udlejning 15. august 2023!

Her kan man bo i egen 1-værelses lejlighed eller bo sammen med andre studerende i større lejligheder med fælleskøkken og flere badeværelser. Der findes også lejligheder hvor man kan bo som par.


Boligerne
Boliger varierer i størrelse og udformning. Fælles for dem alle er, at de er møblerede.

I de større lejligheder hvor man bor flere sammen, er der stort køkken og flere badeværelser, som beboerne deler.

Lejlighederne er fra 30 kvadratmeter og huslejen er fra 8.000 kr./md.
I boligerne hvor man bor selv eller som par, er der eget badeværelse og tekøkken, hvilket gør det muligt at ansøge om boligstøtte.

Lejen er inklusiv møbelpakke, wifi og inkluderer adgang til fælles loungeområde samt fællesvaskeri. Bor man i de større lejligheder på øverste etage, har man derudover også adgang til tagterrassen med udsigt over byen.

Beliggenhed
Boligerne ligger på ydre Nørrebro, tæt på spisesteder og caféer, og så ligger Nørrebro station i gåafstand, hvorfra man kan tage bus, s-tog og metro. Man er heller ikke langt fra det populære Stefansgade-kvater, samt grønne områder i form af bl.a. populære Assistens Kirkegård. Derudover er der masser af indkøbsmuligheder, og kun kort cykelafstand til centrum København. 

Ansøgning
Der udlejes direkte via udlejers hjemmeside.

Man klikker sig ind på den boligtype man er interesseret i og trykker “Registrer interesse”, hvorefter man kontaktes af udlejningen.

Udlejer har også en afdeling på Østerbro.

Du skal være studerende, nyuddannet eller såkaldt Young Professional, og ikke være registreret i RKI for at leje en bolig. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nye boliger på Nørrebro

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Nye boliger i Valby

Ledige gennemrenoverede studios i Valby

Disse studios ligger i det centrale Valby og er alle moderne og lyse. Boligerne er 1-værelses lejligheder med adgang til hyggelige fællesfaciliteter, og så er de top-gennemrenoverede fra et tidligere hotel til fede lejligheder. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 42 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 139 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 169 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 134 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 199 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 179 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.