Nido Bryggen

Studieboliger som du ikke har set dem før


Da Nido Bryggen åbnede op for leje af 390 nybyggede studieboliger i september 2022, fik det Københavnske studieboligmarked en helt ny klasse af studieboliger.
Både lejligheder og fællesområder er nemlig skabt og designet med henblik på, at opfylde beboernes behov 24/7.

Nido Bryggen ligger blot fem minutters gang fra Islands Brygge metrostation, og er man studerende ved Københavns Universitet Søndre Campus, også kaldet KUA, har man heller ikke langt – Nido Bryggen ligger nemlig lige på den anden side af gaden.
Nido Bryggens lokation er dog ideel for alle studerende i København, da man nemt og bekvemt kan komme til Nørreport med metroen, hvor man finder s-tog der kan fragte en videre rundt i hovedstadsområdet.
Man er også i cykelafstand til flere Københavnske uddannelsesinstitutioner. 

Boligerne hos Nido Bryggen er alle møblerede med seng med indbygget opbevaring, skrivebord og stole. Med Nidos egne ord er lejlighederne ”furnished, not dressed”, hvilket kan oversættes til ”møbleret, men ikke påklædt”, altså; Nido har sørget for de nødvendige ting, og beboerne skal blot tilføje “ekstra krymmel” der gør lejligheden hjemlig. Og måske vigtigst af alt, så slipper man for at medbringe eller indkøbe store møbler.
Derudover indeholder alle lejligheder et lille funktionelt køkken med spiseplads, samt rummeligt badeværelse med brusekabine. I de større lejligheder er der endda også vaskesøjle, hvilket virkelig må siges at være luksus indenfor studieboligmarkedet.

I alle lejlighederne er der Superspeed Wifi der kan tilknyttes op til 6 enheder, og der er op til flere studierum samt fitnessrum, yogalokale, og privat køkken/spisestue der kan bookes til private arrangementer.
Der findes også fælleskøkkener på alle etager, så beboerne kan dyrke fællesskabet med fællesmiddage.

Rammerne hos Nido Bryggen er toptjekkede, og tanken bag er, at det skal være bekvemt og stressfrit, så de studerende kan opbygge sig et liv der gør det muligt at koncentrere sig om studierne. Nido Bryggen er opført med beboernes velvære i fokus – og der findes ingen standardløsninger.

Nido Bryggen - studieboliger som ingen andre

Skandinavisk design og intelligente løsninger

Nido Bryggen er det nye skud på stammen i Nido-familien, der har særklasse studieboliger i blandt andet Berlin, Lissabon og Dublin. Alt er dog skræddersyet hver enkelt by og kultur, og der er lagt tid og kræfter i at udvikle opholdsområder og lejligheder der passer til de studerende i de enkelte byer. 

Designteamet har især haft fokus på at den lokale stemning mærkes, og hos Nido Bryggen finder man skandinavisk design rundt om i de forskellige fællesområder. Designerne har sigtet efter ”det hjemligt genkendelige”, det som gør det til et hyggeligt sted at bo og opholde sig. Særligt er der brugt lyst træ og den nordiske designtradition er holdt i hævd med naturlige materialer i enkel stil og designbrands de fleste kender hvis de er vokset op i Skandinavien, som for eksempel Muuto, Menu og HAY.

Beboerne har også glæde af bemandet reception der altid er klar til at hjælpe, og som også tager imod pakker og post, så beboerne slipper for posthuse og bøvl. Her er det administrative personale til stede i bygningen og der er sikkerhedsforanstaltninger som kameraer og individuelle nøglebrikker, så kun andre beboere har adgang til fællesområder, cykelparkering og lignende.
Der arrangeres også blandt andet madlavningskurser og yoga-events, og beboerne kan holde sig opdaterede via Nidos helt egen app.

Nido Bryggen Studio Plus

Nido Bryggen består af 390 nyopførte studieboliger i moderne nordisk stil med  lejligheder og fællesfaciliteter i topklasse

Nido Bryggen studieboliger i særklasse

Nido Living

Studieboligerne hos Nido Bryggen er som nævnt møblerede og indrettet så pladsen udnyttes optimalt. Alle lejligheder er ovenikøbet udstyret med et rummeligt badeværelse med separat brusekabine – noget flere af de traditionelle Københavner-lejligheder må kigge langt efter. Ikke bare lejlighederne er i særklasse, der er også brugt tid og energi på at udvikle de mange fællesområder, så beboerne ikke behøver forlade bygningen, selv hvis de skal træne – der er nemlig fitnesslokale med moderne udstyr i selve bygningen, samt yoga- og wellnessrum, der er ganske gratis for beboerne at anvende. Her kan du altså spare på de øvrige omkostninger til de dyre fitnesscentre

I bygningen finder du også flere studierum, så man ikke behøver at slæbe sig afsted til studiet for a  finde ro.  Dertil finder du et stort fælleslokale med bordtennis og hang-out zoner, samt biografrum og gamingrum, der begge kan mørklægges.
Skal beboerne afholde et privat event som en fødselsdag eller en familiemiddag, er der privat spisestue med køkken, der kan bookes i receptionen. Nido Bryggen er også udstyret med tagterrasse i flere niveauer, hvorfra der er udsigt til Københavns tårne og spir, og hvor der er etableret bede, så der kan dyrkes grøntsager.

Der er også taget højde for de beboere der ikke har egen vaskesøjle, med vaskeri i bygningen. Der er derudover rengøringsservice, der tager sig professionelt af alle fællesområder samt fælleskøkkener. Rengøring af egen lejlighed kan tilkøbes og bookes i receptionen. Der er taget godt hånd om beboerne hos Nido Bryggen, og disse studieboliger er i særdeleshed en moderne og nytænkende måde at huse studerende på. 

I det hele taget har Nido Bryggen tilført et nyt niveau når det kommer til studieboliger. Her er det ikke nok bare at have tag over hovedet, her skal rammerne være i orden, så hverdagslivet kan flyde. Det kan være hektisk at jonglere lektier, studiejob og andre forpligtelser, og der tilbyder Nido Bryggen et åndehul af en base, hvor beboerne kan læne sig tilbage og nyde tiden som studerende. Her er tjek på alt fra WiFi til pakkepost, og rammer er sat for at fritiden kan nydes i fulde drag. Hvad end beboerne er tiltrukket af gamerrummet, af tanken om at slænge sig på tagterrassen eller af de fede fitnessfaciliteter, har Nido det hele. 

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
Helt nye boliger til studerende i København. Lækkert kollegium

Ledige studieboliger – velegnede til par

Disse boliger ligger i hyggelige Valby og er især velegnet til nyuddannede og til par, eftersom der både er 1- og 2-værelses lejligheder. Alle lejligheder er moderne og lyse, med eget mini-køkken og badeværelse….

LÆS MERE »
Nye ungdomsboliger i Sydhavnen

Nyopførte boliger i Sydhavn

Nyopførte ungdomsboliger i nyt boligkvarter ved Christianshavn. Her får man helt egen 1- eller 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad, samt altan og hems i flere af boligerne. …

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.