Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Værelser tæt på Christianshavn

OBS: Kollegiet søger pt ikke nye beboere.

Drømmer du om at bo tæt hyggelige Christianshavn med dets kanaler, cafeer og historiske bygninger? Nu har du muligheden for at bo i gåafstand hertil, og samtidig have en kort cykeltur til Rådshuspladsen og Tivoli i Københav. 

Kollegiet har plads til i alt 250 studerende og har pt. ledige værelser. Af disse er det ment at 150 er til amerikanske studerende, mens de resterende 100 er til være danske eller internationale studerende. De danske og internationale studerende har deres egen lejlighed med eget tekøkken, bad og toilet. 

Sociale aktiviteter 
Det er også et kollegie, hvor beboerne samler sig om aktivteter såsom fodboldklub, krea-klub og torsdags- eller fredagsbar, samtidig med at der fra tid til anden arrangeres teaterture, fællesspisninger og ture til Amager Strand. 

Husleje
Huslejen ligger på 4.877-7.407 kr./mdr. afhængigt af værelsets størrelse, der er mellem 35-58 kvadratmeter (brutto) . Bemærk, at der kan søges boligstøtte. I ejendommens kælder er der adgang til både vaskemaskine og tørretumbler, mens der er en hyggelig tagterrasse på taget.

Vil du bo med en ven eller en kæreste?
Flere af studielejlighederne på kollegiet er velegnede til par eller et par venner, der ønsker at bo sammen. Bemærk, at i så skal ansøge om at bo sammen.

Ansøgningskrav
Du skal være 18-27 år, studieaktiv eller have søgt ind på en kommende uddannelse, have mindst 2 år tilbage af din uddannelse og have en gyldig opholdstilladelse i Danmark. 

Optagelsesprocessen består først af en skriftlig ansøgning og dernæst af en personlig samtale.

Værelserne er med overtagelse fra midt-maj, 2020 og fra 1. juni, 2020.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.