Ledige værelser på Amager-kollegium - Send en ansøgning nu!

Ledige værelser tæt på Christianshavn

Drømmer du om at bo tæt på hyggelige Christianshavn med dets kanaler, cafeer og historiske bygninger? Nu har du muligheden for at bo i gåafstand hertil, og samtidig have en kort cykeltur til Rådshuspladsen og Tivoli i København.

Kollegiet har plads til i alt 250 studerende og har pt. ledige værelser.

Kollegiet er internationalt og tager også imod internationale studerende.

Alle lejligheder har eget tekøkken, bad og toilet, og henholdsvis ét eller to værelser.

Sociale aktiviteter
På dette kollegie, samler beboerne sig om aktiviteter såsom fodboldklub, krea-klub og torsdags- eller fredagsbar, samtidig med, at der fra tid til anden arrangeres teaterture, fællesspisninger og ture til Amager Strand.

Husleje
Huslejen ligger på 4.877-7.407 kr./mdr. afhængigt af værelsets størrelse, der er mellem 35-58 kvadratmeter (brutto) . Bemærk, at der kan søges om boligstøtte. I ejendommens kælder er der adgang til både vaskemaskine og tørretumbler, mens der er en hyggelig tagterrasse på taget.

Vil du bo med en ven eller en kæreste?
Flere af studielejlighederne på kollegiet er velegnede til par eller et par venner, der ønsker at bo sammen. Bemærk, at I så skal ansøge om at bo sammen.

Ansøgningskrav
Du skal være 18-27 år, studieaktiv eller have søgt ind på en kommende uddannelse, have mindst 2 år tilbage af din uddannelse og have en gyldig opholdstilladelse i Danmark.

Optagelsesprocessen består først af en skriftlig ansøgning og dernæst af en personlig samtale.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

ledige værelser og ansøgningsfrister

(kun for medlemmer)
centralt nørrebro kollegie

Ledig 1-værelses på Nørrebro

På Nørrebro står denne bygning, færdigbygget i 2016, med 79 etværelseslejligheder til unge studerende tæt på Nørrebro Station. Boligerne Lejlighederne er mellem 35 og 47 kvadratmeter…

LÆS MERE »

Ledige værelser ved Christianshavn

Dette nyrenoverede kollegium søger lige nu nye kollegiefæller. Kollegiet ligger mellem Amagerbro og Christianshavn, tæt på andre kollegier og blot en cykeltur fra uddannelsesinstitutioner. Kollegiet…

LÆS MERE »
Nyopført og nyåbnet kollegie på Amagerbro

Nyt kollegie på Amager

Kollegiet ligger i hjertet af Amagerbro, med metro og shopping i baghaven – og så er der hverken langt til Københavns Universitet (KUA) eller andre kollegier….

LÆS MERE »
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 39 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 129 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 159 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 124 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 189 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 169 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.