Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ansøgningsfrist på Amager

Dette kollegie har nu åbent for ansøgninger. Kollegiet har kun åbent for ansøgninger to til tre gange årligt og lige nu kan du frem til mandag d. 14. oktober søge om et kollegieværelse. Indflytning er afhængigt af opsigelser fra eksisterende beboere.

Dette er blot tredje gang der er ansøgningsfrist, efter kollegiet skiftede ejer i januar 2019. Af denne årsag kan du måske stadig være med til at præge kollegiet helt fra begyndelsen.

Kollegiet har plads til i alt 250 studerende. Af disse er det ment at 150 er til amerikanske studerende, mens de resterende 100 er til være danske eller internationale studerende. De danske og internationale studerende får deres egen lejlighed med eget tekøkken, bad og toilet. 

Husleje
Huslejen ligger på 4.500-7.500 kr./mdr. afhængigt af værelsets størrelse, der er mellem 35-58 kvadratmeter (brutto) (maj, 2019). Bemærk, at der kan søges boligstøtte. I ejendommens kælder er der både vaskemaskine og tørretumbler, mens der er en hyggelig tagterrasse på taget.

Ansøgningskrav
Du skal være 18-27 år, studieaktiv eller have søgt ind på en kommende uddannelse, have mindst et år tilbage af din uddannelse og have en gyldig opholdstilladelse i Danmark. 

Optagelsesprocessen består først af en skriftlig ansøgning og dernæst af en personlig samtale.

Ansøgningsfristen er 14. oktober kl. 23.59

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

VÆLG MEDLEMSSKAB

.