Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Frist på Amager

På dette skønne kollegiet placeret på Amager er der nu åbent for ansøgninger. Kollegiet har kun åbent for ansøgninger to til tre gange årligt og næste periode er fra d. 8. maj til d. 21. maj, 2019. Dette er faktisk også “første” ansøgningsfrist, efter kollegiet skiftede ejer i januar 2019. Af denne årsag kan du være med til at præge kollegiet helt fra begyndelsen, når kollegiets sidste værelser bliver fyldt op i August.

Kollegiet har plads til i alt 250 studerende. Af disse er det ment at 150 skal være DIS-studerende, mens de resterende 100 skal være danske og internationale studerende. De danske og internationale studerende får deres egen lejlighed med eget tekøkken, bad og toilet. 

Husleje
Huslejen ligger på omkring 4.500-7.500 kr./mdr. afhængigt af værelsets størrelse, der er mellem 35-58 kvadratmeter (brutto) (maj, 2019). I ejendommens kælder er der både vaskemaskine og tørretumbler, mens der er en hyggelig tagterrasse på taget.

Ansøgningskrav
Du skal være 18-27 år, studieaktiv eller have søgt ind på en kommende uddannelse, have mindst et år tilbage af din uddannelse og have en gyldig opholdstilladelse i Danmark. 

Optagelsesprocessen består først af en skriftlig ansøgning og dernæst af en personlig samtale.

Ansøgningsfrist
Der er kun åbent for ansøgninger to til tre gange årligt. Næste ansøgningsperiode og dermed også frist er fra d. 8. maj – 21. maj, 2019.

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

Nyheder

 

Pakkeløsninger

.

Nu er der åbent for ansøgninger på dette skønne kollegie, der ligger ved Københavns Kanal tæt ved Langebro. Der er kun åbent for ansøgninger to gange årligt, og i denne omgang er der åbent mellem 17. april og 30. april, 2018, som gælder indflytning i tidsrummet august-december 2018.

Kollegiet blev renoveret i 2016 og huser 42 beboere. Der bor 14 danske og 28 internationale studerende. Værelserne er fordelt på fire etager, og nogle af værelserne har udsigt over kanalen. Der er fem minutter på cykel til hyggelige Christianshavn imens Københavns Rådhus er 10 minutter derfra.

Danske studerende får eget værelse, imens toilet, bad og køkken deles med resten af etagens beboere.

Husleje
Huslejen ligger på 2.606-4.605 kr/mdr. afhængigt af værelsets størrelse der er mellem 11,6 og 20,5 kvadratmeter. (11,6-20,5 m2) (jan, 2018). Huslejen inkluderer el, vand, varme, sociale aktiviteter, vaskemaskine og tørretumbler i kælderen, eget depot i kælderen, professionel rengøring af toilet, bad og køkken, samt regelmæssig forsyning af rengøringsartikler til køkkenet.

Ansøgningskrav
Du skal være 18-27 år, studieaktiv eller have søgt ind på en kommende uddannelse, have mindst to år tilbage af din uddannelse og have en gyldig opholdstilladelse i Danmark. Kollegiet optager studerende uanset uddannelse og længde heraf.

Optagelsesprocessen består af en ansøgning og en personlig samtale.

OBS, der er kun åbent for ansøgninger to gange årligt, hvor næste periode er: 17. april – 30. april (indflytning mellem august og december)

OBS ANSØGNINGSFRISTEN ER UDLØBET

Læs mere

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte