Kollegie ved Rundetårn søger nye beboere – Husleje 1.688 kr.

Den 5. juni er der ansøgningsfrist på dette smukke kollegium ved Strøget, i centrum af København. Kollegiet er et af de ældste kollegier i København og er fyldt med festlige traditioner.

Kollegiet
Man finder kollegiet i smørhullet af København K, med Rundetårn og Strøget som nabo, i centrum af hovedstaden, hvilket selvsagt betyder, at alt hvad hjertet begærer, kan findes i nærheden. Kollegiet har i alt 101 kollegieværelser, som varierer mellem 11 og 25 kvadratmeter.

Den månedlige husleje ligger fra kun 1.688 kr./md. inkl. internet, vaskeri, el og varme. Derudover betales et månedligt bidrag på 140 kr. til fællesomkostninger. Efter anciennitet kan beboerne rykke fra de mindre værelser og over i de større.

Ansøgning
Der skal udfyldes en motiveret ansøgning for at komme i betragtning til et af kollegiets ledige værelser. Den motiverede kollegieansøgning er din mulighed for aktivt at påvirke tildelingen af kollegieværelser (modsat den almindelige venteliste).

Læs mere om den 
motiverede kollegieansøgning her.

Derudover skal man være studerende ved enten Københavns Universitet eller Danmarks Tekniske Universitet, og have gennemført minimum 90 ECTS point.

Ansøgningsfristen er den 5. juni 2024. 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

LEDIGE BOLIGER OG ANSØGNINGSFRISTER

(kun for medlemmer)
VÆLG MEDLEMSSKAB

Introduktionspakken

Prøv 3 dage for kun 44 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 149 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Mellempakken

14 dage for 185 kr.

*Fornyes automatisk hver 14 dag af 144 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.

Den store pakke

4 uger for 249 kr.

*Fornyes hver 4. uge til 219 kr.Du kan til enhver tid afmelde dit medlemsskab.