Filter
Log ind | Opret bruger
underside-slider

Ledige værelser til efteråret

I efteråret 2018 får kollegiet flere ledige værelser, men du skal ansøge inden 1. juni. Kollegiet her, er et af de ældste kollegier i København og er fyldt med festlige traditioner. Kollegiet har Rundetårnet som nabo ved strøget i centrum af København. Kollegiet består af 101 kollegieværelser, som varierer mellem 11 og 25 kvadratmeter. Den månedlige husleje ligger kun på 1.638 kr. inkl. frit internet, vaskeri og bidrag til fællesomkostninger. Efter anciennitet kan beboerne rykke fra de mindre værelser og over i de større.

Der skal udfyldes en motiverede ansøgning for at komme i betragtning til kollegiet. Ansøgningerne vurderes blandt andet af fem af kollegiets beboere som udvælger, hvem der skal tilbydes et værelse.

Ansøgningsregler:
For at kunne søge skal du opfylde følgende krav: du skal være dansk statsborger, du skal være indskrevet på Københavns Universitet eller Danmarks Tekniske Universitet og have gennemført to år eller 120 ECTS-point på universitetsniveau med et karaktersnit på minimum 7 (ny skala) ved indflytning. Har du endnu ikke færdiggjort to år på uddannelsen kan du eftersende dokumentation ved indflytning.

Ansøgningsfristen er 1. juni, 2018.

Læs mere

 

Vi henviser til en side væk fra kbh-kollegier.dk. På kbh-kollegier.dk samler vi ledige kollegieboliger og ansøgningsfrister fra nettet. Det gør vi for at give dig det bedste overblik så du kan spare tid. Vi linker videre til ansøgningsstedet, hvor du kan finde mere information og ansøge kollegiet direkte.

 

indre by   - værelse

Regensens Bibliotek   Regensen - Forår

Nyheder

Pakkeløsninger